Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

malta, turisti romani
La această oră, Malta se află în așteptarea turiștilor români. Și românii se întreabă: de ce să mergem mai departe de Europa, de ce să plătim mai mulți bani, atunci când nu e cazul? Și, pe bună dreptate, când în Malta situația epidemiei de coronavirus este sub control, iar numărul ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
ghidul finantarii creditelor in agricultura, fgcr
Anul acesta am continuat GHIDUL FINANTĂRII CREDITELOR ÎN AGRICULTURĂ și, implicit, al garantării lor. Unul dintre cei prezenți în această secțiune este FGCR IFN, adică FONDUL DE GARANTARE AL CREDITELOR, mai pe scurt. În 2020, pentru FGCR au fost rezervate 4 (patru) pagini. Reamintim că FGCR este PARTENER TRADIȚIONAL  al catalogului de AGRICULTORI, ...
Read More
corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
malta, turisti romani
La această oră, Malta se află în așteptarea turiștilor români. Și românii se întreabă: de ce să mergem mai departe de Europa, de ce să plătim mai mulți bani, atunci când nu e cazul? Și, pe bună dreptate, când în Malta situația epidemiei de coronavirus este sub control, iar numărul ...
Read More
Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Cel mai mare chocolatier din lume vine în România, cu propriul său curs!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Pastry Chef Hans Ovando a fost numit cel mai mare chocolatier al Spaniei în 2008, iar, purtând pe umeri o asemenea distincție, anul acesta trece puțin și prin România! Între 22 și 24 noiembrie 2019, pasionații de gastronomie vor avea ocazia de a-l asculta și învăța din vasta sa experiență, în cadrul cursului Horeca Culinary School, masterclassul Nutritional Pastry. Ce mai aștepți?

Masterclassul Nutritional Pastry este o idee complet nouă în lume, dezvoltată de pastry cheful spaniol, în cadrul căruia combină un seminar și un curs practic privind modalitățile de preparare a produselor de patiserie și cofetărie, în acord cu ultimele tendințe globale.

De asemenea, cursul este centrat și pe prepararea unor alimente sănătoase, pentru a nu se exagera cu anumite ingrediente care ar putea face rău unora dintre oamenii care au alergii și/sau prezintă intoleranțe alimentare.

Hans Ovando, care încă se află în dezvoltarea noului concept, a primi invitația de la Horeca School de a introduce ideile sale și la noi în țară, din moment ce acest domeniu abia a apărut pe piață.

Pentru câteva zile, pastry cheful te va învăța cum să prepari deserturi fără zahăr, fără lactoză, fără ou și/sau fără gluten, arătând publicului că pot exist și alimente sănătoase gustoase. Nici o etapă nu va fi omisă!

Masterclassul Nutritional Pastry se va desfășura între 22 și 24 noiembrie 2019 și se va vorbi în limba engleză, cu traducere simultană în română. Locul în care se va organiza evenimentul este nou și echipat cu toate dotările moderne și necesare în materie de gastronomie; mai mult, vei avea parte și de un suport de curs în limba română, masa de prânz, socializare și networking.

Aici puteți afla mai multe (CLICK): Horeca Culinary School.

Hans Ovando deja predă în Barcelona propriul să curs numit Beechef By Hans Ovando, alături de chef Elena Adel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation