Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

Normal ca daca suntem pe site-ul de drinkfood.ro va asteptati sa va oferim numai alimente sanatoase, exemple de alimentatii sanatoase, asa ca astazi va prezentam una dintre ele, o varianta foarte buna la dulciuri, desert si zahar, deoarece nu contine calorii in mod exagerat, iar oriunde este mult nu-i bine! ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
horticultura 70 de ani, usam
USAM La Aniversară: La mijlocul lunii octombrie 2018, la  București, un oraș din România (nu știu dacă îl știți sau măcar ați auzit de el) :) , dar mirific, a prins viață/adică a avut loc, (pre)cum zic comunicatele de presă, sărbătorirea a 70 de ani de excelență în educație și cercetare ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
ammouliani, grecia, peninsula halkidiki, sfântul munte athos
O  insulă din Grecia, mai precis din peninsula Halkidiki, dar aflată la intrarea în Sfântul Munte Athos, este cea mai nouă – și îndrăznesc să spun – cea mai surprizătoare intrare din outcoming. Ruși, sârbi, bulgari și români (re)constituie topul turiștilor care ajung la Ammouliani, dar – atenție – nu ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

O nouă tehnologie de gătit: Electrolux

In ciuda faptului ca noi scriem multe articole pe teme foarte diverse, asta nu inseamna si ca pledam pentru o anumita orientare, fie ea politica, sociala sau culinara, ci, dimpotriva, noi ne straduim sa fim cat mai obiectivi posibil. In acest articol, de pilda, vorbim despre competitiile culinare de gatit care se bazeaza pe folosirea unor tehnologii complexe, dar asta nu inseamna ca sunt impotriva raw veganilor! Doamn fereste. Poate dvs., cititorule, sunteti pasionati de metode de gatit variate, pentru a vedea si obtine rezultate cat mai diverse, pentru ca, astfel, si preparatele vor avea lat gust.

Plitele cu inductie si cuptoarele cu abur au castigat editiile anterioare ale Cupei la Gatit, indiferent ca ele apartineau Agentiilor sau Marketerilor, aceeasi si nu numai vor participa si anul acesta intre 17 si 19 octombrie la CulinaryOn. De data asta, Electrolux Romania este partenerul tehnologic al Cupei Agentiilor la Gatit, evenimentul care testeaza potentialul bucatarilor efectiv in bucatarie in fata interesatilor/pasionatilor de gatit.

Pana pe 2 octombrie puteti sa le scrieti organizatorilor la CupaAgentiilor@IQads.ro, inscriind toate datele pe formularul de inscriere. Puteti adresa si alte intrebari.

Dupa cum poate stiti deja, Cupa Agentiilor la Gatit este un concurs compus din 2 etape (calificarile si finala). Probele din competitie pot avea urme de indicatii si cerinte, respectiv briefuri.

Nu conteaza daca aveti dvs. o reteta speciala ori de la strabunici, transferata din generatii in generatii, de-acasa sau daca improvizati pe moment, ce este mai ales de retinut este ca procesul de preparare va avea loc folosind statiile de gatit Electrolux.

De asemenea, unele dintre probele Cupei Agentiilor la Gatit vor avea loc pe baza de brief. Indiferent ca ele se bazeaza pe ingrediente, sau pe folosirea tehnologiei de gatire cu abur a cuptoarelor Electrolux, o modalitate de gatire sanatoasa ce mentine aceeasi prospetime a aromelor si a nutrientilor din ingredientele utilizate.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN