Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Pixxaro™ Super, Corteva Agriscience
Inovația cu cel mai larg spectru de buruieni dicotiledonate anuale și perene combătute din cultura de cereale păioase Compania Corteva Agriscience este liderul detașat pe segmentul de erbicide la cereale păioase, cu o cotă de piață de 33%. Corteva Agriscience are un portofoliu complet de erbicide pentru cultura de cereale ...
Citește mai mult
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
Grecia, brand de tara, Ammouliani
AMMOULIANI 2021 O PRIVIRE DE ANSAMBLU  Pentru că anul 2020 nu a fost cel mai fericit an cu putință, cauzele sunt știute/în primul rând, așa-numita criză sanitară, ne pregătim, cu entuziasm/și toate forțele, pentru anul viitor. Am putea, credem să ne luăm revanșa în 2021. O REVANȘĂ care nu numai ...
Read More
Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Începe expoziţia GastroPan

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Începe expoziţia GastroPan: campioni olimpici, lideri mondiali şi ultimele tendinţe culinare

Începe expoziţia GastroPan: campioni olimpici, lideri mondiali şi ultimele tendinţe culinare

Cel mai mare eveniment autohton ce expune ultimele inovaţii din panifciaţie, cofetărie şi gastronomie se desfăşoară în perioada 19-21 martie la Centrul Expo President din Târgu Mureş. Timp de 3 zile vizitatorii sunt aşteptaţi cu o gamă largă de soluţii şi tehnologii, dar şi cu demonstraţii live susţinute de specialişti premiaţi la cele mai mari competiţii mondiale. Lideri ai asociaţiilor internaţionale de profil vor înmâna câştigătorilor trofeele Pâinea şi Tortul Anului 2015.
Maeştri bucătari, brutari artizani, cofetari talentaţi, specialişti în decorarea torturilor, artişti în pictura sau sculptura culinară vin la expoziţia GastroPan pentru a-şi împărtăşi talentele cu vizitatorii. În paralel, peste 200 de brutari, cofetari şi bucătari din toată ţara concurează pentru premii precum Pâinea şi Tortul Anului 2015.

Demonstraţii LIVE susţinute de specialişti premiaţi olimpic
Vizitatorii GastroPan pot interacţiona cu specialişti talentaţi din domeniul panificaţiei, cofetăriei şi gastronomiei, demonstraţiile susţinute de aceştia fiind adevărate surse de inspiraţie pentru cei interesaţi. Câteva din programele practice susţinute pe durata celor 3 zile de desfăşurare a expoziţiei:
• Sculptură creativă în fructe şi legume – echipă de bucătari specializaţi din Ungaria;
• Pictură artistică pe suport de zahăr – maestru cofetar premiat olimpic;
• Modelarea florilor şi figurinelor din pastă de zahăr – cake designer român specializat în străinătate;
• Modelarea zahărului (Isomalt) tras şi suflat – cofetar din Ungaria, premiat la Olimpiada din Brazilia;
• Brutărie artizanală – coaceri demonstrative – maestru brutar premiat intern şi internaţional;
• Decorarea deserturilor din turtă dulce – specialist artizan din România;
•Procesare şi modelare artistică din zahăr caramelizat (grilaj) – cofetar specializat din Ungaria
În plus, vizitatorii pot urmări numeroase demonstraţii inovatoare susţinute la standurile celor 132 de expozanţi din 24 de ţări – furnizori de ingrediente, echipamente şi ustensile care expun la eveniment.

Peter Becker şi Michael Wippler premiază Pâinea şi Tortul Anului
La cele 8 categorii ale Concursurile GastroPan vor fi premiate cele mai inovatoare produse de panificaţie, patiserie, cofetărie şi gastronomie, dar şi cele mai impresionante piese artistice din aluat, zahăr, fructe sau legume. Cele mai disputate premii vor fi trofeele „Pâinea Anului 2015” şi „Tortul Anului 2015”, care vor dicta noile tentinţe pe piaţa de profil.
Cele două mari trofee vor înmânate câştigătorilor de către invitaţii speciali ai expoziţiei, specialişti de la cel mai înalt nivel al sectorului de profil. Peter Becker – preşedintele Uniunii Internaţionale a Brutarilor şi Cofetarilor (UIBC) şi Michael Wippler – vicepreşedintele diviziei de cofetărie din cadrul UIBC, sosesc din Germania special pentru expoziţia GastroPan.

Expoziţia GastroPan poate fi vizitată pe bază de talon de acces, disponibil gratuit pe www.gastropan.ro.
Programul expoziţiei este disponibil AICI sau pe
www.gastropan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation