Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

Dealul Dorului, crama
Da, cu dor te lasă – și cu JIND. Cu DOR de EL – și cu JIND asameni. După o sticlă ar mai merge o sticlă. Iar după un pahar, ar merge un alt pahar. Un al doilea – sau un alt treilea. Te lasă și cu ALEAN. Privind, gânditor, ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
comori turistice, toscana, bucurești
Toamna la Crama Știrbey este un adevărat spectacol de culoare și liniște, unde peisajele de vis amintesc de Toscana și se îmbină cu tradiția viticolă românească. La doar câteva ore de București, în inima regiunii Drăgășani, Crama Știrbey vă așteaptă să descoperiți farmecul naturii în tonuri de arămiu, sub cerul ...
Read More

Un ospăț de idei despre hrană și viitor, THINK FOOD

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

EVENIMENTELE THINK FOOD

 

Point Connections organizează în perioada 23 – 24 martie 2016 a doua ediție a evenimentului ThinkFood – primul proiect de acest gen din România, care își propune să sprijine construcția unui consens între valorile noului consumator (mult mai atent, informat și exigent), industria agroalimentară (producători, procesatori, retaileri), autoritățile cu atribuții în domeniu,
dietetika-thinkfood-300x250dar și antropologi, psihologi, scriitori, antreprenori sau chef-i.

Think Food este o platformă de evenimente şi informaţii despre hrană şi valenţele acesteia: sănătate şi nutriţie, cultură şi tradiţie, istorie şi antropologie, viitor şi digitalizare, mediu şi economie.

Think Food este locul de întâlnire al noului consumator cu industria alimentară şi cu cei care fac regulile jocului.

Think Food este spaţiul în care se vrea să se desluşeasca mituri, să se înfrunte frici, să se expuna idei, să se promoveze dezbateri, să se lanseze tendinţe.

Think Food este forumul celor care cred că modul în care ne raportăm la hrană ne determină în bună parte viitorul.

Evenimentele Think Food propun, pentru prima dată în România, o perspectivă actuală, complexă şi neaşteptată asupra alimentelor şi alimentaţiei; un ospăţ de idei despre hrană şi viitor, despre noi şi lumea înconjurătoare.

La eveniment au fost invitaţi oameni din industria alimentară, oficialități, nutriţionişti, psihologi, inventatori, antropologi, bloggeri, fermieri, oameni de litere, publicitari şi iubitori de mâncare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation