Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

Intotdeauna cand faceti suc de portocale este recomandat, in primul rand, sa-l consumati proaspat (altfel isi va pierde din substantele ei active in contactul prelungit cu aerul), fiind, in acelasi timp, unul dintre cele mai sanatoase sucuri din fructe, deoarece creste imunitatea, scade simptomele de imbatranire, previne cancerul, creste reparatia ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
horticultura 70 de ani, usam
USAM La Aniversară: La mijlocul lunii octombrie 2018, la  București, un oraș din România (nu știu dacă îl știți sau măcar ați auzit de el) :) , dar mirific, a prins viață/adică a avut loc, (pre)cum zic comunicatele de presă, sărbătorirea a 70 de ani de excelență în educație și cercetare ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
ammouliani, grecia, peninsula halkidiki, sfântul munte athos
O  insulă din Grecia, mai precis din peninsula Halkidiki, dar aflată la intrarea în Sfântul Munte Athos, este cea mai nouă – și îndrăznesc să spun – cea mai surprizătoare intrare din outcoming. Ruși, sârbi, bulgari și români (re)constituie topul turiștilor care ajung la Ammouliani, dar – atenție – nu ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Super rețetă italiană de lasagna!

Am gasit o super reteta de facut lasagna pentru cititorii nostri! E o reteta italiana, aproape la fel de delicioasa ca aceea din Roma! Am fost acolo si va spun ca nimic nu se compara cu cea facuta de mana autohtonilor. Pentru o tava de cam 20x30cm aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • o cutie de foi de lasagna (in general am gasit produse care contineau 23 de foi, de acest numar am luat si eu, sa nu uitati, totusi, ca ele nu se fierb înainte de asamblare)
  • parmezan ras (sincer nu prea conteaza, se folosesc la ansamblare)

Pentru sos Bolognese:

  • carne tocata porc si vita
  • 1 kg carne tocată amestec porc și vită
  • două cepe medii
  • 1 morcov
  • 2 tije de țelină verde
  • 2 căței de usturoi
  • o conservă de roșii în bulion de 400 grame
  • 100 ml apă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 100 ml vin alb sec
  • 50 ml lapte
  • sare, piper

Pentru sos Bechamel:

  • 1 litru lapte
  • 100 grame unt gras
  • 80 grame făină
  • sare, piper, nucșoară
  • 50 grame parmezan răzuit

Cum se face sosu Bolognese:

Luati o tigaie si introduceti uleiul de măsline, incepeti fierberea, apoi mai puneti ceapa, morcovul, țelina și usturoiul tocate mărunt.

Le călim doar 5 minute, urmand sa introducem si carnea tocată. In final,mixati bine continutul.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN