Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Majoritatea puilor a caror carne este data spre vanzare, mai tarziu, in retail, sunt injectați cu hormoni ca sa se dezvolte mairapid, dupa cum arata mai multe studii si articole din strainatate. Crescătorii au inceput sa utilizeze inclusiv antibiotice, in scopul ca pasarile sa reziste și în medii nepropice. Desigur ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
CAMPANIE FGCR În primul număr din DECANTOR, FGCR a intrat cu 3 advertoriale. Unul are ca headline: GARANTĂM VIITORUL PROSPER AL FAMILIEI TALE. Un al doilea este mai metaforic, înfâțișând doi mâini care îngrijesc o plăntuță - și, mai vizibil inscripționat (în centrul paginii): 100 % PENTRU TINE Iar al ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
AMMOULIANI   Începuturile   Secretul unei reușite   De ce a reușit, totuși, formula Ammouliani? Putem zice că e o formulă de succes? Am înclina să răspundem pozitiv: da, este. Prin ce? Prin opitalitatea afișată, dar și efectivă, care devine criteriu de bază, regulă de fier ( de aur)? Poate ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Super rețetă italiană de lasagna!

Am gasit o super reteta de facut lasagna pentru cititorii nostri! E o reteta italiana, aproape la fel de delicioasa ca aceea din Roma! Am fost acolo si va spun ca nimic nu se compara cu cea facuta de mana autohtonilor. Pentru o tava de cam 20x30cm aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • o cutie de foi de lasagna (in general am gasit produse care contineau 23 de foi, de acest numar am luat si eu, sa nu uitati, totusi, ca ele nu se fierb înainte de asamblare)
  • parmezan ras (sincer nu prea conteaza, se folosesc la ansamblare)

Pentru sos Bolognese:

  • carne tocata porc si vita
  • 1 kg carne tocată amestec porc și vită
  • două cepe medii
  • 1 morcov
  • 2 tije de țelină verde
  • 2 căței de usturoi
  • o conservă de roșii în bulion de 400 grame
  • 100 ml apă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 100 ml vin alb sec
  • 50 ml lapte
  • sare, piper

Pentru sos Bechamel:

  • 1 litru lapte
  • 100 grame unt gras
  • 80 grame făină
  • sare, piper, nucșoară
  • 50 grame parmezan răzuit

Cum se face sosu Bolognese:

Luati o tigaie si introduceti uleiul de măsline, incepeti fierberea, apoi mai puneti ceapa, morcovul, țelina și usturoiul tocate mărunt.

Le călim doar 5 minute, urmand sa introducem si carnea tocată. In final,mixati bine continutul.

RelatedPost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN