Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Corteva Agriscience, Dadelos Agrosolutions, Comercializarea Globala, Biostimulatorilor
Într-un an dificil, cu secetă pedologică severă, producțiile de floarea-soarelui la nivel național nu au fost cele scontate de fermieri la începutul campaniei de semănat. Cu toate acestea, compania Corteva Agriscience, prin hibrizii Pioneer®, a contribuit la ridicarea productivității pe hectar și a lansat campania Fermieri campioni la floarea-soarelui. Acest ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
la sud de europa, malta, insula de miere
Malta: INSULA DE MIERE Malta. O INSULĂ DE MIERE. Ia, hai, faceți un efort și imaginați-vă: CUM ar arăta o INSULĂ DE MIERE? Nu. Nu (ca) un BORCAN. Nu o chesea. Ci un ARHIPELAG. Malta. Cinci insule. Sau, măcar, o insulă. Meliferăm Că de aia se și cheamă MELITHA. O ...
Read More

Dieta alcalină, soluția pentru slăbit și o viață sănătoasă

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Alimentele acide sunt un real pericol la adresa sănătății noastre, mai ales că, în cele mai multe cazuri, contribuie la îngrășare. Dacă vreți să aveți o alimentație sănătoasă, atunci trebuie să vă dați seama că nu e vorba doar desăre eliminarea grăsimilor şi a dulciurilor din regim, dar și păstrarea unui echilibrului natural al organismului.

Toate aceste informații le primim de la nutriţionistului şi microbiologului american Robert Young, care crede că medicina alternativă este “cea mai bună” medicină, având în vedere că alimentația are în vedere păstrarea unui echilibru între mediul acid şi cel alcalin (bazic) din organism.

Young ne atenționează că bolile au loc atunci când sângele şi ţesuturile dobândesc un exces de aciditate, mai ales din cauza mâncărurilor acide. De aceea, medicul ne recomandă o dietă alcalină.

  • Alimentele acide 

„Oamenii iau în greutate atunci când organismul lor nu elimină acizii dăunători. Aceştia sunt produşi de metabolismul uman în acelaşi mod prin care o maşină produce monoxid de carbon”, spune Young.

De obicei, acizii de care vorbește Young sunt eliminaţi prin respiraţie, transpiraţie sau urină. În cazul în care unul dintre canalele menționate nu este liber (din cauza congestiei sau rănirii),corpul trimite acizii către ţesuturile conjuctive şi grase.

Alimentele acide, cum sunt proteinele animale sau lactatele conduc la congestie, pentru că procesul de digerare este îngreunat de însăși calitățile sale intrinseci, ne arată nutriţionistul. Așa ajung acizii să rămână în organism și se depun în locurile unde este grăsime. Pentru a slăbi este de recomandat eliminarea cărnii de porc, de pasăre ( pui sau curcan), produsele lactate, ouăle şi oţetul.

  • Duc la îngrășare și îmbolnăvire

Le înlocuiți cu peşte gras, cum e somonul sau păstrăvul. În loc de oțet folosiți zeama de lămâie, care are mai mult potasiu şi, în plus, un efect alcalin. Totodata, e important să știți că nici cerealele sau grâul sau (mai ales) orezul nu sunt recomandate.

Poți, de pildă, să faci și mișcare și să respecți și o dietă de slăbire, dar cu toate acestea să nu reușești să slăbești – motivul e simplu: consumă alte mâncăruri acide care-l îngrașă, spune Robert Young.

„Corpul are nevoie de grăsime pentru a se proteja de efectele nocive ale acizilor, care ard şi pot distruge organele interne”, precizează specialistul.

  • Adăugați sare pe fructe

La capitolul fructe:

„Regula generală, chiar dacă optaţi pentru un măr verde în locul unuia roşu, deci un fruct mai puţin dulce, este să puneţi puţină sare pe el”, recomandă specialistul.

Sarea distruge aproape total efectul acizilor și readuce energia de care are nevoie corpul tău. Mai puțin alcool, cafea şi ceai pentru o piele frumoasă și sănătoasă.

Puteți pune apă fierbinte și peste suc natural de lămâie şi ghimbir – o idee de ceai. Young ne mai spune și că alimentele bogate în clorofilă sunt o altă recomandare bună, deoarece contribuie la formarea de globule roşii.

„Tot ce este verde este bun. Ar trebui să consumaţi fructe sau legume verzi la mic dejun, prânz şi cină”, recomandă specialistul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation