Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

Drinkfood.ro a mai scris despre aceasta tema foarte des, cu atat mai mult cu cat situatia din Romania este ingrijoratoare, cu privire la numarul persoanelor care sufera de diabet de tip 2: 17% din populație, dupa cum arata informatiile furnizate de OMS. Ganditi-va ca, an de an, 2 milioane de ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
Eveniment oficial de prezentare a Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont, la Teatrul Național București Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont, a susținut o prezentare oficială în fața partenerilor săi pe 14 ianuarie, la Teatrul Național. La eveniment au participat circa 500 de fermieri, parteneri, reprezentanți ai autorităților, ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
Ajuns la cea de-a 41-a ediţie, Târgul de Turism al României I (TTR) se desfășoară în perioada 21 – 24 februarie, concomitent cu ROMHOTEL – Expoziția internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante – în Pavilioanele B1 și B2 din Centrul Expozițional ROMEXPO. Târgul de Turism al ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Super rețetă italiană de lasagna!

Am gasit o super reteta de facut lasagna pentru cititorii nostri! E o reteta italiana, aproape la fel de delicioasa ca aceea din Roma! Am fost acolo si va spun ca nimic nu se compara cu cea facuta de mana autohtonilor. Pentru o tava de cam 20x30cm aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • o cutie de foi de lasagna (in general am gasit produse care contineau 23 de foi, de acest numar am luat si eu, sa nu uitati, totusi, ca ele nu se fierb înainte de asamblare)
  • parmezan ras (sincer nu prea conteaza, se folosesc la ansamblare)

Pentru sos Bolognese:

  • carne tocata porc si vita
  • 1 kg carne tocată amestec porc și vită
  • două cepe medii
  • 1 morcov
  • 2 tije de țelină verde
  • 2 căței de usturoi
  • o conservă de roșii în bulion de 400 grame
  • 100 ml apă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 100 ml vin alb sec
  • 50 ml lapte
  • sare, piper

Pentru sos Bechamel:

  • 1 litru lapte
  • 100 grame unt gras
  • 80 grame făină
  • sare, piper, nucșoară
  • 50 grame parmezan răzuit

Cum se face sosu Bolognese:

Luati o tigaie si introduceti uleiul de măsline, incepeti fierberea, apoi mai puneti ceapa, morcovul, țelina și usturoiul tocate mărunt.

Le călim doar 5 minute, urmand sa introducem si carnea tocată. In final,mixati bine continutul.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN