Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Desi reteta de preparare pentru cartofii taranesti nu este complicata, iar timpul de realizare  este mic, acest lucru nu inseamna ca nu puteti gasi experiente noi si informatii noi despre acest tip de "dish". Modalitatile sunt variate, insa, in articolul nostru de azi, o sa prezentam numai 2 dintre cele ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
alina toma, fondul de garantare a creditului rural – ifn , fgcr ifn
În anul trecut, ne-am consolidat activitatea pe toate palierele Alina Toma conduce astăzi Fondul de Garantare a Creditului Rural – IFN (pe scurt, FGCR IFN). Este un expert ce are în background poziția și experiența de înalt funcționar în Ministerul Finanțelor. I-am solicitat un interviu, ca de obicei, anual, la ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
Sărbători de Paști in Grecia: Ziua 1 – 26.04 BUCUREȘTI – SALONIC Întâlnire la ora 21.00 în parcarea de la Piața Victoriei, plecare spre Grecia pe traseul Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata. Ziua 2 – 27.04 SALONIC – AMMOULIANI Sosim dimineața la Salonic, tur pietonal in cel de-al ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Varianta mai sănătoasă a ciorbei de burtă

Reteta de ciorba de burta vegana este reteta de mancare pe care vi-o prezentam azi pe drinkfood.ro! Ciupercile Pleurotus din continutul ei o sa va dea impresia ca mancati chiar carne si daca le gatiti asa cum spunem noi, in otet, atunci veti vedea cat de buna poate fi! Principalul avantaj al preparatului este ca aceasta nu este compusa din gluten si macrobiotica.

Ai nevoie de:
  • 1 borcan castraveciori murati
  • 1 borcan gogosari murati
  • 500g ciuperci Pleurotus
  • 4 morcovi
  • 1 capatana usturoi
  • sare, piper si coriandru macinat, dupa gust
Sos:
  • 2 posibilitati: 2 lingurite amidon + 2 Linguri mustar + ½ lingurita curry + 3 Linguri ulei de masline
  • 2-3 Linguri maioneza vegana
Mod de preparare
  1. introdu intr-o oala otetul din 2 borcane de muraturi;
  2. peste introdu 1 L de apa;
  3. Taie morcovii si ciupercile Pleurotus in fasii si lasa-le la fiert pentru un sfert de ora;
  4. Acuma pune cinci castraveti taiati, plus cinci gogosari taiati marunt;
  5. taie jumatate de capatana de usturoi si apoi o separi in mai multe parti, punand-le pe rand in oala;
  6. asteapta sa fiarba 10 min;
  7. in tot acest timp ocupa-te de prepararea „maionezei” de mustar, sau introdu-o direct pe cea vegana. Mai pune si mustarul, curry, amidonul si uleiul de masline. Acuma le omogenizezi cu un mixer bine de tot pe toate si la sfarsit introduci jumatatea de usturoi ramasa;
  8. nu uita ca nu trebuie sa pui „maioneza” in oala cu ciorba, deoarece aceasta va trebui taiata. Pe de alta parte, ia cate un polonic din lichidul cald si introdu-l deasupra „maionezei”, dar fara sa uiti sa mixezi in continuare compozitia. Ulterior, cand vezi ca ai bagat cam 800ml de lichid, il poti pune tot in oala cu ciorba.
  9. acuma e gata!

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN