Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Cercetătorii de la NASA au anunțat o nouă descoperire incredibilă cu privire la galaxia noastră: Calea Lactee. O nouă teorie elaborată de cercetători ar putea schimba foarte multe din ceea ce știm despre istoria universului în care trăim. Această teorie presupune că, în urmă cu aproximativ 3,5 milioane de ani, ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
INDAGRA FOOD & CARNEXPO – Târgul internaţional pentru industria alimentară - are loc în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO, fiind cel mai important eveniment dedicat industriei alimentare din România. Manifestarea se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și este organizată de ...
Read More
corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
amo, liani, liani + ammos=love
AMO, LIANI Adică LIANI + AMMOS=LOVE! Ammouliani este dragoste la prima vedere. Pentru că n-ai cum să o urăști. Și chiar dacă ai putea-o urî, tot ar fi o disjuncție/di(c)hotomie imposibilă: iubire sau ură, o iubi-ură care, până la urmă, s-ar topi, cu totul, în iubire. Este o insulă bătrână, ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Arta în gastronomie

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!
  • Conferințele GastroArt: Identitate gastronomică națională  (21 și 22 septembrie, intrarea liberă)

În weekendul 21 și 22 septembrie 2019 continuăm seria de conferințe pluridisciplinare, cu scopul de a contura, în baza opiniilor specialiștilor din mai multe domenii conexe, care e identitatea gastronomică națională (parte a brandului de țară) şi care ar trebui să fie strategia de promovare gastro-românească.

Conferințele fac parte din seria de evenimente dedicate celebrării, pentru prima dată, a Zilei Naționale a Gastronomiei și Vinului (iniţiată de Cosmin Dragomir, Cezar Ioan și Nico Lontras). Proiectul este unic prin încercarea de corelare a informațiilor de la experți din diferite domenii: advertising, branding, oenologie, bucătărie, istorie, antropologie, sociologie, media generaliste și de profil, dar și autorități publice și centrale.

Turismul gastronomic și oenologic sunt doi vectori extrem de importanți pentru dezvoltarea gastronomiei și reprezintă, fără îndoială, metode prin care putem ajuta economia națională, dar și asigura parte din veniturile celor implicați în industria ospitalității.

Evenimentul are loc pe strada Uranus 150, S5 Bucuresti (în cadrul Șofran – multietnicfest).

Pe 21 și 22 septembrie vor fi prezenti urmatorii invitati:

  • Nico Lontras
  • Mihai Toader
  • Cristina Andrei
  • Gabriel Corbu
  • Johhny Susala
  • Andrei Pogăciaș
  • Ileana Braniște
  • Marian Timofti
  • Adriana Soholodeanu
  • Simona Lazăr
  • Vasile Nicolae
  • Cezar Ioan
  • Cosmin Dragomir
  • si multi altii.

Intrarea este liberă, dar, pentru că locurile sunt limitate, se va face în baza unei rezervări (atenție, trebuie doar să trimiteți un mail, nu este nevoie de confirmare) la adresa cosmin.dragomir@gastroart.ro, în care să precizați numele dumneavoastră, vârsta, ultima școală absolvită și funcția pe care o ocupați în acest moment. Informațiile ne sunt necesare pentru a ne face o idee despre publicul nostru.

Seria de conferințe este organizată de Asociația Curaj Înainte în parteneriat cu GastroArt și vinul.ro, printr-un proiect finanţat din fonduri nerambursabile de la bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache”. Proiectul este sprijinit și de către Grupul City Grill.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation