Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

parfum de lillet, lillet, Lillet Blanc
Lillet Blanc este un aperitiv pe bază de vin ce a luat naștere în Podensac, un orășel la sud de Bordeaux, din centrul regiunii Grave. Armonios, elegant și versatil. Luminos – și capabil să te satisfacă de la prima întâlnire: iată care sunt atributele cheie ale acestui aperitiv fin. Lillet Blanc este fabricat ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
vacanțe, ammouliani, insula măgarilor
AMMOULIANI, DOI-ZERO. INSULA MĂGARILOR INSULA MĂGARILOR Când am ajuns acolo, ne-am relaxat. Trai, neneacă... Pe vătrai. Am poposit pe o insuliță mică, pustie. Unde poți să uiți totul. Uiți și de ce te-ai născut... Dar, oare, ne-am născut? Sunt în dubii... Mai întâi, însă, de a ajunge în Drenia, a ...
Read More

Spectacol auto și competiție la sânge la ATBS 2024!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

În weekendul 8-9 iunie, la Romexpo, bucureștenii sunt așteptați la o ediție spectaculoasă de Auto Total Business Show (ATBS). Mașini super-puternice, adrenalină din plin la drift, concursuri cu premii amuzante și cele mai recente noutăți din domeniul pieselor auto originale și aftermarket sunt ingredientele unui weekend incendiar pentru pasionații de mașini. Evenimentul este organizat de Auto Total.

Distracție la maxim  

La această ediție aniversară, ATBS promite vizitatorilor cea mai grozavă gamă de activități: super-drift cu campioni cu sânge rece, cele mai recente lansări de modele auto, demonstrații de echilibru pe două roți, fete frumoase, muzică pentru toate gusturile, toate se vor regăsi la ATBS. La interior, simulatoare auto de ultimă generație, distracție cât cuprinde, concursuri cu premii care mai de care încing imaginația vizitatorilor.

Drift cu scântei: competiție feroce pe asfalt 

Driftul este unul dintre cele mai spectaculoase sporturi auto, o combinație între viteza mașinilor, tehnică impresionantă de pilotaj și o doză masivă de adrenalină. În acest an, provocările sunt mai mari ca niciodată. În fața turnurilor gemene de la Romexpo, piloți de competiție își vor demonstra abilitățile într-o întrecere palpitantă, la milimetru. Primele confirmări pentru weekendul 8-9 iunie îi includ pe românii Alexandru George Grecu, Gabi Imre Jr., Gabi Imre Sr., Mădălin Marian Grigore, Răzvan George Stan, Vlad Weiner, piloți cu palmares bogat, încercați în multe battle-uri.

Experiențe imersive de siguranță rutieră

Pasionații de mașini au ocazia de a experimenta în week-end-ul 8-9 iunie condiții extreme într-un mediu controlat și sigur:

  • Simulatorul de impact permite utilizatorilor să înțeleagă, în mod realist, ce se întâmplă în momentul unui impact frontal cu un obstacol fix, la o viteză redusă de 13 km/h. O experiență esențială pentru a conștientiza importanța centurilor de siguranță și a altor măsuri de protecție.
  • Simulatorul de răsturnare permite participanților să învețe și să exerseze tehnici de evacuare în siguranță dintr-o mașină răsturnată. Un antrenament crucial pentru oricine vrea să fie pregătit în cazul unor accidente grave, oferind cunoștințe practice care pot salva vieți.
  • Simulatorul de derapaj controlat oferă șoferilor șansa de a-și îmbunătăți abilitățile de conducere pe suprafețe alunecoase.

30 de ani de activitate în industria automotive 

Gabriel Zane, Director Marketing Auto Total: „Anul acesta, Auto Total împlinește 30 de ani de activitate, așa că vom avea o ediție de Auto Total Business Show mai spectaculoasă ca de obicei: viteză, tehnologie, cai-putere, inovație, emoție, pasiune, toate la un loc! În 3 decenii, Auto Total a crescut de la doar 4 angajați la o echipă de aproape 2000 de oameni azi. Încet, dar sigur, ne-am transformat într-o afacere solidă într-una dintre cele mai competitive piețe din lume. Suntem o poveste 100% românească. Ne măsurăm vârsta pe care-o împlinim în multiple feluri: în succesul antreprenorilor din industria automotive cu care lucrăm, în creșterea furnizorilor și partenerilor noștri, în recunoașterea adusă meseriașilor din sectorul reparațiilor auto, în binele angajaților noștri și al familiilor lor. În performanță, care-a devenit filosofia noastră, în pasiunea neclintită pentru inovație – știm că ne va schimba și mai mult viața în deceniile care urmează decât a schimbat-o în ultimii 30 de ani. Vrem să le mulțumim tuturor pentru c-am fost împreună pe drumul pe care ne-am dori să fim și mâine.”

În cupola Pavilionului Central, peste 120 de expozanți, cei mai mari producători din domeniu, vor expune ultimele noutăți din universul pieselor auto originale și aftermarket, inovații tehnologice și demonstrații tehnice.

La ultima ediție din 2023, Auto Total Business Show a înregistrat peste un număr record de 44 000 de vizitatori. Programul de vizitare este sâmbătă și duminică, 8-9 iunie, între orele 10.00 și 18.00, iar accesul este gratuit.

Urmăriți-ne pe:
Facebook: https://www.facebook.com/AutoTotalBusinessShow/
Instagram: https://www.instagram.com/atbs.ro/
YouTube: https://www.youtube.com/user/ADAutoTotal
Website: http://www.atbs.ro/

Mirela Tănasă
0770 977 494 | mirela@indie.life
www.indie.life
Negustori 23-25 @ IPROLAM, etaj 3, Sector 2, București

Comments are closed.

Post Navigation