Ne intalnim impreuna si saptamana aceasta (ultima reteta AICI), vorbind despre alte RETETE. De asta, ne-am gandit sa va aducem ceva si romanesc, cum ar fi aceasta salata de fasole verde romaneasca. Va anuntam ca, la noi se obisnuieste sa se manace salata impreuna cu o friptura, oricare ar fi ea. In afara insa, friptura se mananca fara nimic, urmand ca dupa ce ai terminat de mancat sa urmeze si salata. Parerile sunt impartite, unii cred ca e mai buna prima optiune, altii cea de-a doua, insa noi va sugerem sa optati pentru a doua. De ce? In acest fel veti simti si gustul salatei, dar si cel al fripturii – facand invers, gusturile vor fi falsificate.
POFTA BUNA! 🙂
Pasul 1: Desigur ca primul lucru pe care trebuie sa-l faceti e sa curatati fasolea si sa o spalati, urmand sa o introduceti la in foc in apa sarata. O fierbeti si o lasati putin sa se raceasca.
Pasul 2: Pune castronul in care doriti sa serviti si toarna in el apa in care ati fiert fasolea acum putin timp, introducand dupa si usturoi pisat in piulita; mai pui otet si untdelemn si amesteci bine.
!Nota: cantitatea de otet si de untdelemn pusa este la distrectie.
Alte articole pe aceeasi tema:
http://www.drinkfood.ro/2016/08/05/retetele-drinkfood-ro-creveti-cu-ceapa-verde-si-ghimbir/
http://www.drinkfood.ro/2016/08/01/retetele-drinkfood-ro-pui-oriental/
http://www.drinkfood.ro/2016/08/03/lifestyle-avantajale-consumului-unor-proteine-slabe/
http://www.drinkfood.ro/2016/08/04/lifestyle-consumul-de-proteinele-slabe-are-si-
Recent Comments