Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

le manoir, vinuri franțuzești, arta gastronomiei
București, 14 mai 2025 Joi, 15 mai, Le Manoir propune publicului o dublă incursiune în universul vinurilor de prestigiu prin două evenimente speciale găzduite la Le Bistrot Français, în cadrul Club Epicurian – conceptul de club privat dedicat experiențelor gastronomice memorabile. De la un prânz cu aer provensal, în compania ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
vacanțe, ammouliani, insula măgarilor
EUROSEJUR/GRECIA/Ammouliani: SUNRISE VILLAS  La noutățile sezonului, trecem aceste vile!  Noutățile sezonului! SUNRISE VILLAS! Ele sunt niște vile de pe înălțimi, scăldate în soare de pe promontoriu. Din insula grecească Ammouliani. Le vizitaserăm cu ani în urmă, dar PE ATUNCI atunci erau în construcție! La această oră, ele sunt zâmbitoare, pe ...
Read More

Rețete de post: Chiftele vegetariene

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Chiftele vegetariene au un gust superb, chiar daca ele nu contin carne, fiind o alternativa foarte buna in aceasta perioada, cand toata lumea tine post si se pregateste de impartasanie si spovedanie.

Noi nu stim ce fel de preferinte ai, insa credem ca conopida este (sau macar ar putea fi) un aliment care poate fi inclus in lista preferintelor tale, intrucat este un inlocuitor foarte bun al cărnii sau al cartofului. Credeti-ne ca exista pana si reteta de pizza cu crusta de conopida.

Intr-un singur bol trebuie sa puneti urmatoarele alimente:

  • 500 ml apă,
  • 1 conopidă desfăcută buchețele,
  • 1 ou mare,
  • făină fără gluten,
  • arpagic tocat,
  • usturoi tocat după gust (recomandat ar fi sa fie verde),
  • un praf de sare,
  • 2 lingurițe ulei de avocado.

Opariti conopida în apă, dupa care introduceti-o putin in blender, cat sa aiba o testura groasa. Acuma adaugati restul alimentelor. Intindeți hârtie de copt într-o tavă și cu o lingura, faceti forma de chifteluțe. Le lasati la cuptor pana cand vedeti ca sunt tari la suprafata. Se recomanda sa fie consumate alaturi de sos de usturoi sau cu o salata de vară. Nu uitati sa le mancati cat sunt proaspete, dupa nu mai au acelasi gust.

Mai mult decat atat, ele pot fi consumate inclusiv in cadrul unei diete low carb, deoarece cele din cartofi nu sunt recomandate. Rețeta, de asemenea, nu are contraindicații, nici nu ingrasa si se pot manca in numar mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation