Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Desi reteta de preparare pentru cartofii taranesti nu este complicata, iar timpul de realizare  este mic, acest lucru nu inseamna ca nu puteti gasi experiente noi si informatii noi despre acest tip de "dish". Modalitatile sunt variate, insa, in articolul nostru de azi, o sa prezentam numai 2 dintre cele ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
alina toma, fondul de garantare a creditului rural – ifn , fgcr ifn
În anul trecut, ne-am consolidat activitatea pe toate palierele Alina Toma conduce astăzi Fondul de Garantare a Creditului Rural – IFN (pe scurt, FGCR IFN). Este un expert ce are în background poziția și experiența de înalt funcționar în Ministerul Finanțelor. I-am solicitat un interviu, ca de obicei, anual, la ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
Sărbători de Paști in Grecia: Ziua 1 – 26.04 BUCUREȘTI – SALONIC Întâlnire la ora 21.00 în parcarea de la Piața Victoriei, plecare spre Grecia pe traseul Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata. Ziua 2 – 27.04 SALONIC – AMMOULIANI Sosim dimineața la Salonic, tur pietonal in cel de-al ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Rostopasca care vindecă peste 150 de boli. Administrarea corectă AICI!

Cum drinkfood.ro incearca mereu sa va uimeasca cu noi articole, pe tema sanatatii, astazi va prezentam o planta care poate vindeca mai mult de 150 de afectiuni, de la dermatoze banale, pana la cancer sau infectii virale, care nici azi nu pot fi tratate de medicamente.

  • este vorba de rostopască

toate au proprietati vasodilatatoare, antispastice, analgezice si maresc nivelul secretiilor digestive. la suprafata poate fi de ajut ca: antiseptica, antibacteriana, regeneranta, cicatrizanta, antitumorala.

  • cum se vindeca

daca credeti mai mult in medicina naturista, atunci rostopasca e pentru voi, ea vindeca afectiuni hepatice, evita formarea cicatricelor unor boli de piele, negi, in cazurile de icter, constipatie si inca multe altele

  • Spasmele digestive 

se trateaza usor cu ajutorul tincturii de rostopasca, administrata oral cu 3-4 lingurite in fiecare zi. Totul merge pe baza simptomelor, adica de fiecare data cand au loc spasmele, alcaloizii (care se gasesc in interiorul plantei) relaxeaza instant musculatura neteda a tubului digestiv.

  • Dischinezia biliara

niste medici romani condusi de dr. Hriscu A. au dovedit ce pozitiva si buna poate fi rostopasca in tratarea tulburarilor biliare, chiar si a dischineziei. Prin pulbere, cate un varf de cutit luat de trei ori pe zi, la orele 8, 13 si 19. Repeti asta pentru 30 de zile, dupa care 10 zile de pauza, si o iei din nou de la capat daca vezi ca nu s-a vindecat. Tratamentul se foloseste si pentru prevenirea litiazei biliare.

  • Indigestia si dispepsia

Un cercetator german pe nume J.C. Bauman a spus ca nu este un tratament mai bun ca rostopasca in vindecarea problemelor digestive. Jumatate de lingurita de tinctura de rostopasca, inghitita de patru ori pe zi, scade sentimentu de greata, creste nivelul productiei de sucuri gastrice si de bila, te scapa de starea de disconfort, de greutate in stomac – simptome toate. Fiecare doza se foloseste cu 10 minute inainte de masa. Se tina cura pentru 3 saptamani.

  • Afectiuni ale ficatui

rostopasca stimuleaza functia hepatica si se ia ca pulbere, cate un varf de cutit (cam 0,5 grame) de 4 ori pe zi, in cure de 21 de zile, cu 7-10 zile de pauza.  E recomandat tratamentul daca problemele au aparut ca efect al intoxicatiilor sau otravirilor, a infectiilor cu virusul hepatitei.

  • Cancerul

rusii din fosta URSS au lucrat la acest medicament zeci si zeci de ani si au format un medicament de semi-sinteza, se numeste: “Ukrain”. Studiile realizat de acestia dovedesc ca sucul de rostopasca utilizat pe regiunile afectate de cancerul de piele si de tumorile exteriorizate, vindeca foarte rapid – pe cand pulberea administrata intern usureaza durerea bolnavilor de cancer. Se ia un sfert de lingurita de pulbere de rostopasca de 4 ori pe zi, in cure de doua luni, cu 3 saptamani de pauza.

Acesta are proprietati imunomodulatoare si inca se mai cerceteaza daca ar avea si o folosinta citostatica eficienta. De asemenea, exista si un tratament pentru cancerul pancreatic, ovarian, faringian, ano-rectal, de colon, de san, de ficat. Hepatita virala este afectiunea pe care fitoterapeutul francez Maurice Messegue a trat-o astfel: cu bai cu infuzie combinata de rostopasca. In fiecare seara, faci baie pe maini si pe picioare cu apa fierbinte, umpluta cu 1-2 litri de infuzie combinata de rostopasca. Fiecare aprte a corpului pe rand se tine 1 sfert de ora in baie, urmata de o tamponare usoara cu un prosop (fara clatire sau curatare).

Cum se utilizeaza:

  • Pulberea

Din macinarea cat mai perfecta a tulpinilor uscate de rostopasca cu rasnita electrica de cafea. Dupa aia se lasa in borcane de sticla inchise ermetic, unde e intuneric si racoare, pentru cel mult 3 saptamani (altfel proprietatile ei vor disparea). In general se foloseste de 3-4 ori pe zi cate un sfert de lingurita (cam 1 g), fara sa fi mancat nimic inainte.

  • Tinctura

Ai nevoie de un borcan cu filet in care le introduci, iei 15 linguri de pulbere de rostopasca si le pui inauntru dupa care, deasupra lor se mai pun 2 pahare (400 ml) de alcool alimentar, de 50 de grade. Ai grija sa-l astupi ermetic si sa-l lasi la macerat 2 saptamani, urmata de filtrare, rezultatul se depoziteaza in sticlute mici, inchise la culoare. Se ia de 4 ori pe zi, cate 50-100 de picaturi, diluate in putina apa.

  • Infuzia combinata

Se iau 3-4 linguri de rostopasca maruntita la macerat in jumatate de litru de apa, timp de 8-10 ore, urmata de filtrare. Ceea ce rezulta se pastreaza, iar planta rezultata din filtrare se fierbe intr-un recipient separat de jumatate de litru de apa, timp de 5 minute, urmata de racire si filtrare. La sfarsit, se mixeaza acestea doua obitnute rezultad cam 1 litru de preparat. Acesta se foloseste extern, sub forma de comprese, gargara si bai.

 

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN