Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

rezerva de insule, ammouliani, grecia
Ammouliani, urma pe Pământ a PARADISULUI PIERDUT GRECIA te așteaptă cu tot cu bagajul de fericire promis Ammouliani, cunoscută și sub numele de Amoliani,  nu este altceva decât o insulă. Una dintre cele 1.000 de insule, salba proverbială a grecilor. Rezerva de insule. Ea se află situată în unitatea regională ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
EUROPA TRAVEL
rezerva de insule, ammouliani, grecia
Ammouliani, urma pe Pământ a PARADISULUI PIERDUT GRECIA te așteaptă cu tot cu bagajul de fericire promis Ammouliani, cunoscută și sub numele de Amoliani,  nu este altceva decât o insulă. Una dintre cele 1.000 de insule, salba proverbială a grecilor. Rezerva de insule. Ea se află situată în unitatea regională ...
Read More

Luna ofertelor speciale la Crama Dealul Dorului

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Urmează luna ofertelor speciale la Crama Dealul Dorului! În magazinul online www.cramadealuldorului.ro puteți achiziționa vinurile din gama Zodiac cu un discount de 15%. De asemenea, aveți la dispoziție numeroase pachete ce pot ajunge până la 25% reducere din prețul de bază, dacă doriți să vă faceți provizii pe termen lung.

Fie că sunteți fani ai vinurilor albe, roșii sau rosé, avem ceva special pentru fiecare dintre voi. Verificați magazinul online și nu ratați ocazia de a vă bucura de vinuri la prețuri imbatabile. Fiecare comandă este livrată la ușa dumneavoastră.

Un pahar de vin pe zi poate aduce numeroase beneficii sănătății dumneavoastră! Studiile arată că vinul, consumat moderat, poate îmbunătăți sănătatea inimii, reduce riscul de accidente vasculare cerebrale și chiar ajută la menținerea unei bune dispoziții.

 

Vinurile de la Crama Dealul Dorului, produse cu grijă și respect pentru natură, sunt perfecte pentru a vă bucura de aceste beneficii.  Descoperiți vinurile din zona Banat-Silagiu și faceți din sănătate o prioritate!

Meet last month’s best seller in our online store: Zodiac Muscat Ottonel.

În zilele toride de vară, vinurile albe sunt preferatele clienților noștri, iar Muscat Ottonel din gama Zodiac a devenit alegerea principală pentru serile călduroase.

Acest vin se remarcă prin culoarea sa galben pai cu nuanțe verzui. Buchetul său este distinct, cu arome intense de flori de muscat, soc și lici, oferind o experiență olfactivă impresionantă și persistentă. La gust, regăsim aceleași note florale, echilibrate perfect de aciditatea plăcută și taninii obținuți prin macerarea la rece a strugurilor. Un vin proaspăt și elegant, ideal de servit la o temperatură de 12-14 grade C.

Recomandări culinare: pește, fructe de mare, brânzeturi dulci și deserturi.

Descoperiți acum Zodiac Muscat Ottonel și bucurați-vă de eleganța sa rafinată!

Așa arată un colț de pe terasa Cramei Dealul Dorului

Este locul ideal unde puteți să vă petreceți aniversarea sau orice alt eveniment privat de familie. Imaginați-vă o seară de vară pe terasa Cramei Dealul Dorului, înconjurat de peisaje pitorești și o atmosferă intimă. Vă puteți bucura de vinurile noastre rafinate, fiecare sticlă fiind o poveste a tradiției și pasiunii noastre pentru vinificație. De la vinurile albe, proaspete și răcoritoare, la vinurile roșii, bogate și complexe, veți găsi vinul perfect pentru a însoți momentele speciale.

Și pentru a completa experiența, SmoKing Barbaque Bar vă oferă preparate delicioase, care se îmbină de minune cu selecția noastră de vinuri.Fiecare masă va fi o adevărată delectare pentru papilele gustative.

La Crama Dealul Dorului, fiecare eveniment devine o amintire de neuitat, un răsfăț al simțurilor într-un cadru de poveste. Vă așteptăm să creați momente speciale alături de noi!

Pentru detalii și rezervări, nu ezitați să ne contactați!
Dealul Dorului Restaurant & Events
Tel: 0771 214 014
email: events@dealuldorului.com

Priveliștea minunată a viței de vie înverzite de la Crama Dealul Dorului este de-a dreptul încântătoare!

În mijlocul dealurilor din Silagiu-Buziaș, rândurile perfecte de viță de vie creează un peisaj de vis, perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de natură. Această frumusețe naturală reflectă dedicarea și pasiunea noastră pentru vinificație, rezultând în vinuri de calitate superioară.

Fiecare sticlă spune povestea pământului și a tradiției viticole din această zonă unică. De la aroma complexă a vinurilor noastre albe și rosé, la textura fină a celor roșii, fiecare sortiment este un omagiu adus naturii și artei vinificației.

Comments are closed.

Post Navigation