Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

muzică de oscar, orchestra le muse, dirijor andrea albertini
Sâmbătă, 20 aprilie, la Ateneul Român din Bucureşti vor avea loc concertele “Ennio Morricone. Muzică de Oscar”. Porţile se vor deschide pentru public de la ora 15.00 pentru reprezentaţia de la ora 16.00 şi de la 18.30 pentru concertul de la ora 20.00! Cele două reprezentaţii nu vor avea pauză! ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
vacanțe, ammouliani, insula măgarilor
AMMOULIANI, DOI-ZERO. INSULA MĂGARILOR INSULA MĂGARILOR Când am ajuns acolo, ne-am relaxat. Trai, neneacă... Pe vătrai. Am poposit pe o insuliță mică, pustie. Unde poți să uiți totul. Uiți și de ce te-ai născut... Dar, oare, ne-am născut? Sunt în dubii... Mai întâi, însă, de a ajunge în Drenia, a ...
Read More

Super rețetă italiană de lasagna!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Am gasit o super reteta de facut lasagna pentru cititorii nostri! E o reteta italiana, aproape la fel de delicioasa ca aceea din Roma! Am fost acolo si va spun ca nimic nu se compara cu cea facuta de mana autohtonilor. Pentru o tava de cam 20x30cm aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • o cutie de foi de lasagna (in general am gasit produse care contineau 23 de foi, de acest numar am luat si eu, sa nu uitati, totusi, ca ele nu se fierb înainte de asamblare)
  • parmezan ras (sincer nu prea conteaza, se folosesc la ansamblare)

Pentru sos Bolognese:

  • carne tocata porc si vita
  • 1 kg carne tocată amestec porc și vită
  • două cepe medii
  • 1 morcov
  • 2 tije de țelină verde
  • 2 căței de usturoi
  • o conservă de roșii în bulion de 400 grame
  • 100 ml apă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 100 ml vin alb sec
  • 50 ml lapte
  • sare, piper

Pentru sos Bechamel:

  • 1 litru lapte
  • 100 grame unt gras
  • 80 grame făină
  • sare, piper, nucșoară
  • 50 grame parmezan răzuit

Cum se face sosu Bolognese:

Luati o tigaie si introduceti uleiul de măsline, incepeti fierberea, apoi mai puneti ceapa, morcovul, țelina și usturoiul tocate mărunt.

Le călim doar 5 minute, urmand sa introducem si carnea tocată. In final,mixati bine continutul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation