Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Un numar de persoane din ce in ce mai mare se imbolnavesc de cancer, indiferent ca este vorba de cel de plămâni, sân, stomac, colon sau col uterin. Printre cauze se numara si lipsa controalelor periodice la medic. Din acest motiv, majoritatea pacientilor afla de diagnostica abia atunci cand este ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
AMMOULIANI   Începuturile   Secretul unei reușite   De ce a reușit, totuși, formula Ammouliani? Putem zice că e o formulă de succes? Am înclina să răspundem pozitiv: da, este. Prin ce? Prin opitalitatea afișată, dar și efectivă, care devine criteriu de bază, regulă de fier ( de aur)? Poate ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

Cum să mănânci dulce și să nu te îngrași: biscuiții fără ouă și praf de copt

Biscuiții fără ouă și praf de copt sunt alternativa perfecta la dulciuri! Daca ai chef de ceva dulce si care sa nu te ingrase, atunci aceasta este cea mai buna reteta pe care o poti gasi de desert, deoarece nu contine multe calorii! In plus, prezinta marele avantaj ca sunt rapid de facut și  au si un gust foarte bun!

Sursa foto: http://bucatarul.tv

  • Rețeta de biscuiți fără ouă și praf de copt!

Ai nevoie de urmatoarele:

  • 250 grame unt la temperatura camerei
  • jumătate de pahar zahăr pudră
  • 1/3 pahar ulei
  • 4 linguri amidon alimentar
  • 3-4 pahare de făină
  • 1 pliculeț zahăr vanilat

Este foarte usor de facuta!

Mai intai, iei untul si-l bati alaturi de zahărul pudră într-un bol, dupa care introduci amidonul, 2 pahare de făină și se amestecă intreaga compozitie cu o lingură. Al treilea pahar de făină se pune peste suprafața in care se va framanta aluatul și, daca consideri ca mai trebui, mai torni inca un pahar. Iei aluatul si-l imparti in 3 in proportie egala, iar din fiecare parte se rulează câte un cilindru, iar cilindrele se taie în bucăți mici de aluat. Le faci forma de copt și le introduci in cuptor, la 180 de grade Celsius, pentru un sfert de ora.

  • Se potrivesc de minune alaturi de un vin, ceai și cafea

Nu uitati un lucru esential: in prima etapa a prepararii se poate utiliza un mixer ca sa amesteci mai usor alimentele din compozitia bolului, dar de la cel de-al doilea pahar de făină incolo trebuie sa folosesti numai lingura.

Dupa ce s-au copt la cupotr, le iei si le “murdaresti” prin zahărul pudra și incepi sa le mananci imediat dupa, dupa ce sa racesc putin. Persoanele care iubesc sa aiba la masa un vin fiert, ceai sau cafea vor fi bucurosi sa afle ca acest preparat se potriveste perfect cu acestea. Se poate utiliza si ciocolată de menaj topită. Sunt cei mai buni dimineata si la masa de pranz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN