Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Majoritatea puilor a caror carne este data spre vanzare, mai tarziu, in retail, sunt injectați cu hormoni ca sa se dezvolte mairapid, dupa cum arata mai multe studii si articole din strainatate. Crescătorii au inceput sa utilizeze inclusiv antibiotice, in scopul ca pasarile sa reziste și în medii nepropice. Desigur ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
CAMPANIE FGCR În primul număr din DECANTOR, FGCR a intrat cu 3 advertoriale. Unul are ca headline: GARANTĂM VIITORUL PROSPER AL FAMILIEI TALE. Un al doilea este mai metaforic, înfâțișând doi mâini care îngrijesc o plăntuță - și, mai vizibil inscripționat (în centrul paginii): 100 % PENTRU TINE Iar al ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
AMMOULIANI   Începuturile   Secretul unei reușite   De ce a reușit, totuși, formula Ammouliani? Putem zice că e o formulă de succes? Am înclina să răspundem pozitiv: da, este. Prin ce? Prin opitalitatea afișată, dar și efectivă, care devine criteriu de bază, regulă de fier ( de aur)? Poate ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Cum ar trebui să păstrăm alimente pentru o prospețime cât mai mare

Un nou studiu de catre specialisti arata ca obisnuinta de a pune laptele in compartimentul de la usa frigiderului este gresita. Hm, cum adica? Poate va intrebati. Pai, spun acestia, s-ar strica mult mai rapid, din cauza faptului ca temperaturile in acea zona scad-cresc mult mai rapid.

Ei recomanda sa punem laptele cat mai in centru.
Ah, da, acelasi caz este aplicabil si in cazul in care pui paine pe frigider. Nu este, de altfel, singurul aliment de care ar trebui sa avem mai multa grija, in privinta locurilor unde le asezam. Mai jos am notat cateva dintre cele mai importante si unde trebuie pastrate.

Pentru o prospetime cat mai mare a alimentelor, ca sa nu se strice rapid si, de asemenea, pentru reducerea cazurilor de toxiinfectie alimentara, trebuie sa stim unde sa le asezam.

Deci, lista, domnilor:

  • pe raftul de sus, unde temperatura are cele mai mici variatii, aseaza branzeturile, untul, iaurturile si ciocolata.
  • pe raftul din mijloc se aseaza caserolele cu carne gatita;
  • pe raftul de jos, unde avem temperatura cea mai scazuta, se aseaza cutiile cu lapte, ouale, caserolele cu fructe de mare, pachetele cu carne cruda.

In sertare unde exista umiditate mai buna se pun verdeturile. Unele fructe si legume emit etilena, ceea ce ar creste procesul de degradare a alimentelor, iar, deci, daca am pastra alimentelor la un loc mai sigur, sansele de a se strica sunt mai mici.

Pe usa puteti pune insa: sucul de fructe, maioneza, mustarul, sosurile, muraturile.

Carnea ar trebui intotdeauna sa aiba ambalajul intact cand este pus in frigider. Daca vreti chiar o perioada si mai indelungata, atunci la congelator.

Temperatura în frigider trebuie  sa fie mereu la 4 grade Celsius, iar în congelator la aproximativ -17 grade.

RelatedPost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN