Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Reprezentanții companiei IKEA au emis de curând un comunicat care-i privește pe toți! Clienții care au achiziționat o cana de voiaj Troligtvis trebuie să știe următoarele lucruri. Mai multe analize/studii realizate asupra acestui produs a scos la iveală o mulțime de substanțe chimice prezente pe suprafața obiectului, care-s, evident, toxice ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
fermierii campioni, hibrizii de porumb pioneer
„Suntem la început de an, pentru mulți este momentul bilanțurilor și al socotelilor, iar pentru noi, compania Corteva Agriscience, este momentul să observăm care sunt preferințele fermierilor în ceea ce privește hibrizii pe care îi aleg pentru propriile ferme. Mulți dintre ei și-au comandat deja sămânța pentru acest sezon, iar ...
Read More
corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
AMMOULIANI AVENTURI ÎN GRECIA, LÂNGĂ MUNTELE ATHOS Aventuri în Grecia trăiau, încă de demult, românii, ehe, de pe vremea palicarilor. De pe când era un spațiu comun Balcanii, de pe vremea când machidonii, românii macedoneni hălăduiau prin Pind, pe-aici ne cam făceau veacul. Dar și după 1989, adică din 1990 ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Rețetele DRINKFOOD.ro: Cheesecake de Crăciun!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Dureaza

  • se face in cam 15 min
  • se gateste in cam 45 min
  • in total mai mult de 1 h nu-ti ia!

AI NEVOIE DE:

  •  3 ouă
  •  120 g ciocolată albă
  •  120 g cremă de brânză nesărată

Cum il facem?

Cheesecake japonez inseamna 3 lucruri: accesibilitate (oricarui bucatar/bucatareasa), se realizeaza in 3 timpi si 3 miscari, iar, pe langa asta, merge foarte bine in orice perioada a anului! Doar sa vedeti ce dulce este…unul dintre ingredientele secrete il spunem la sfarsit!

Mai intai puneti intr-o parte albușurile si in alta gălbenușurile. Lasati primele la frigider și preîncălziți cuptorul la 170 grade Celsius. Incepeti sa topiti ciocolata albă la bain-marie, in acelasi tip amestecand bine de tot continutul. Turnati crema de brânză nesărată si continuati amestecarea pana cand vedeti ca se formeaza un tot unitar. Introduceti gălbenușurile acum, dupa care reveniti la aceeasi miscare. Luati albușurile pe care le-ati pastrat inainte si, cu un mixer, le bateți pana se face spuma. 1/3 din albușuri le adaugati deasupra cremei de brânză, iar dupa ce mai amestecati o perioada, repetati aceasta miscare pana cand nu mai raman albusuri (le introduceti pe rand, 2/3 apoi 3/3).

Intr-un vas termorezistent, se introduce hârtie pergament unsa cu ulei. Adaugati peste mixtura. Ca sa scoateti bulele de aer loviti de cateva ori vasul de un obiect dur. Puneti apă fierbinte în tava cuptorului si asezati la mijloc vasul. Acuma focul la cuptor se pune astfel: 15 minute la 170 de grade, 15 minute la 160 de grade, dupa ce inchideti focul il mai lasati inca un sfert de ora la locul lui.

Abia apoi puteti sa-l scoateti din cuptori si sa-l lasati la racit.

Puneti deasupra zahăr cu gem sau dulceata de visine, acesta este ingredientul secret! Sa vedeti cum schimba total gustul ei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation