Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Cea de-a XVI-a ediție a Salonului Internațional de Vinuri VINVEST s-a încheiat la Timișoara duminică, 21 aprilie, iar pe perioada celor trei zile de Salon producătorii de vin au oferit spre degustare peste 250 de sortimente, provenind din România, Serbia, Grecia sau Italia. Soiurilor românești și internaționale deja consacrate li ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
universitatea de științe agronomice și medicină veterinară din bucurești, usamv bucurești
Cu o tradiție de 167 de ani în învățământul agronomic, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV București) a reușit să devină de-a lungul timpului un pol de excelență al învățământului agronomic și cercetării științifice în domeniu, orientat spre dezvoltarea profesională a indivizilor, interedisciplinaritate și internaționalizare ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
crama dealu bujorului, dealu bujorului
CRAMA DEALU BUJORULUI: PAEONIA ROMANICA Un prilej excelent de AGROTURISM este vinul cel bun, cel autentic Pentru cei care nu știu ce înseamnă PAEONIA ROMANICA, ei bine: este vorba despre o denumire științifică. În latinește. Și încă un pont, decisiv, în ghicire. Este vorba despre o floare. Și, de ziua acestei ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

REȚETELE DRINKFOOD.ro: Salată de fasole verde ROMÂNEASCĂ

green_beans_with_almonds-03

Fasole verde

Ne intalnim impreuna si saptamana aceasta (ultima reteta AICI), vorbind despre alte RETETE. De asta, ne-am gandit sa va aducem ceva si romanesc, cum ar fi aceasta salata de fasole verde romaneasca. Va anuntam ca, la noi se obisnuieste sa se manace salata impreuna cu o friptura, oricare ar fi ea. In afara insa, friptura se mananca fara nimic, urmand ca dupa ce ai terminat de mancat sa urmeze si salata. Parerile sunt impartite, unii cred ca e mai buna prima optiune, altii cea de-a doua, insa noi va sugerem sa optati pentru a doua. De ce? In acest fel veti simti si gustul salatei, dar si cel al fripturii – facand invers, gusturile vor fi falsificate. 

POFTA BUNA! 🙂

Pasul 1: Desigur ca primul lucru pe care trebuie sa-l faceti e sa curatati fasolea si sa o spalati, urmand sa o introduceti la in foc in apa sarata. O fierbeti si o lasati putin sa se raceasca.

Pasul 2: Pune castronul in care doriti sa serviti si toarna in el apa in care ati fiert fasolea acum putin timp, introducand dupa si usturoi pisat in piulita; mai pui otet si untdelemn si amesteci bine.

!Nota: cantitatea de otet si de untdelemn pusa este la distrectie.

Alte articole pe aceeasi tema:

http://www.drinkfood.ro/2016/08/05/retetele-drinkfood-ro-creveti-cu-ceapa-verde-si-ghimbir/

http://www.drinkfood.ro/2016/08/01/retetele-drinkfood-ro-pui-oriental/

http://www.drinkfood.ro/2016/08/03/lifestyle-avantajale-consumului-unor-proteine-slabe/

http://www.drinkfood.ro/2016/08/04/lifestyle-consumul-de-proteinele-slabe-are-si-

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN