Revenim si saptamana aceasta cu o reteta de mancare mai neobinuita poate, ouale murate. Acestea provin in primul rand din traditiile culinare britanice, iar de aceea, nu ar trebui sa va temeti sa incercati aceasta reteta sau sa le faceti o surpriza invitatilor. De fapt, ele chiar se serveau in restaurantele britanice ca niste produse care se mancau numai impreuna cu un alt preparat, cum ar fi chipsurile sau pestele.
De asemenea, nu trebuie sa uitam ca reteta de oua murate este variata, putand fi gasite la multe alte natiuni, precum nordicii.
Deci, acestea fiind spuse, sa incepem! POFTA BUNA!
1. Dupa ce se curata cateva oua si se firb bine, le introduceti intr-un borcan, si el bine spalat.
2. Solutia de murat este compusa din 4 lunguri rase de zahar, 1 lungurita de boabe de mustar, o bucata de ardei iute rosu, 800 de mililitri de otet si se toarna putin piper – dupa care se pun toate l-a fiert. in aceeasi cratita. De asemenea, puteti tine cont ca se pot adaugi si alte alimente pentru optinerea unui gust mai bun, dar asta depinde desigur si de preferintele dumneavoastra sau de cele carora le serviti preparatul.
3. Dupa ce ati vazut ca s-a fiert bine de tot, il lasati putin sa se linisteasca. Mai apoi, pregatiti cateva tacamuri de inox sub borcan (sau pentru o mai buna asigurare incalziti borcan putin) si introduceti noul preparat peste oulele din borcan. Dupa ce acesta s-a racit, il puteti pune la frigider.
Alte articole pe aceeasi tema:
http://www.drinkfood.ro/2016/11/08/lifestyle-cum-sa-eviti-sa-te-imbolnavesti-metode/
Recent Comments