Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

le manoir, vinuri franțuzești, arta gastronomiei
București, 14 mai 2025 Joi, 15 mai, Le Manoir propune publicului o dublă incursiune în universul vinurilor de prestigiu prin două evenimente speciale găzduite la Le Bistrot Français, în cadrul Club Epicurian – conceptul de club privat dedicat experiențelor gastronomice memorabile. De la un prânz cu aer provensal, în compania ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
vacanțe, ammouliani, insula măgarilor
EUROSEJUR/GRECIA/Ammouliani: SUNRISE VILLAS  La noutățile sezonului, trecem aceste vile!  Noutățile sezonului! SUNRISE VILLAS! Ele sunt niște vile de pe înălțimi, scăldate în soare de pe promontoriu. Din insula grecească Ammouliani. Le vizitaserăm cu ani în urmă, dar PE ATUNCI atunci erau în construcție! La această oră, ele sunt zâmbitoare, pe ...
Read More

Cel mai mare chocolatier din lume vine în România, cu propriul său curs!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Pastry Chef Hans Ovando a fost numit cel mai mare chocolatier al Spaniei în 2008, iar, purtând pe umeri o asemenea distincție, anul acesta trece puțin și prin România! Între 22 și 24 noiembrie 2019, pasionații de gastronomie vor avea ocazia de a-l asculta și învăța din vasta sa experiență, în cadrul cursului Horeca Culinary School, masterclassul Nutritional Pastry. Ce mai aștepți?

Masterclassul Nutritional Pastry este o idee complet nouă în lume, dezvoltată de pastry cheful spaniol, în cadrul căruia combină un seminar și un curs practic privind modalitățile de preparare a produselor de patiserie și cofetărie, în acord cu ultimele tendințe globale.

De asemenea, cursul este centrat și pe prepararea unor alimente sănătoase, pentru a nu se exagera cu anumite ingrediente care ar putea face rău unora dintre oamenii care au alergii și/sau prezintă intoleranțe alimentare.

Hans Ovando, care încă se află în dezvoltarea noului concept, a primi invitația de la Horeca School de a introduce ideile sale și la noi în țară, din moment ce acest domeniu abia a apărut pe piață.

Pentru câteva zile, pastry cheful te va învăța cum să prepari deserturi fără zahăr, fără lactoză, fără ou și/sau fără gluten, arătând publicului că pot exist și alimente sănătoase gustoase. Nici o etapă nu va fi omisă!

Masterclassul Nutritional Pastry se va desfășura între 22 și 24 noiembrie 2019 și se va vorbi în limba engleză, cu traducere simultană în română. Locul în care se va organiza evenimentul este nou și echipat cu toate dotările moderne și necesare în materie de gastronomie; mai mult, vei avea parte și de un suport de curs în limba română, masa de prânz, socializare și networking.

Aici puteți afla mai multe (CLICK): Horeca Culinary School.

Hans Ovando deja predă în Barcelona propriul să curs numit Beechef By Hans Ovando, alături de chef Elena Adel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation