Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

12 porţii de prajitura cu crema de cafea eu zic ca ar ajunge! Stiti, prea bine, ca inainte sa va oferim aceasta reteta foarte gustoasa, ar trebui sa va reamintesc sa nu exagerati cu dulciurile! Pana la urma suntem pe un site de sanatate, de lifestyle! Sa trecem la preparat! ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
horticultura 70 de ani, usam
USAM La Aniversară: La mijlocul lunii octombrie 2018, la  București, un oraș din România (nu știu dacă îl știți sau măcar ați auzit de el) :) , dar mirific, a prins viață/adică a avut loc, (pre)cum zic comunicatele de presă, sărbătorirea a 70 de ani de excelență în educație și cercetare ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
ammouliani, grecia, peninsula halkidiki, sfântul munte athos
O  insulă din Grecia, mai precis din peninsula Halkidiki, dar aflată la intrarea în Sfântul Munte Athos, este cea mai nouă – și îndrăznesc să spun – cea mai surprizătoare intrare din outcoming. Ruși, sârbi, bulgari și români (re)constituie topul turiștilor care ajung la Ammouliani, dar – atenție – nu ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Rețete dulci de post!

Cat dureaza?

In total, reteta de mancare (desert), care, dupa cum am mentionat in titlu, este de post, dureaza in jur de 125 de minute.

 

De ce ai nevoie:

  •  570 g ananas zdrobit în suc propriu
  •  390 g lapte de cocos/frișcă de cocos
  •  foaie de plăcintă
  •  1-2 fiole esență de vanilie
  •  1/4 linguriță de sare
  •  2 linguri extract de stevie
  • in plus, daca vrei tu, 3 linguri ulei virgin de cocos

Cum se face?

Unul dintre cele mai gustoase si usoare retete de post/vegan. Acesta poate fi consumat inclusiv in perioada curelor de slăbit, pentru ca nu are zahăr. Dureaza numai 5 min ca sa pui toate ingredientele laolalta.

  1. Mai intai, trebuie sa coci foile de plăcintă, in felul urmator: ca ingrediente iti trebuiesc (250 g făină; 1/2 linguriță de sare; 100 ml ulei vegetal; 2 linguri de apă); apoi, intr-un bol amestecă făina cu sarea, pune peste uleiul și apa, dupa care omogenizezi bine de tot continutul. Acuma creeaza o bilă de aluat și introdu-o într-o tavă de plăcintă unsă inainte cu ulei. In final, pune tot aluatul pe tava, intins, pana si cu marginile trebuie sa faci asta si fiecare colt. Pune foaia de placinta la copt pentru 10-15 min;
  2. ia un bol mare si amestecă toate ingredientele bine de tot pana la omogenizare, ca o crema
  3. Adauga amestecu in mod egal peste foile de plăcintă și pune-l la frigider pentru cam 2-4 ore
  4. In plus, poti adauga peste frumos cu fructe, fulgi de migdale, de cocos etc.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN