Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

Din 1995 până în 2018 nu a funcționat, în 2018 cladirea de tip conac a fost reconstruită, iar beciul și hala de producție au fost reconsolidate. Ideea de bază a proiectului Crama de Piatră a fost să facă vinuri în cantități mici dar corecte, fără a grabi procesele naturale de fermentație, ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
Despre plajele insulei Ammouliani   Vei întâlni multe plaje pe această insulă, unele organizate, altele mai sălbatice în locuri izolate, însă un lucru îl vor avea în comun toate: apa limpede, puțin adâncă și nuanțele ei ce pornesc de la albastru intens și până la verde smarald. Este un loc ...
Read More

REȚETELE DRINKFOOD.ro: Salată de fasole verde ROMÂNEASCĂ

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!
green_beans_with_almonds-03

Fasole verde

Ne intalnim impreuna si saptamana aceasta (ultima reteta AICI), vorbind despre alte RETETE. De asta, ne-am gandit sa va aducem ceva si romanesc, cum ar fi aceasta salata de fasole verde romaneasca. Va anuntam ca, la noi se obisnuieste sa se manace salata impreuna cu o friptura, oricare ar fi ea. In afara insa, friptura se mananca fara nimic, urmand ca dupa ce ai terminat de mancat sa urmeze si salata. Parerile sunt impartite, unii cred ca e mai buna prima optiune, altii cea de-a doua, insa noi va sugerem sa optati pentru a doua. De ce? In acest fel veti simti si gustul salatei, dar si cel al fripturii – facand invers, gusturile vor fi falsificate. 

POFTA BUNA! 🙂

Pasul 1: Desigur ca primul lucru pe care trebuie sa-l faceti e sa curatati fasolea si sa o spalati, urmand sa o introduceti la in foc in apa sarata. O fierbeti si o lasati putin sa se raceasca.

Pasul 2: Pune castronul in care doriti sa serviti si toarna in el apa in care ati fiert fasolea acum putin timp, introducand dupa si usturoi pisat in piulita; mai pui otet si untdelemn si amesteci bine.

!Nota: cantitatea de otet si de untdelemn pusa este la distrectie.

Alte articole pe aceeasi tema:

http://www.drinkfood.ro/2016/08/05/retetele-drinkfood-ro-creveti-cu-ceapa-verde-si-ghimbir/

http://www.drinkfood.ro/2016/08/01/retetele-drinkfood-ro-pui-oriental/

http://www.drinkfood.ro/2016/08/03/lifestyle-avantajale-consumului-unor-proteine-slabe/

http://www.drinkfood.ro/2016/08/04/lifestyle-consumul-de-proteinele-slabe-are-si-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation