Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Un numar de persoane din ce in ce mai mare se imbolnavesc de cancer, indiferent ca este vorba de cel de plămâni, sân, stomac, colon sau col uterin. Printre cauze se numara si lipsa controalelor periodice la medic. Din acest motiv, majoritatea pacientilor afla de diagnostica abia atunci cand este ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
AMMOULIANI   Începuturile   Secretul unei reușite   De ce a reușit, totuși, formula Ammouliani? Putem zice că e o formulă de succes? Am înclina să răspundem pozitiv: da, este. Prin ce? Prin opitalitatea afișată, dar și efectivă, care devine criteriu de bază, regulă de fier ( de aur)? Poate ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

REȚETELE DRINKFOOD.ro: Salată de fasole verde ROMÂNEASCĂ

green_beans_with_almonds-03

Fasole verde

Ne intalnim impreuna si saptamana aceasta (ultima reteta AICI), vorbind despre alte RETETE. De asta, ne-am gandit sa va aducem ceva si romanesc, cum ar fi aceasta salata de fasole verde romaneasca. Va anuntam ca, la noi se obisnuieste sa se manace salata impreuna cu o friptura, oricare ar fi ea. In afara insa, friptura se mananca fara nimic, urmand ca dupa ce ai terminat de mancat sa urmeze si salata. Parerile sunt impartite, unii cred ca e mai buna prima optiune, altii cea de-a doua, insa noi va sugerem sa optati pentru a doua. De ce? In acest fel veti simti si gustul salatei, dar si cel al fripturii – facand invers, gusturile vor fi falsificate. 

POFTA BUNA! 🙂

Pasul 1: Desigur ca primul lucru pe care trebuie sa-l faceti e sa curatati fasolea si sa o spalati, urmand sa o introduceti la in foc in apa sarata. O fierbeti si o lasati putin sa se raceasca.

Pasul 2: Pune castronul in care doriti sa serviti si toarna in el apa in care ati fiert fasolea acum putin timp, introducand dupa si usturoi pisat in piulita; mai pui otet si untdelemn si amesteci bine.

!Nota: cantitatea de otet si de untdelemn pusa este la distrectie.

Alte articole pe aceeasi tema:

http://www.drinkfood.ro/2016/08/05/retetele-drinkfood-ro-creveti-cu-ceapa-verde-si-ghimbir/

http://www.drinkfood.ro/2016/08/01/retetele-drinkfood-ro-pui-oriental/

http://www.drinkfood.ro/2016/08/03/lifestyle-avantajale-consumului-unor-proteine-slabe/

http://www.drinkfood.ro/2016/08/04/lifestyle-consumul-de-proteinele-slabe-are-si-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN