Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Sake la București În ziua de marți 17 septembrie, a avut loc, la București,  EVENIMENTUL: SAKE JAPONEZ, organizat de JETRO Bucuresti (Organizatia Japoneza pentru Comert Exterior), la Capital Plaza Hotel. In prima parte a evenimentului, am avut o prezentare si un workshop despre cum se poate consuma sake cu diferite ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
amo, liani, liani + ammos=love
AMO, LIANI Adică LIANI + AMMOS=LOVE! Ammouliani este dragoste la prima vedere. Pentru că n-ai cum să o urăști. Și chiar dacă ai putea-o urî, tot ar fi o disjuncție/di(c)hotomie imposibilă: iubire sau ură, o iubi-ură care, până la urmă, s-ar topi, cu totul, în iubire. Este o insulă bătrână, ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Cum să prepari chifteluțe sănătoase!

Chiftelele sunt princtre cele mai bune mancaruri, like ever! Si asta pentru ca sunt usor de facut, merg oricand si sunt gustoase, respectiv satioase. Merge bine in combinatie cu salata sau muraturi.

Desigur ca aici conteaza mult si cat de bine le prepari, pentru ca altfel nutritionistii te-ar putea critica pentru alimentatia nesanatoasa! De aceea, mai jos puteti gasi o reteta sanatoasa de chiftelute!

De recomandat este sa le preparati din carne de pasăre, curcan sau găină.

La fel, nu este bine sa o luati gata tocata, ci de la tarani sau sursele de incredere, deci, cea fara adaos este intotdeauna cea mai sanatoasa.

Mai intai speli carnea, apoi o ștergi cu șervețelul de hârtie și incepi sa o toci impreuna cu: o ceapă mare, o căpățână de usturoi, fire de ceapă și usturoi verde, un morcov, un cartof crud mic, un dovlecel mic, un morcov mic și o legătură generoasă de pătrunjel, puteti adauga si un mărar verde, optional.

Acuma dati totul prin masina de tocat, fara verdeață, pe care o vom pune dupa. Se pune apoi sare, piper și 2 ouă bătute.

Rezultatul omogen il modelati dupa cum doriti in forma de chiftelute.

Cheia este urmatoarea: nu le prăjiți, ci așezați-le într-o tavă cu o foaie de copt. Puneti cativa stropi de ulei de măsline și puneti la cuptor pentru 50 minute. Nu uitati totusi sa verificati din cand in cand, sa vedeti daca s-au facut cum trebuie.

POFTA BUNA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation