Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

legia arendei
Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (Forumul APPR), structură federativă afiliată la Confederația Europeană a Producătorilor de Porumb din Europa (CEPM), este un activ și constant partener de dialog civil al autorităților de la București și Bruxelles, militând, în numele membrilor săi, fermieri de cultură mare și unități care ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
vacanțe, ammouliani, insula măgarilor
AMMOULIANI, DOI-ZERO. INSULA MĂGARILOR INSULA MĂGARILOR Când am ajuns acolo, ne-am relaxat. Trai, neneacă... Pe vătrai. Am poposit pe o insuliță mică, pustie. Unde poți să uiți totul. Uiți și de ce te-ai născut... Dar, oare, ne-am născut? Sunt în dubii... Mai întâi, însă, de a ajunge în Drenia, a ...
Read More

Un ospăț de idei despre hrană și viitor, THINK FOOD

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

EVENIMENTELE THINK FOOD

 

Point Connections organizează în perioada 23 – 24 martie 2016 a doua ediție a evenimentului ThinkFood – primul proiect de acest gen din România, care își propune să sprijine construcția unui consens între valorile noului consumator (mult mai atent, informat și exigent), industria agroalimentară (producători, procesatori, retaileri), autoritățile cu atribuții în domeniu,
dietetika-thinkfood-300x250dar și antropologi, psihologi, scriitori, antreprenori sau chef-i.

Think Food este o platformă de evenimente şi informaţii despre hrană şi valenţele acesteia: sănătate şi nutriţie, cultură şi tradiţie, istorie şi antropologie, viitor şi digitalizare, mediu şi economie.

Think Food este locul de întâlnire al noului consumator cu industria alimentară şi cu cei care fac regulile jocului.

Think Food este spaţiul în care se vrea să se desluşeasca mituri, să se înfrunte frici, să se expuna idei, să se promoveze dezbateri, să se lanseze tendinţe.

Think Food este forumul celor care cred că modul în care ne raportăm la hrană ne determină în bună parte viitorul.

Evenimentele Think Food propun, pentru prima dată în România, o perspectivă actuală, complexă şi neaşteptată asupra alimentelor şi alimentaţiei; un ospăţ de idei despre hrană şi viitor, despre noi şi lumea înconjurătoare.

La eveniment au fost invitaţi oameni din industria alimentară, oficialități, nutriţionişti, psihologi, inventatori, antropologi, bloggeri, fermieri, oameni de litere, publicitari şi iubitori de mâncare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation