Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

Normal ca daca suntem pe site-ul de drinkfood.ro va asteptati sa va oferim numai alimente sanatoase, exemple de alimentatii sanatoase, asa ca astazi va prezentam una dintre ele, o varianta foarte buna la dulciuri, desert si zahar, deoarece nu contine calorii in mod exagerat, iar oriunde este mult nu-i bine! ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
horticultura 70 de ani, usam
USAM La Aniversară: La mijlocul lunii octombrie 2018, la  București, un oraș din România (nu știu dacă îl știți sau măcar ați auzit de el) :) , dar mirific, a prins viață/adică a avut loc, (pre)cum zic comunicatele de presă, sărbătorirea a 70 de ani de excelență în educație și cercetare ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
ammouliani, grecia, peninsula halkidiki, sfântul munte athos
O  insulă din Grecia, mai precis din peninsula Halkidiki, dar aflată la intrarea în Sfântul Munte Athos, este cea mai nouă – și îndrăznesc să spun – cea mai surprizătoare intrare din outcoming. Ruși, sârbi, bulgari și români (re)constituie topul turiștilor care ajung la Ammouliani, dar – atenție – nu ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Consumul ficatului de origine animală ascunde beneficii mari pentru corpul nostru

Foarte multe persoana detesta ficatul, desi de multe ori motivele sunt banale, din cauza gustului sau mirosului extrem de neplacut. Totusi, sunt si metode prin care puteti condimenta sau adauga anumite alimente care-i imbunatatesc gustul.

În regiuni din Franța, Germania și Italia este unul dintre alimentele cele mai folosite in preparate. De cele mai multe ori el se afla in topul dietelor, mai ales in cea ketogenică, in care este esentiala. In primul rand ca este foarte recomandat de catre nutritionisti si de iubitorii de sala/fitness.

Principalele beneficii:

  • are foarte multe proteine,in jur de 26 grame proteine la 100 grame de ficat de pui. 29 grame de proteine la 100 de grame de ficat de vită. Ficatul are absolut orice vitamina B, mai ales B12, ea fiind foarte importanta pentru functionarea fiecărei celule din organism – ea se dobandeste numai pe cale naturala, prin alimentele animale.
  • Nivelul sus-mentionatei vitamine este de 10 ori mai mare fata de orice alt aliment, fiind o sursă semnificativa de acid folic, totodata foarte importanta si pentru procesele celulare semnificative, in special la femeile însărcinate este benefica
  • La fel de bogata este si in vitamina A, mai mult decat orice alt aliment, benefica mai ales sănătății oculare, precum si pielii, dinților, oaselor, sistemului imunitar sau funcțiilor celulare. Cu toate acestea, un nivel exagerat de vitamina A poate face si rau organismului, deci aveti grija, sa nu cumva sa va indragostiti (din intamplare) de ficat!
  • are foarte multe minerale esentiale, pentru o funcționare cat mai corecta a corpului, mai ales bogata in fier, seleniu, crom, fosfor și cupru.

Nu numai ficatul dar si alte organe erau la mare apreciere de inuiții din nordul Canadei și samii din nordul Scandinaviei.

Sa nu uitam ca animalele carnivore sar prima data la organele ierbivorilor, pentru a le ucide.

Pentru a-l face mai gustos puteti sa-l combinati cu mai multe legume, dar si verdeață, introduceti sucul a jumătate de lămâie și condimentați-l cum trebuie cu sare și piper. Daca mancati cel putin o data pe saptamana ficat atunci sunteti salvat de cateva boli!

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN