Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Desi reteta de preparare pentru cartofii taranesti nu este complicata, iar timpul de realizare  este mic, acest lucru nu inseamna ca nu puteti gasi experiente noi si informatii noi despre acest tip de "dish". Modalitatile sunt variate, insa, in articolul nostru de azi, o sa prezentam numai 2 dintre cele ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
alina toma, fondul de garantare a creditului rural – ifn , fgcr ifn
În anul trecut, ne-am consolidat activitatea pe toate palierele Alina Toma conduce astăzi Fondul de Garantare a Creditului Rural – IFN (pe scurt, FGCR IFN). Este un expert ce are în background poziția și experiența de înalt funcționar în Ministerul Finanțelor. I-am solicitat un interviu, ca de obicei, anual, la ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
Sărbători de Paști in Grecia: Ziua 1 – 26.04 BUCUREȘTI – SALONIC Întâlnire la ora 21.00 în parcarea de la Piața Victoriei, plecare spre Grecia pe traseul Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata. Ziua 2 – 27.04 SALONIC – AMMOULIANI Sosim dimineața la Salonic, tur pietonal in cel de-al ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Românii s-au obișnuit să comande mâncare online

In utlima perioada din Romania, piata de servicii de comanda online de mancare s-a diversificat foarte mult, asta deoarece consumatoriilor le place sa aleaga modul simplu si eficient (economic si ca timp) de a manca, indiferent de locatie. Serviciile s-au lansat de acest gen au aparut prima data in Capitala si Cluj-Napoca, dupa care au devenit un adevarat trend in toate orasele importante.
Serviciile de comanda de mancare online cu livrare apar numai acolo unde exista o populatie suficienta, precum si distante suficiente pentru ca antreprenorii sa aiba profit (respectiv ca beneficiarii sa evite deplasarea din afara orasului in oras pentru a manca la restaurant, fast-food, cofetarie etc.).
Astfel se face ca tara noastra a devenit un punct de interes pentru companiile foarte mari, internationale, din domeniu, multe dintre ele venind din natiunile mai dezvoltate. Totodata, antreprenorii locali nu sunt de lipsit, incearca si ei sa-si faca loc, usor-usor printre giganti. Restaurantele si restul unitatilor de alimentatie publica se folosesc de platformele online de comanda cu livrare la domiciliu, pentru a-si creste veniturile. Mai pe scurt, toata lumea are de castigat din schimbul asta: consumatorii finali sunt multumiti, caci nu trebuie sa se mai deplaseze ca sa-si procure mancarea, iar companiile ca-si primesc mai multi bani.
Pentru a face acest serviciu posibil, restaurantele, pizzeriile si fast-food-urile taie din cheltuielile de marketing si evita angajarea unor transportatori pentru a livra mancarea, utilizand fortele proprii ale firmelor pe care le platesc. Comisioanele despre care vorbim sunt rentabile, insa, si nu impun in sarcina celor dintai presiuni mari: unitatile HoReCa primesc bani din cantitatile mai mari de mancare livrate.

Sa nu uitam si de consumatorul final, respectiv de cererea de pe piata, pentru ca indiferent de comanda lui (pizza, mancare chinezeasca, japoneza etc.), platformele prin intermediul caruia platesc serviciul sunt foarte eficiente: usor accesibile si securizate. Modalitatile de plata diverse sunt, iarasi, un alt avantaj de mentionat: poate fi prin card online sau prin vouchere (sistemul de fidelizare). Clientul castiga si mai mult, chiar, atunci cand are o unitate aproape de domiciliul sau, de unde comanda mancarea, astfel ca livrarea se face mult mai rapid, iar mancarea se pastreaza calda!

Dupa cum au arata si studiile de piata, romanii nu prea dau bani ca sa manance in oras – sub 10 euro -, mare parte din veniturile lor spre aceasta zona ducandu-se la cele de servire rapida, de unde consuma fast-food, pizza, covrigi, placinte etc.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN