Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

universitatea de științe agronomice și medicină veterinară din bucurești, usamv bucurești
Plăți ONLINE @USAMVB  Poți plăti în siguranță toate taxele de studii necesare Chiar dacă suntem departe, putem să rămânem aproape cu ajutorul tehnologiei. Acesta este refrenul/headline-ul/slagărul/leitmotivul/egida sub care se desfășoară campania de înștiințare a studenților că  au, totuși, la îndemână, un mijloc modern/virtual de plată a taxelor pentru studii. Ce ...
Citește mai mult
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
turism-grecia, ammouliani-muntele athos, sunrise hotel
AMMOULIANI: TO PAREAKI TOU PINEZA O țară vremelnică și obișnuită. Dar obișnuită cu cântările😊 Cele mai grozave momente în insula Ammouliani le-am trăit în cârciuma TO PAREAKI TOU PINEZA. Bine, unii îi spun mai frumos, o dezmiardă cu apelativul restaurant. Ce este? De fapt, este o cafenea.  În care, din ...
Read More

Supa de toamna cu gogosar, linte rosie si radacinoase

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Supa de toamna cu gogosar, linte rosie si radacinoase este un tip de preparat care se realizează relativ ușor și într-un interval de timp mare (3h și 10 min). Există și un avantaj: este delicioasă!

Ingrediente

  • 2 gogosari
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 cana linte rosie
  • 1 ceapa rosie
  • Ulei de masline
  • Sare
  • ½ lingurita piper cayenne
  • 2 l apa

Cum se face

  • Se spala lintea rosie si se scurge.
  • Se curata de coaja morcovul, pastarnacul si telina.
  • Se spala radacinoasele si se toaca marunt.
  • Se curata de seminte, se spala si se toaca marunt gogosarul.
  • Ceapa rosie se curata, se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline in vasul de la slowcooker duraceramic crockpot sau (daca nu aveti) intr-o plita/cratita .
  • Se pune deasupra ceapa, gogosarul, morcovul, telina si pastarnacul, se pune sare si piper cayenne si se lasa la rumenit o vreme (nu mult)
  • Se pune lintea si 2 litri de apa, se amesteca bine si se muta vasul de pe plita in slow cooker.
  • Se seteaza slow cooker-ul pe functia high timp de 3 ore.
  • Supa se poate servi cu crutoane de paine.

O alternativa la aceasta supa de linte (cea in stil marocan) exista si aici pe youtube:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation