Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

parfum de lillet, lillet, Lillet Blanc
Lillet Blanc este un aperitiv pe bază de vin ce a luat naștere în Podensac, un orășel la sud de Bordeaux, din centrul regiunii Grave. Armonios, elegant și versatil. Luminos – și capabil să te satisfacă de la prima întâlnire: iată care sunt atributele cheie ale acestui aperitiv fin. Lillet Blanc este fabricat ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
vacanțe, ammouliani, insula măgarilor
AMMOULIANI, DOI-ZERO. INSULA MĂGARILOR INSULA MĂGARILOR Când am ajuns acolo, ne-am relaxat. Trai, neneacă... Pe vătrai. Am poposit pe o insuliță mică, pustie. Unde poți să uiți totul. Uiți și de ce te-ai născut... Dar, oare, ne-am născut? Sunt în dubii... Mai întâi, însă, de a ajunge în Drenia, a ...
Read More

În inima dealurilor din Silagiu, Crama Dealul Dorului a construit un salon de evenimente

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Sunteți în căutarea unei locații în mijlocul naturii, pentru un eveniment de neuitat? pe Dealul Silagiului, de lângă Buziaș, gasiți locul perfect!

Dealul Dorului Restaurant & Events vă aduce cele mai alese vinuri de la Crama Dealul Dorului și preparate culinare deosebite de la SmoKing Barbeque & Bar, pentru o experiență gastronomică de neuitat.

Cei care vin pe dealurile din Silagiu, județul Timiș, pot beneficia de următoarele facilități:

  • Spațiu Restaurant cu o capacitate de până la 100 de persoane si o terasă panoramică cu vedere spectaculoasă asupra peisajului înconjurător cu o capacitate de până la 60 de persoane.
  • Sală Evenimente cu o capacitate de pana la 300 de persoane, cu acoperiș retractabil si pereți culisanți de sticlă pentru o priveliste pitorească.
  • Sală de degustare exclusivistă, cu o capacitate de pănă la 30 persoane, în zona de învechire a vinurilor.

Crama Dealul Dorului poate organiza:

  • Evenimente de tip “team-building”;
  • Evenimente personale (aniversări, petreceri, sărbători onomastice, nuntă, botez);
  • Evenimente corporate.

Vă garantăm că veți avea o experiență memorabilă! Orice persoană interesată poate merge la o vizionare.

Explorați regiunea Banat-Silagiu, acasă la Crama Dealul Dorului, un teritoriu unde natura a fost generoasă, oferind condiții ideale pentru viticultură. Aici, clima temperată, solurile și expunerea optimă la soare lucrează împreună pentru a avea struguri de excepție.

Regiunea este celebră nu doar pentru vinurile sale, ci și pentru peisajele care oferă o escapadă perfectă din tumultul vieții urbane.

Mai mult înseamnă mult mai ieftin!

Crama Dealul Dorului a lansat în magazinul online www.cramadealuldorului.ro mai multe pachete ce conțin vinurile dumneavoastră favorite.

Cu cât cumpărați mai mult, cu atât reducerea este mai mare. De exemplu, pentru pachetele de șase sticle, discountul este de 10%, pentru pachetele de 12 sticle aveți o reducere de 15%, iar pentru pachetele ce conțin 18 sticle de vin, atunci aveți un discount de 25%.

De asemenea, recent a fost adăugat în ofertă un nou vin: Maestoso Sauvignon Blanc Fumé, demisec.

Fermentat și maturat în butoaie de stejar, este un vin elegant, fin, onctuos, care impresionează prin complexitatea de arome intense de fructul pasiunii, pepene galben, ardei, lime și grepfruit, cu note subtile de condimente, amestecate cu fum.

Un vin cu o savoare deosebită și o persistență îndelungată.

Asocieri culinare: peste, pui, paste, fructe de mare, brânzeturi atent selecționate.

Pentru orice pachet comandat, transportul este gratuit

Comments are closed.

Post Navigation