Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

AMMOULIANI   Începuturile   Secretul unei reușite   De ce a reușit, totuși, formula Ammouliani? Putem zice că e o formulă de succes? Am înclina să răspundem pozitiv: da, este. Prin ce? Prin opitalitatea afișată, dar și efectivă, care devine criteriu de bază, regulă de fier ( de aur)? Poate ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
CAMPANIE FGCR În primul număr din DECANTOR, FGCR a intrat cu 3 advertoriale. Unul are ca headline: GARANTĂM VIITORUL PROSPER AL FAMILIEI TALE. Un al doilea este mai metaforic, înfâțișând doi mâini care îngrijesc o plăntuță - și, mai vizibil inscripționat (în centrul paginii): 100 % PENTRU TINE Iar al ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
AMMOULIANI   Începuturile   Secretul unei reușite   De ce a reușit, totuși, formula Ammouliani? Putem zice că e o formulă de succes? Am înclina să răspundem pozitiv: da, este. Prin ce? Prin opitalitatea afișată, dar și efectivă, care devine criteriu de bază, regulă de fier ( de aur)? Poate ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

BENEFICIILE BERII: Un nou STUDIU arată un alt efect al berii asupra organismului

Consumul moderat de bere poate stimula puterea antioxidantă a organismului și nu influenţează greutatea corporală, profilul lipidic și nivelul transaminazelor serice. Concluziile aparțin celui mai recent studiu lansat de Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, ”Influența consumului moderat de bere asupra unor markeri ai stresului oxidativ”.

health

Sursa: ro.pinterest.com

Studiul este realizat de către Julien Cherfan, Masterand la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu-Hațieganu” din Cluj-Napoca, sub egida Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție.  

Potrivit cercetării efectuate de Julien Cherfan,”unele dintre efectele sanogenetice ale berii s-ar datora compușilor antioxidanți (fenolici). După absorbție, fenolii (ex: acidul vanilic, cafeic, siringic) prezenți în mod natural în bere datorită ingredienteler sale – hamei și cereale -, sunt capabili să contribuie la mărirea capacității antioxidante a plasmei. Una dintre caracteristicile fenolilor este aceea că sunt greu solubili în apă, dar foarte solubili în alcoolul pe care berea îl conține, influențându-se astfel absorbția acestora în organism.”

Pentru alte stiri si posibilele beneficii nutriționale, dar si despre rolul berii in curele de slabire, ramaneti aproape de noi:

Alte articole:

http://beeruniversity.ro/2016/06/28/despre-mituri-berea-nu-ingrasa/

http://beeruniversity.ro/2016/06/21/5-beneficii-putin-stiute-ale-consumului-de-bere/

http://beeruniversity.ro/2016/06/11/ce-a-fost-la-euro-2016-franta-romania-2-1-ocazii-imense-ratate-de-b-stancu/

http://beeruniversity.ro/2016/06/06/peroni-nastro-azzurro-lanseaza-piccola-in-romania/

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN