Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

corteva agriscience, corteva
De la un an la altul, asistăm la înmulțirea fenomenelor extreme, cum ar fi: secetă, inundații, amplitudini mari de temperatură între zi și noapte. Cu siguranță și în această primăvară vom avea situații similare cu secetă timpurie sau cu precipitații abundente – în ambele situații fiind recomandată erbicidarea în postemergență ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
malta, concentrare de atractii turistice, oaza de liniste
Malta, oază de liniște Ar putea fi printre primele țări care să iasă din pandemie Anul 2020 a fost un an zbuciumat, cu nehotărâri, insecuritate personală - și dictatură sanitară. Distanțarea socială, care a făcut rău tuturor statelor, s-a resimțit mai puțin aici, fiind vorba de un arhipelag de cinci ...
Read More
Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

De dietă: cea mai bună rețetă de hrișcă

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Pate-ul de hrișcă este foarte apropiat în privința aspectului de hummus. Acesta poate fi consumat pe lipii, pâine, chipsuri șamd. Este adorat de mulți cunoscători, având proprietăți detoxifiante, laxative, dar menține în valori normale și nivelul glicemic, colesterolul.

Ca valori nutriționale, în compunerea sa regăsim o tonă de fier, seleniu, calciu și antioxidanți. 

Alt avantaj este și durata scurtă de preparare, în numai un sfert de oră ai terminat.

Ai nevoie de:

  •   250 grame hrișcă uscată pusă la hidratat minimum o oră (vor rezulta 400 grame de hrișcă)
  •   50 grame roșii uscate (aprox. 10 buc.)
  •   5 grame (1 lingură) condiment garam masala (o combinație tipic indiană de cuișoare, chimion, coriandru, dafin, piper, nucșoară și scorțișoară)
  •   10 grame (3 căței) de usturoi
  •   1 lingură oregano uscat
  •   40 ml. suc lămâie (2 lămâi)
  •   1/4 linguriță sare
  •   50 ml. apă plată
  •   20 ml. ulei măsline
  •   1/2 chilli uscat (la alegere, dacă doriți)

Cum se face:

  • Mai întâi, hrișca se scurge într-o sită, se clătește de mai multe ori prin apă și se adaugă alături de restul ingredientelor în mixer. În cazul în care vă plac preparatele iuți, introduceți inclusiv chilli sau piper cayenne.
  • Totuși, v-aș recomanda să-l faceți la început conform rețetei clasice, adică fără iuțeală, deoarece pentru unele persoane poate avea un gust mai ciudățel.
  • Amestecați ingredientele până se formează o cremă omogenă.
  • Se poate consuma pe felii de ardei gras, pe pâine sau lipii, condimentat cu verdeață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation