EVENIMENTELE THINK FOOD
Point Connections organizează în perioada 23 – 24 martie 2016 a doua ediție a evenimentului ThinkFood – primul proiect de acest gen din România, care își propune să sprijine construcția unui consens între valorile noului consumator (mult mai atent, informat și exigent), industria agroalimentară (producători, procesatori, retaileri), autoritățile cu atribuții în domeniu,
dar și antropologi, psihologi, scriitori, antreprenori sau chef-i.
Think Food este o platformă de evenimente şi informaţii despre hrană şi valenţele acesteia: sănătate şi nutriţie, cultură şi tradiţie, istorie şi antropologie, viitor şi digitalizare, mediu şi economie.
Think Food este locul de întâlnire al noului consumator cu industria alimentară şi cu cei care fac regulile jocului.
Think Food este spaţiul în care se vrea să se desluşeasca mituri, să se înfrunte frici, să se expuna idei, să se promoveze dezbateri, să se lanseze tendinţe.
Think Food este forumul celor care cred că modul în care ne raportăm la hrană ne determină în bună parte viitorul.
Evenimentele Think Food propun, pentru prima dată în România, o perspectivă actuală, complexă şi neaşteptată asupra alimentelor şi alimentaţiei; un ospăţ de idei despre hrană şi viitor, despre noi şi lumea înconjurătoare.
La eveniment au fost invitaţi oameni din industria alimentară, oficialități, nutriţionişti, psihologi, inventatori, antropologi, bloggeri, fermieri, oameni de litere, publicitari şi iubitori de mâncare.
Recent Comments