Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

paris 2024, paris
Parisul este o sărbătoare de neuitat. Asta n-o spun eu, ci o spune Hemingway. Într-o carte a căruit titlu care chiar așa este. Adumbrită de amintirea ucigător de melancolică a unui Paris iubit până la ultima consecință.  De cealaltă parte a continentului, Nichita Stănescu se grăbește să rostească: Amintiri are ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
paris 2024, paris
Parisul este o sărbătoare de neuitat. Asta n-o spun eu, ci o spune Hemingway. Într-o carte a căruit titlu care chiar așa este. Adumbrită de amintirea ucigător de melancolică a unui Paris iubit până la ultima consecință.  De cealaltă parte a continentului, Nichita Stănescu se grăbește să rostească: Amintiri are ...
Read More

Rețetele DRINKFOOD.ro: Cheesecake de Crăciun!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Dureaza

  • se face in cam 15 min
  • se gateste in cam 45 min
  • in total mai mult de 1 h nu-ti ia!

AI NEVOIE DE:

  •  3 ouă
  •  120 g ciocolată albă
  •  120 g cremă de brânză nesărată

Cum il facem?

Cheesecake japonez inseamna 3 lucruri: accesibilitate (oricarui bucatar/bucatareasa), se realizeaza in 3 timpi si 3 miscari, iar, pe langa asta, merge foarte bine in orice perioada a anului! Doar sa vedeti ce dulce este…unul dintre ingredientele secrete il spunem la sfarsit!

Mai intai puneti intr-o parte albușurile si in alta gălbenușurile. Lasati primele la frigider și preîncălziți cuptorul la 170 grade Celsius. Incepeti sa topiti ciocolata albă la bain-marie, in acelasi tip amestecand bine de tot continutul. Turnati crema de brânză nesărată si continuati amestecarea pana cand vedeti ca se formeaza un tot unitar. Introduceti gălbenușurile acum, dupa care reveniti la aceeasi miscare. Luati albușurile pe care le-ati pastrat inainte si, cu un mixer, le bateți pana se face spuma. 1/3 din albușuri le adaugati deasupra cremei de brânză, iar dupa ce mai amestecati o perioada, repetati aceasta miscare pana cand nu mai raman albusuri (le introduceti pe rand, 2/3 apoi 3/3).

Intr-un vas termorezistent, se introduce hârtie pergament unsa cu ulei. Adaugati peste mixtura. Ca sa scoateti bulele de aer loviti de cateva ori vasul de un obiect dur. Puneti apă fierbinte în tava cuptorului si asezati la mijloc vasul. Acuma focul la cuptor se pune astfel: 15 minute la 170 de grade, 15 minute la 160 de grade, dupa ce inchideti focul il mai lasati inca un sfert de ora la locul lui.

Abia apoi puteti sa-l scoateti din cuptori si sa-l lasati la racit.

Puneti deasupra zahăr cu gem sau dulceata de visine, acesta este ingredientul secret! Sa vedeti cum schimba total gustul ei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation