Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

imperial christmas gala a v-a, 22 decembrie 2024, ateneul român
Cea mai frumoasă muzică scrisă vreodată de Johann Strauss II, în interpretarea inegalabilă a Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna, întâmpină magica Sărbătoare a Crăciunului! Bucuresti, 02 decembrie, 2024 – La cererea publicului, o nouă reprezentaţie a faimoasei SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA, sub egida IMPERIAL CHRISTMAS GALA, Editia a-V-a, tot pe data de 22 ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
comori turistice, toscana, bucurești
Toamna la Crama Știrbey este un adevărat spectacol de culoare și liniște, unde peisajele de vis amintesc de Toscana și se îmbină cu tradiția viticolă românească. La doar câteva ore de București, în inima regiunii Drăgășani, Crama Știrbey vă așteaptă să descoperiți farmecul naturii în tonuri de arămiu, sub cerul ...
Read More

CNIPMMR adoptă o nouă identitate vizuală

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) își lansează noua identitate vizuală. În urma unui proces de rebranding, Consiliul prezintă o nouă siglă și un nou brand, IMM România.

Noul nume, IMM România, este parte integrantă a identității vizuale a organizației și are scopul de a comunica simplu și direct misiunea Consiliului: sprijinirea întreprinderilor mici și mijlocii. Noua siglă reflectă caracterul național al CNIPMMR, recunoașterea pe care o are în rândul IMM-urilor și extinderea sa la nivelul întregii țări. De asemenea, cu această ocazie se lansează și pagina immromania.eu, care oferă, într-un design modern și simplificat, informații despre serviciile, proiectele și evenimentele CNIPMMR, precum și instrumente și resurse pentru membri și parteneri.

Înființat în 1992, Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii a fost creat ca organizație patronală dedicată sprijinirii antreprenorilor mici și mijlocii – cei care au contribuit semnificativ la relansarea inițiativei private și la reconstruirea economiei. De-a lungul anilor, Consiliul și-a extins activitatea în toate regiunile țării, acoperind astăzi cele opt regiuni de dezvoltare ale României. În prezent, structura CNIPMMR include 8 federații teritoriale regionale, 19 federații și patronate sectoriale, și un total de 104 organizații patronale, ale tinerilor întreprinzători și femeilor de afaceri. Consiliul adună împreună peste 60.000 de membri, iar brandul IMM România, parte din noua identitatea vizuală, își dorește să reflecte această comunitate, a căror interese comune primesc sprijin și sunt coordonate.

Consiliul este un partener esențial în discuțiile cu partenerii de dialog social, dar mai ales cu decidenții din autoritățile publice, atât la local, cât și central, la toate nivelurile de decizie. Unul dintre cele mai importante roluri ale CNIPMMR este promovarea inițiativelor și reformelor legislative care să susțină sectorul IMM-urilor și antreprenoriatul din România. Organizația activează prin opt grupuri de lucru tematice aliniate la agenda economică, cu rezultate semnificative. Numeroase inițiative promovate de CNIPMMR au devenit legi, precun Legea și Testul IMM, Legea debirocratizării, Legea prevenirii și Legea incubatoarelor de afaceri.

CNIPMMR acordă asistență și consultanță IMM-urilor pe domenii diverse, inclusiv accesarea programelor de finanțare europeană. O inițiativă devenită deja tradiție este „Carta Albă a IMM-urilor din România”; analiza reprezentativă a domeniului IMM-urilor pe care Consiliul o realizează anual a ajuns să numere 22 de ediții.

„Începând de astăzi, Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România are o imagine nouă. Consiliul rămâne același, ca nume, organizație, spirit și putere de muncă. Adăugăm însă o imagine modernă, adaptată vremurilor noastre, o imagine care să arate și mai clar forța și importanța acestei organizații. Noua identitate vizuală subliniază prezența Consiliului la nivel național, în cele 8 regiuni de dezvoltare a României, și ne aduce în rând cu organizațiile similare la nivel european. Am crescut și ne-am modernizat în gândire în timpul celor peste 30 de ani de existență, iar acum este timpul pentru o față nouă. E timpul pentru IMM România”, a declarat Florin Jianu, Presedinte CNIPMMR 2016-2024.

Comments are closed.

Post Navigation