Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Astazi va prezentam o reteta de tiramisu italiana, cea mai buna dintre toate! Nu se pune la cuptor, ci trebuie să o lasati câteva ore la frigider, daca considerati necesar chiar si o noapte intreaga. Daca simtiti nevoia, puteti adauga fructe (zmeură, căpșuni sau afine) sau fulgi de migdale ușor ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
vara asta: malta e a ta, numai a ta
MALTA E A TA. NUMAI A TA :) Malta  are o delicioasă pronunție malteză. Care îți face foame/sau îți stârnește pofta de mâncare: malta egal fonetic: mɐltɐ/; iar în engleză:  mɒltə/). Oficial, denumirea se unge pe pâine. Ca mierea. Deci este denumită Republica Malta (în malteză Repubblika ta' Malta, în engleză, Republic of Malta). Prin definiție, este vorba de/despre: o țară ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Rețete dulci de post!

Cat dureaza?

In total, reteta de mancare (desert), care, dupa cum am mentionat in titlu, este de post, dureaza in jur de 125 de minute.

 

De ce ai nevoie:

  •  570 g ananas zdrobit în suc propriu
  •  390 g lapte de cocos/frișcă de cocos
  •  foaie de plăcintă
  •  1-2 fiole esență de vanilie
  •  1/4 linguriță de sare
  •  2 linguri extract de stevie
  • in plus, daca vrei tu, 3 linguri ulei virgin de cocos

Cum se face?

Unul dintre cele mai gustoase si usoare retete de post/vegan. Acesta poate fi consumat inclusiv in perioada curelor de slăbit, pentru ca nu are zahăr. Dureaza numai 5 min ca sa pui toate ingredientele laolalta.

  1. Mai intai, trebuie sa coci foile de plăcintă, in felul urmator: ca ingrediente iti trebuiesc (250 g făină; 1/2 linguriță de sare; 100 ml ulei vegetal; 2 linguri de apă); apoi, intr-un bol amestecă făina cu sarea, pune peste uleiul și apa, dupa care omogenizezi bine de tot continutul. Acuma creeaza o bilă de aluat și introdu-o într-o tavă de plăcintă unsă inainte cu ulei. In final, pune tot aluatul pe tava, intins, pana si cu marginile trebuie sa faci asta si fiecare colt. Pune foaia de placinta la copt pentru 10-15 min;
  2. ia un bol mare si amestecă toate ingredientele bine de tot pana la omogenizare, ca o crema
  3. Adauga amestecu in mod egal peste foile de plăcintă și pune-l la frigider pentru cam 2-4 ore
  4. In plus, poti adauga peste frumos cu fructe, fulgi de migdale, de cocos etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation