Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Malta, dupa pandemie
MALTA, DUPĂ PANDEMIE În prag de primăvară, acum se anunță un sezon estival mai bun ca vara-2020 – și nici Malta nu face excepție. Dimpotrivă. Malta se anunță ca una dintre destinațiile ideale pentru VARA 2021. Are, cu alte cuvinte, de toate/sau din toate câte puțin: este insulară, deci are ...
Citește mai mult
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
Malta, dupa pandemie
MALTA, DUPĂ PANDEMIE În prag de primăvară, acum se anunță un sezon estival mai bun ca vara-2020 – și nici Malta nu face excepție. Dimpotrivă. Malta se anunță ca una dintre destinațiile ideale pentru VARA 2021. Are, cu alte cuvinte, de toate/sau din toate câte puțin: este insulară, deci are ...
Read More
Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Curs pentru prepararea platourilor reci cu Lady Chef

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Din moment ce cursantii care au participat la cursul de preparate reci al PANGASTRO, acest lucru i-a motivat pe organizatori sa il continue si anul acesta. Acum, organizatorii s-au gandit sa aduca si lucruri noi alaturi de cel de-al doilea modul, cu si mai multe retete inovatoare de care, cu siguranta, nu stiati. Cu totii stim ca cea mai buna metoda de retinut este nu teoretic, ci practica, ceea ce este exact ce o sa faceti si dvs. la curs.

De semenea, cursul are in program 2 zile de pregătire, ele avand loc de pe 20-21 iulie 2017, în Tecuci. Formatorul vostru este Cornelia Ghișoi, care este singura si actuala Lady Chef a României, Cu siguranta deja acest lucru v-a starnit interesul (CLICK AICI PT A VEDEA CINE ESTE LADY CHEF). Datoria ei va fi de a va ajuta e voi sa preparati toate rețetele care va vor fi puse la dispozitie. Un fel de mentor provizoriu, daca vreti.

Sa nu uitati un lucru: la cursul de platouri reci veti invata sa faceti, asa cum spune si titulul, platouri de preparate reci: inceapand cu procurarea si folosirea ingredientelor si pana la amestecarea şi montarea lor pentru a arata frumos si ispititor. Ingredientele pe care va trebui sa le folositi sunt: legume, brânzeturi, carne, peşte (si altele din categorie), aluaturi, condimente, mirodenii, sosuri. Foarte important in curs va fi si alimentaţia sănătoasa, alaturi de ingredientele potrivite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation