Pastry Chef Hans Ovando a fost numit cel mai mare chocolatier al Spaniei în 2008, iar, purtând pe umeri o asemenea distincție, anul acesta trece puțin și prin România! Între 22 și 24 noiembrie 2019, pasionații de gastronomie vor avea ocazia de a-l asculta și învăța din vasta sa experiență, în cadrul cursului Horeca Culinary School, masterclassul Nutritional Pastry. Ce mai aștepți?
Masterclassul Nutritional Pastry este o idee complet nouă în lume, dezvoltată de pastry cheful spaniol, în cadrul căruia combină un seminar și un curs practic privind modalitățile de preparare a produselor de patiserie și cofetărie, în acord cu ultimele tendințe globale.
De asemenea, cursul este centrat și pe prepararea unor alimente sănătoase, pentru a nu se exagera cu anumite ingrediente care ar putea face rău unora dintre oamenii care au alergii și/sau prezintă intoleranțe alimentare.
Hans Ovando, care încă se află în dezvoltarea noului concept, a primi invitația de la Horeca School de a introduce ideile sale și la noi în țară, din moment ce acest domeniu abia a apărut pe piață.
Pentru câteva zile, pastry cheful te va învăța cum să prepari deserturi fără zahăr, fără lactoză, fără ou și/sau fără gluten, arătând publicului că pot exist și alimente sănătoase gustoase. Nici o etapă nu va fi omisă!
Masterclassul Nutritional Pastry se va desfășura între 22 și 24 noiembrie 2019 și se va vorbi în limba engleză, cu traducere simultană în română. Locul în care se va organiza evenimentul este nou și echipat cu toate dotările moderne și necesare în materie de gastronomie; mai mult, vei avea parte și de un suport de curs în limba română, masa de prânz, socializare și networking.
Aici puteți afla mai multe (CLICK): Horeca Culinary School.
Hans Ovando deja predă în Barcelona propriul să curs numit Beechef By Hans Ovando, alături de chef Elena Adel.
Recent Comments