Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

corteva agriscience, corteva
Calitatea furajelor însilozate poate fi păstrată și îmbunătățită cu ajutorul inoculanților furajeri Pioneer®, astfel încât întreaga energie colectată în câmp și conservată în silozuri să ajungă în hrana animalului. Inoculanții Pioneer® au fost testați în ferme în condiții optime de recoltare, iar rezultatele experiențelor arată că aceștia îmbunătățesc calitatea însilozării ...
Citește mai mult
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
turism-grecia, ammouliani-muntele athos, sunrise hotel
AMMOULIANI: TO PAREAKI TOU PINEZA O țară vremelnică și obișnuită. Dar obișnuită cu cântările😊 Cele mai grozave momente în insula Ammouliani le-am trăit în cârciuma TO PAREAKI TOU PINEZA. Bine, unii îi spun mai frumos, o dezmiardă cu apelativul restaurant. Ce este? De fapt, este o cafenea.  În care, din ...
Read More

De dietă: cea mai bună rețetă de hrișcă

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Pate-ul de hrișcă este foarte apropiat în privința aspectului de hummus. Acesta poate fi consumat pe lipii, pâine, chipsuri șamd. Este adorat de mulți cunoscători, având proprietăți detoxifiante, laxative, dar menține în valori normale și nivelul glicemic, colesterolul.

Ca valori nutriționale, în compunerea sa regăsim o tonă de fier, seleniu, calciu și antioxidanți. 

Alt avantaj este și durata scurtă de preparare, în numai un sfert de oră ai terminat.

Ai nevoie de:

  •   250 grame hrișcă uscată pusă la hidratat minimum o oră (vor rezulta 400 grame de hrișcă)
  •   50 grame roșii uscate (aprox. 10 buc.)
  •   5 grame (1 lingură) condiment garam masala (o combinație tipic indiană de cuișoare, chimion, coriandru, dafin, piper, nucșoară și scorțișoară)
  •   10 grame (3 căței) de usturoi
  •   1 lingură oregano uscat
  •   40 ml. suc lămâie (2 lămâi)
  •   1/4 linguriță sare
  •   50 ml. apă plată
  •   20 ml. ulei măsline
  •   1/2 chilli uscat (la alegere, dacă doriți)

Cum se face:

  • Mai întâi, hrișca se scurge într-o sită, se clătește de mai multe ori prin apă și se adaugă alături de restul ingredientelor în mixer. În cazul în care vă plac preparatele iuți, introduceți inclusiv chilli sau piper cayenne.
  • Totuși, v-aș recomanda să-l faceți la început conform rețetei clasice, adică fără iuțeală, deoarece pentru unele persoane poate avea un gust mai ciudățel.
  • Amestecați ingredientele până se formează o cremă omogenă.
  • Se poate consuma pe felii de ardei gras, pe pâine sau lipii, condimentat cu verdeață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation