Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Astazi va prezentam o reteta de tiramisu italiana, cea mai buna dintre toate! Nu se pune la cuptor, ci trebuie să o lasati câteva ore la frigider, daca considerati necesar chiar si o noapte intreaga. Daca simtiti nevoia, puteti adauga fructe (zmeură, căpșuni sau afine) sau fulgi de migdale ușor ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
vara asta: malta e a ta, numai a ta
MALTA E A TA. NUMAI A TA :) Malta  are o delicioasă pronunție malteză. Care îți face foame/sau îți stârnește pofta de mâncare: malta egal fonetic: mɐltɐ/; iar în engleză:  mɒltə/). Oficial, denumirea se unge pe pâine. Ca mierea. Deci este denumită Republica Malta (în malteză Repubblika ta' Malta, în engleză, Republic of Malta). Prin definiție, este vorba de/despre: o țară ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Înghețata 100% sănătoasă, care poate fi consumată de oricine

Inghetata care nu contine lactoză, stabilizatori, aditivi şi coloranţi de sinteză, ambalată ecologic, ce se mai doresti mai mult decat atat?! Eu chiar promovez noua marca de inghetata, pentru ca produsul este realizat in Galati, iar eu sunt galatean!

Whoopie ICE se numeste si a castigat concursul de la Paris, Ecotrophelia 2018.

Studenţii Facultăţii de Ştiinţă şi Ingineria Alimentelor au castigat cel mai important premiu de la Paris, la cel mai insemnat concurs al inovatorilor din alimentaţie.

Poate va intrebati din ce e format produsul? Din gutui, prune şi zer, noua inghetata a cucerit intreaga europa. A fost creata de 3 studente din Galaţi si au definitivat ideea cu ajutorul profesorilor de la Facultatea de Ştiinţa Alimentelor. Juriul a fost compus din cei mai importanti producători din industria înghețatei.

Echipa a fost formata din: Ana-Georgiana Popa, Alina-Marina Chirilă și Adelina Pricope, coordonată de cadrele didactice Prof. Daniela Borda, Șef lucr. Iulia Bleoancă și Drd. Florentina Bucur a lucrat în permanență.

Ce este cu adevarat special si este secretul principal in toata producerea inghetatei, este tehnologia pe care o folosesc. Ce este mai special este ca ea poate fi consumata si de persoanele care au intoleranţă la lactoză şi este disponibila, pentru moment, doar in varianta cu aromă de prune şi gutui.

“Este o îngheţată făcută din zer concentrat şi delactozat, cu smântână, gutui, prune, zahăr şi ouă.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation