Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Pentru ca sarabatorile pascale sunt in apropiere, ne-am gandit sa scriem un articol in care sa va atentioanm cu privire la posibilele alimente pe care le puteti consuma si cele pe care nu, avand in vedere si dezlegarile la anumite alimente, anuntate de Biserica Romana. Unele dintre aceste alimente de ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
universitatea de științe agronomice și medicină veterinară din bucurești, usamv bucurești
Cu o tradiție de 167 de ani în învățământul agronomic, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV București) a reușit să devină de-a lungul timpului un pol de excelență al învățământului agronomic și cercetării științifice în domeniu, orientat spre dezvoltarea profesională a indivizilor, interedisciplinaritate și internaționalizare ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
crama dealu bujorului, dealu bujorului
CRAMA DEALU BUJORULUI: PAEONIA ROMANICA Un prilej excelent de AGROTURISM este vinul cel bun, cel autentic Pentru cei care nu știu ce înseamnă PAEONIA ROMANICA, ei bine: este vorba despre o denumire științifică. În latinește. Și încă un pont, decisiv, în ghicire. Este vorba despre o floare. Și, de ziua acestei ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Înghețata 100% sănătoasă, care poate fi consumată de oricine

Inghetata care nu contine lactoză, stabilizatori, aditivi şi coloranţi de sinteză, ambalată ecologic, ce se mai doresti mai mult decat atat?! Eu chiar promovez noua marca de inghetata, pentru ca produsul este realizat in Galati, iar eu sunt galatean!

Whoopie ICE se numeste si a castigat concursul de la Paris, Ecotrophelia 2018.

Studenţii Facultăţii de Ştiinţă şi Ingineria Alimentelor au castigat cel mai important premiu de la Paris, la cel mai insemnat concurs al inovatorilor din alimentaţie.

Poate va intrebati din ce e format produsul? Din gutui, prune şi zer, noua inghetata a cucerit intreaga europa. A fost creata de 3 studente din Galaţi si au definitivat ideea cu ajutorul profesorilor de la Facultatea de Ştiinţa Alimentelor. Juriul a fost compus din cei mai importanti producători din industria înghețatei.

Echipa a fost formata din: Ana-Georgiana Popa, Alina-Marina Chirilă și Adelina Pricope, coordonată de cadrele didactice Prof. Daniela Borda, Șef lucr. Iulia Bleoancă și Drd. Florentina Bucur a lucrat în permanență.

Ce este cu adevarat special si este secretul principal in toata producerea inghetatei, este tehnologia pe care o folosesc. Ce este mai special este ca ea poate fi consumata si de persoanele care au intoleranţă la lactoză şi este disponibila, pentru moment, doar in varianta cu aromă de prune şi gutui.

“Este o îngheţată făcută din zer concentrat şi delactozat, cu smântână, gutui, prune, zahăr şi ouă.”

 

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN