Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Sănătatea este unul dintre cele mai importante aspecte din viața noastră, motiv pentru care și publicăm pe site-urile noastre numeroase articole pe tema aceasta. Astăzi vă prezentăm o dietă care vă îmbunătățește metabolismul considerabil, vă eliberează corpul de toxine și slăbiți. Te ajută să pierzi între 7 și 20 de ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
-- Capsulele biologice pe bază de drojdie Sustaine™ contribuie la reducerea utilizării microplasticului -- O nouă colaborare dintre Corteva Agriscience şi Eden Research plc îi va sprijini pe agricultori în efortul lor de a satisface cerinţele consumatorilor privind o agricultură mai sustenabilă. Eden Research plc este o companie listată pe ...
Read More
corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
malta, capitala valletta, satul marsaxlokk, insula gozo, orasul mdina
Sunt locuri de care doar îți amintești și locuri de care te îndrăgostești în călătoriile tale, iar Malta, frumoasa Insulă de miere din Mediterana face parte dintre cele care îți cuceresc inima pentru totdeauna și te face să-ți dorești să mai revii o dată și încă o dată. Vinovate pentru ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

REȚETELE DRINKFOOD.ro: Tort de mere întregi

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Tort de mere întregi este probabil cel mai usor desert “ever” (vreodata) si cel mai gustos “ever”.

Ai nevoie de: 2 kg de mere, decojite fără samburi, zahăr pentru caramelizat şi tapetat formă de tort,  gem de prune (sau de care aveţi) pentru umplut merele,  margarină pentru a adauga peste mere.

Pandişpan: 3 ouă,  75 gr zahăr, 65 gr făină, un praf de sare, un praf de copt stins

Trebuie sa caramelizati zahărul dupa tipul tortului, dupa care adaugati merele şi il puneti la cuptor până in momentul in care merele incep sa se inmoaie.

In acest timp, nu uitati de pandispan, pe care il preparati astfe: gălbenuşurile se amesteca îndelung apăsând cu putere (pana cand e o masă omogenă și pufoasă) cu zahărul şi praful de sare, urmate de: praful de copt stins, făină şi albuşurile bătute spumă.

Apoi il puneti peste merele inmuiate din cuptor.

Se coace foarte repede, la 180 grade, deci sa fiti foarte atenti.

Dupa asta il puneti pe o farfurie si il mai puteti ornamenta cu niste cioco si frisca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation