Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

combaterea bolilor la culturile de cereale paioase, Verben™ - fungicidul NR 1 din T1, Corteva Agriscience
Un nou STAR în combaterea bolilor la culturile de cereale păioase! Protecția cerealelor începe din T1 Principalele boli care afectează puternic culturile de cereale păioase își fac apariția chiar din primăvară, cum ar fi făinarea, pătarea în ochi, septorioza, iar dacă factorii de mediu sunt favoribili și restul bolilor pot ...
Citește mai mult
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
GRECIA, Ammouliani, Ammouliani turnat in pahare
Anul acesta, 2021, și-a respectat pe deplin blazonul. În Ammouliani, am reușit să facem o degustare, eu îi spun degustarea anului. Fiindcă anul 2021 a fost sărac în degustări și evenimente, iar noi am mai avut doar încă o degustare de referință, cea pe care am menționat-o/am scris în numărul ...
Read More

Rețeta italiană (secretă) de tiramisu

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Astazi va prezentam o reteta de tiramisu italiana, cea mai buna dintre toate! Nu se pune la cuptor, ci trebuie să o lasati câteva ore la frigider, daca considerati necesar chiar si o noapte intreaga. Daca simtiti nevoia, puteti adauga fructe (zmeură, căpșuni sau afine) sau fulgi de migdale ușor rumeniți.

Iata si cateva indicii care-ti vor folosi in aceasta reteta si-ti vor face prajitura mai gustoasa:

  • cumpara ouă ecologice,
  • cremă mascarpone de calitate,
  • băutura de calitate.
  • exemple: Marsala sau Amaretto.
  • in cafea trebuie sa adaugati putin Marsala și un strop de apă rece.
  • Pișcoturile se însiropează în cafea rece.

De ce ai nevoie:

  •  200 ml cafea tare
  •  40 ml coniac
  •  4 ouă
  •  50 grame zahăr
  •  500 grame mascarpone
  •  150 grame pişcoturi
  •  2-3 linguri cacao

Cum se face:

  1. primul pas este cafeaua, dupa ce ati facut-o, o lasati sa se raceasca;
  2. Gălbenușurile și albușurile se separă în două vase separate;
  3. la gălbenușuri se pune zahărul și se amestecă cu un mixer vertical pentru cateva minute;
  4. Frecati crema mascarpone ca sa se inmoaie și introduceti deasupra crema de gălbenușuri. Se amesteca pentru cateva minute cu un mixer, pana cand continutul devine omogen;
  5. Albușurile se mixează, de asemenea, pana la spumă;
  6. Adaugati la crema de mascarpone și gălbenușuri albușurile spumă și amestecati;
  7. Pișcoturile se înmoaie în siropul de cafea cu coniac, asezandu-le într-o tavă;
  8. Peste pișcoturi se pune circa 50% din crema de mascarpone;
  9. Se mai face un strat de pișcoturi și cea mai ramas din crema se adauga peste;
  10. Deasupra lor puneti cacao și lasati la frigider pentru o noapte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation