Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Corteva Agriscience, Dadelos Agrosolutions, Comercializarea Globala, Biostimulatorilor
Într-un an dificil, cu secetă pedologică severă, producțiile de floarea-soarelui la nivel național nu au fost cele scontate de fermieri la începutul campaniei de semănat. Cu toate acestea, compania Corteva Agriscience, prin hibrizii Pioneer®, a contribuit la ridicarea productivității pe hectar și a lansat campania Fermieri campioni la floarea-soarelui. Acest ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
la sud de europa, malta, insula de miere
Malta: INSULA DE MIERE Malta. O INSULĂ DE MIERE. Ia, hai, faceți un efort și imaginați-vă: CUM ar arăta o INSULĂ DE MIERE? Nu. Nu (ca) un BORCAN. Nu o chesea. Ci un ARHIPELAG. Malta. Cinci insule. Sau, măcar, o insulă. Meliferăm Că de aia se și cheamă MELITHA. O ...
Read More

Curs pentru prepararea platourilor reci cu Lady Chef

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Din moment ce cursantii care au participat la cursul de preparate reci al PANGASTRO, acest lucru i-a motivat pe organizatori sa il continue si anul acesta. Acum, organizatorii s-au gandit sa aduca si lucruri noi alaturi de cel de-al doilea modul, cu si mai multe retete inovatoare de care, cu siguranta, nu stiati. Cu totii stim ca cea mai buna metoda de retinut este nu teoretic, ci practica, ceea ce este exact ce o sa faceti si dvs. la curs.

De semenea, cursul are in program 2 zile de pregătire, ele avand loc de pe 20-21 iulie 2017, în Tecuci. Formatorul vostru este Cornelia Ghișoi, care este singura si actuala Lady Chef a României, Cu siguranta deja acest lucru v-a starnit interesul (CLICK AICI PT A VEDEA CINE ESTE LADY CHEF). Datoria ei va fi de a va ajuta e voi sa preparati toate rețetele care va vor fi puse la dispozitie. Un fel de mentor provizoriu, daca vreti.

Sa nu uitati un lucru: la cursul de platouri reci veti invata sa faceti, asa cum spune si titulul, platouri de preparate reci: inceapand cu procurarea si folosirea ingredientelor si pana la amestecarea şi montarea lor pentru a arata frumos si ispititor. Ingredientele pe care va trebui sa le folositi sunt: legume, brânzeturi, carne, peşte (si altele din categorie), aluaturi, condimente, mirodenii, sosuri. Foarte important in curs va fi si alimentaţia sănătoasa, alaturi de ingredientele potrivite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation