Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Corteva Agriscience, Dadelos Agrosolutions, Comercializarea Globala, Biostimulatorilor
Într-un an dificil, cu secetă pedologică severă, producțiile de floarea-soarelui la nivel național nu au fost cele scontate de fermieri la începutul campaniei de semănat. Cu toate acestea, compania Corteva Agriscience, prin hibrizii Pioneer®, a contribuit la ridicarea productivității pe hectar și a lansat campania Fermieri campioni la floarea-soarelui. Acest ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
la sud de europa, malta, insula de miere
Malta: INSULA DE MIERE Malta. O INSULĂ DE MIERE. Ia, hai, faceți un efort și imaginați-vă: CUM ar arăta o INSULĂ DE MIERE? Nu. Nu (ca) un BORCAN. Nu o chesea. Ci un ARHIPELAG. Malta. Cinci insule. Sau, măcar, o insulă. Meliferăm Că de aia se și cheamă MELITHA. O ...
Read More

Tax & Finance Forum reunește consultanți

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Tax & Finance Forum reunește consultanți FiNEXPERT, PKF Finconta și Deloitt

Primul eveniment al lui BusinessMark de „Tax & Finance Forum” la…mare (Constanța) s-a consumat deja. Păi, dacă a tot venit vara, era normal, nu? Acest eveniment se dovedește a fi fost unul foarte important, pentru că a adunat, sub același paravan, specialiști în taxe și fiscalitate care aparțin celor mai semnificative firme de consultanță din Romania, dar si cele mai importante personalități care “se află la butoane/comenzi” (ca să spunem așa), adică acei care decid din sectoarele financiar-contabile ale, iarăși, celor mai semnificative societăți comerciale din partea de Sud-Est a României. Deci, profesionalism!

Bine, dar despre ce s-a discutat în acest eveniment?

După cum spuneam, temele de discuție, pentru acest eveniment, au fost ultimele noutăți din legislația fiscală românească (care, nu trebuie să mai spunem, are deja și așa multe probleme) și internațională, prețurile de transfer, despre impozite pe venit și profit, contribuții sociale obligatorii, TVA, deducere, ajustări, rambursare, interpretări legislative, abordarea ECJ, exemple practice, despre inspecția fiscală, controale și litigii fiscale, legislația care reglementează contabilitătea și, o altă problemă de actualitate, legile din mediul de afaceri.

Curs cu Lady Chef

Din moment ce cursanții care au participat la cursul de preparate reci al PANGASTRO au fost interesați să vină – unii, încă, din anii precedenți, acest lucru, desigur, i-a motivat pe organizatori să îl continue și anul acesta. Acum, organizatorii s-au gândit să aducă și lucruri noi în cel de-al doilea modul, cu și mai multe rețete inovatoare de care, cu siguranță, nu știați. Cu toții știm, cea mai bună metodă de reținut este nu teoretică, ci practică, ceea ce este exact ce se face și la acest curs.

Cursul a cuprins două zile de pregătire, ele având loc de pe 20-21 iulie 2017, în Tecuci. Formatorul a fost Cornelia Ghișoi, este singura și actuala Lady Chef a României. Datoria ei fost de a-i ajuta pe cursanți  să prepare toate rețetele imaginabile și neimaginabile 🙂 . Un fel de mentor provizoriu 🙂 …

SUPER ofertă la butași de viță de vie!

Care este visul oricărui viticultor? SĂ AIBĂ O SUPER PODGORIE COMPLETĂ? Nu stiu, am pus doar un semn de intrebare. Pentru că vă întreb pe voi și presupun că, parțial sau total, cu nuanțe: este DA! Păi, dacă așa chiar este, atunci am nimerit bine! După cum am mai arătat și în alte articole ale noastre, gradinamax.ro este, cu adevărat, unul dintre cele mai bune site-uri online de cumpărături pentru ORICE implică cuvântul GRADINĂ.

Normal, dacă așa se numeste și site-ul. Cele mai mari avantaje este că ofera consumatorilor promoții foarte bune și avantajoase, ca să nu mai vorbim de cel mai important lucru: calitatea! Mai exact a tuturor produselor. Mai mult, gradinamax aduce o reducere de 10% la toată seria de butași de viță de vie. Aici veti găsi, fermieri sau gradinarilor: soiuri cu maturizare timpurie, fructe gigant/ și rezistență ridicată la îngheț;

  • super-oferte de 3 sau 6 butași;
  • material săditor de înaltă calitate.

Vi se vor da butașii în perioadă optimă de plantare, în plus, puteți economisi ceva bani.

PÂNĂ AICI

 
VIȚĂ DE VIE SUVENIR
89.00 lei   79.00 lei
 
VIȚĂ DE VIE LIDIA
89.00 lei   79.00 lei
VIȚĂ DE VIE KODRIANKA
89.00 lei   79.00 lei
 
VIȚĂ DE VIE MAXI BLACK
89.00 lei   79.00 lei

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

ARBUȘTI FRUCTIFERI

Unde sunt fermierii? La HORTUS FLORSHOW ROMÂNIA, d…

CUM SE CITEȘTE O ETICHETĂ?

Filed in: AgriculturaVinuri Tags: articole de gradinafructe gigantgradinamaterial saditor de calitateoferte la butasiperioada optima de plantare a vitei de viepodgoriesoiuri cu maturare timpurievita de vievita de vie kodriankavita de vie lidiavita de vie maxi blackvita de vie rezistenta la inghetvita de vie suvenir

VERIFICAȚI LOCURILE DE UNDE CUMPĂRAȚI VINUL!

Published by topwines topwines on June 28, 2017 | 0 Comment

Un lucru important pe care trebuie sa-l aveti in vedere cand luati un vin este sa STITI de UNDE il cumparati. Adica, dep ilda, in Capitala sunt mai multe hypermarketuri care respecta temperaturile la care ar trebui tinute astfel de produse, dar expun la raft si vinuri cu un raport calitate-pret bun. Cu toate acestea, la celalalt pol, avem supermarketurile pe care, sincer, NU LE RECOMANDAM. De ce? Pentru ca sticlele de vin sunt lasate in depozit in picioare, iar, pe de alta parte, pe rafturi sunt lasate la expunerea neconditionata a soarelui.

Cel mai bun lucru, in orice caz, este sa aveti in minte un buget de circa 30 de lei pentru o sticla de vin, dar si, daca doriti, sa achizitionati vinul de la un magazin specializat.

Dar mai e ceva…nu e numai atat. In afara de ceea ce am punctat noi mai sus, mai este important, la acest capitol, si daca hypermarketurile au sau nu un personal specializat, care vă va ajuta in a face alegerea corecta. Mai mult, vinurile care au un pret mai ridicat nu se prea gasesc la supermarketuri, astfel, iata un alt dezavantaj, dar si ca, stand mult timp fara sa fie cumparat, ii va creste pretul…logic, nu?

CUM SE CITEȘTE O ETICHETĂ?

Published by topwines topwines on June 24, 2017 | 0 Comment

Poate multi dintre voi va intrebati cum stiti daca un vin este de calitate sau nu. Pai, uitandu-va pe eticheta, simplu, nu? Dar cum stim ce inseamna acele lucruri care scriu pe eticheta sticlei de vin. E, asta o sa facem noi in acest articol, impartind in 3 parti acest articolul, dar si acele lucruri pe care trebuie sa le aveti in vedere.

Astfel, prima chestia avuta in vedere este capişonul. Pe langa cunoscutul ei rol de frumusete, de a atrage consumatorul in a cumpara vinul, acesta mai are si urmatoarele scopuri: ascunde dopul, precum si acea structura superioară a gâtului sticlei, de protejare a ei, in sensul sa nu fie distrus. Altfel, un astfel de eveniment ar putea expune vinul la posibili factori externi care sa afecteze calitatea licorii din sticla. Desigur, puteti intalni si crame ca isi pun logo-ul lor pe capişoane, ori chiar unele care sa fie transparente, tocmai pentru a se putea vedea prin ele.

Cu toate acestea, probabil cel mai semnificative sunt eticheta si contraeticheta. Ele au doua roluri, in functie de scopul pentru care au fost proiectate:

  • legea spune ca trebuia sa aiba: numele şi locaţia producătorului, numele şi locaţia îmbuteliatorului, soiul vinului, anul recoltei, treapta de calitate, procentajul de alcool, volumul eii, cantitatea de zahăr, variand de la:
  1. sec
  2. demisec
  3. demidulce
  4. Dulce
  5. si, in sfarsit, uneori poate avea si: conţine sulfiţi, numele oenologului, locul geografic sau pozitia geografica, adica locatia exacta in care a fost facut vinul.

Maine continuam cu urmatorul articol din aceasta serie a: etichetele si vinurile!

 

Coordonator rubrică/Editor:
CRISTIAN GĂLĂȚANU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation