Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Un nou tip de unitate de alimentaţie publică a inceput sa prinda radacini la noi in tara, de la lansarea sa in 2017. Pe atunci, era vorba despre schimbarea/inlocuirea Ordinului președintelui ANSVSA nr. 111/2008 și facilitarea condiţiilor de funcţionare și de înregistrare sanitar-veterinară a unităţilor de tipul punctelor gastronomice locale ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
amo, liani, liani + ammos=love
AMO, LIANI Adică LIANI + AMMOS=LOVE! Ammouliani este dragoste la prima vedere. Pentru că n-ai cum să o urăști. Și chiar dacă ai putea-o urî, tot ar fi o disjuncție/di(c)hotomie imposibilă: iubire sau ură, o iubi-ură care, până la urmă, s-ar topi, cu totul, în iubire. Este o insulă bătrână, ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Varianta mai sănătoasă a ciorbei de burtă

Reteta de ciorba de burta vegana este reteta de mancare pe care vi-o prezentam azi pe drinkfood.ro! Ciupercile Pleurotus din continutul ei o sa va dea impresia ca mancati chiar carne si daca le gatiti asa cum spunem noi, in otet, atunci veti vedea cat de buna poate fi! Principalul avantaj al preparatului este ca aceasta nu este compusa din gluten si macrobiotica.

Ai nevoie de:
  • 1 borcan castraveciori murati
  • 1 borcan gogosari murati
  • 500g ciuperci Pleurotus
  • 4 morcovi
  • 1 capatana usturoi
  • sare, piper si coriandru macinat, dupa gust
Sos:
  • 2 posibilitati: 2 lingurite amidon + 2 Linguri mustar + ½ lingurita curry + 3 Linguri ulei de masline
  • 2-3 Linguri maioneza vegana
Mod de preparare
  1. introdu intr-o oala otetul din 2 borcane de muraturi;
  2. peste introdu 1 L de apa;
  3. Taie morcovii si ciupercile Pleurotus in fasii si lasa-le la fiert pentru un sfert de ora;
  4. Acuma pune cinci castraveti taiati, plus cinci gogosari taiati marunt;
  5. taie jumatate de capatana de usturoi si apoi o separi in mai multe parti, punand-le pe rand in oala;
  6. asteapta sa fiarba 10 min;
  7. in tot acest timp ocupa-te de prepararea „maionezei” de mustar, sau introdu-o direct pe cea vegana. Mai pune si mustarul, curry, amidonul si uleiul de masline. Acuma le omogenizezi cu un mixer bine de tot pe toate si la sfarsit introduci jumatatea de usturoi ramasa;
  8. nu uita ca nu trebuie sa pui „maioneza” in oala cu ciorba, deoarece aceasta va trebui taiata. Pe de alta parte, ia cate un polonic din lichidul cald si introdu-l deasupra „maionezei”, dar fara sa uiti sa mixezi in continuare compozitia. Ulterior, cand vezi ca ai bagat cam 800ml de lichid, il poti pune tot in oala cu ciorba.
  9. acuma e gata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation