Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Corteva Agriscience, Dadelos Agrosolutions, Comercializarea Globala, Biostimulatorilor
Cultivatorii de cereale britanici au acum fungicidul Univoq™ pe bază de Inatreq™, o moleculă activă de ultimă generație Corteva Agriscience a anunțat astăzi că Marea Britanie a aprobat omologarea unui produs pe bază de Inatreq™ active. Univoq™ pe bază de Inatreq™ activ, aprobat acum pentru comercializare și utilizare în Marea ...
Citește mai mult
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
turism-grecia, ammouliani-muntele athos, sunrise hotel
AMMOULIANI 2021: O PRIVIRE DE ANSAMBLU Pentru că anul 2020 nu a fost cel mai fericit an cu putință, cauzele sunt știute/în primul rând, așa-numita criză sanitară, ne pregătim, cu entuziasm/și toate forțele, pentru anul viitor. Am putea, credem să ne luăm revanșa în 2021. O REVANȘĂ care nu numai să ...
Read More
Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

RAILF-ROMCONTROLA 2016 – TEHNOLOGIE SI INOVATIE LA SUPERLATIV!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!
Cel mai important eveniment al anului, in domeniile automatizari, instrumentatie, masurari si senzori, echipamente de laborator, se va desfasura la Romexpo – Bucuresti, in perioada 12-15 octombrie 2016, in pavilionul C4

RAILF-ROMCONTROLA este organizat de Asociatia pentru Automatizari si Instrumentatie din Romania (A.A.I.R.) in colaborare cu ROMEXPO S.A. si, pentru al doilea an consecutiv, RAILF-ROMCONTROLA va avea loc in aceeasi perioada cu Targul International Tehnic Bucuresti (TIB), organizat de ROMEXPO S.A.

Noutati tehnologice si inovatii aplicabile in domenii industriale diverse vor fi prezentate de companii reprezentative din Romania dar si din strainatate, pe perioada a 4 zile.

– Solutii durabile pentru viitor

“INTERBUSINESS PROMOTION & CONSULTING” (IbP&C) este societate mixta germano-romana, ce are ca activitati principale importul si distributia de marfuri si servicii industriale, oferite de firme de prestigiu din Germania, Japonia, Marea Britanie, Olanda si China.

Produsele importate si distribuite de IbP&C apartin urmatoarelor domenii principale de activitate:
– aparate, instrumente, dispozitive, truse, standuri, instalatii de masura si control;
– electronica industriala (componente si echipamente pentru automatizari industriale si fabricatia prototipurilor de cablaje imprimate);

Activitatile firmei au la baza experienta comerciala a asociatilor, activi de peste patru decenii pe piata romaneasca.

Furnizorii nostri principali sunt urmatorii:
ADZ NAGANO GmbH Gesellschaft fuer Sensortechnik/Germania – www.adz.de
Presostate, traductoare de presiune relativa, traductoare de nivel.
Katronic Technologies Ltd/Marea Britanie – www.katronic.co.uk
Debitmetre, aparate si instalatii ultrasonice noninvazive “clamp on”, digitale, portabile si stationare, de masura a debitului si energiei termice a lichidelor din conducte pline; senzori ultrasonici si instrumente ultrasonice noninvazive, digitale, stationare si portabile, de masura a nivelului lichidelor.
KERN & SOHN (SAUTER) GmbH/Germania – www.kern-sohn.com
Dinamometre si standuri de masurare a fortei de tractiune, compresie, aparate ultrasonice, digitale, portabile, de masura a grosimii materialelor, aparate digitale, portabile, de masura a grosimii acoperirii materialelor, durimetre (Shore A, D, AO, Leeb), luxmetre, sonometre, microscoape.
LPKF Laser & Electronics AG/Germania – www.lpkf.com
Masini (CNC) de frezat si gaurit cablaje imprimate, plottere cu laser, sisteme de metalizare a trecerilor, truse de mascare si inscriptionare, dispozitive si rame serigrafice pentru aplicarea pastei de lipit, prese pentru productia de cablaje multistrat, masini de plantat componente SMT, BGA, si QFP, scule, accesorii si materiale pentru fabricatia prototipurilor de circuite imprimate. Masini cu laser pentru fabricatia mastilor din otel inox, folosite pentru depunerea pastei de lipit pe cablaje imprimate, in productia de serie. Masini cu laser pentru debitarea cablajelor imprimate echipate cu componente. Masini cu laser pentru sudura maselor plastice. Masini pentru structurarea directa cu laser a circuitelor imprimate pe suport 3D (LDS = laser direct structuring).
Tritex NDT Ltd/Marea Britanie – www.tritexndt.com
Aparate speciale, ultrasonice, digitale, portabile, de masura a grosimii metalelor. Aceste aparate masoara grosimea metalelor acoperite (cu vopsea, varnish, rugina, cauciuc, etc.) fara a fi nevoie ca stratul acoperitor sa fie inlaturat! Exista varianta ce functioneaza in imersie, folosita in industria de constructii si reparatii navale!

Testați-ne, împărtășindu-ne nevoile Dv. și vom fi încântați să vă oferim soluții care să le satisfacă.
Pentru detalii tehnice și prețuri informative vizitați siturile: www.interbusiness.ro,www.interbusiness.bizoo.ro sau www.clubafaceri.ro

– Liderul sistemului national de transport gaze naturale

Viziune
Societatea inteționează să devină un operator de transport cu recunoaștere pe piața internațională a gazelor naturale, un lider pe piața energetică din regiune, cu un sistem național de transport al gazelor naturale modern, integrat la nivel european și un sistem de management performant.

Misiune
SNTG Transgaz SA este operatorul tehnic al Sistemului Național de Transport (SNT) gaze naturale care asigură în condiții de siguranță, eficiență, competitivitate și cu respectarea standardelor europene de performanță și mediu, transportul a peste 90% din gazele consumate în România.

Activități
În calitate de operator tehnic unic al sistemului românesc de transport gaze naturale, societatea desfășoară în conformitate cu reglementările și standardele naționale și ale Uniunii Europene privind calitatea, performanța, mediul și dezvoltarea durabilă:
• Servicii de transport intern și internațional al gazelor naturale;
• Dispecerizare și cercetare-proiectare pentru transportul gazelor naturale.

Principalele componente ale Sistemului Național de Transport gaze naturale
Peste 13.300 km de conducte magistrale de transport și racorduri de alimentare cu gaze naturale din care 553 km de conducte pentru transportul internațional al gazelor naturale; 1.122.Stații de reglare măsurare (SRM) în exploatare (1.235 direcții de măsurare); 51 de Stații de comandă vane (SCV, NT); 6 Stații de măsurare a gazelor din import (SMG); 6 Stații de măsurare amplasate pe conductele de tranzit gaze (SMG); 4 Stații de comprimare gaze (SCG); 1.039 Stații de protecție catodică (SPC); 846 Stații de odorizare gaze (SOG).

Prin Planul de dezvoltare al sistemului național de transport gaze naturale în următorii 10 ani, TRANSGAZ propune proiecte majore de investiții, estimate la 1,5 miliarde de euro, investiții destinate dezvoltării strategice și durabile a infrastructurii de transport gaze naturale din România și conformitatea acesteia cu cerințele reglementărilor europene în domeniu.

Te asteptam in perioada 12-15 octombrie 2016, la RAILF-ROMCONTROLA, in pavilionul C4 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo – Bucuresti, sa descoperi totul despre tehnologia viitorului!
Program de vizitare:
12-14 octombrie 2016, intre orele 10.00-18.00
15 octombrie 2016, intre orele 10.00-16.00

Pentru mai multe informatii accesati site-ul www.railf.ro.

Alte articole:
http://topbrands.com.ro/lifestyle-de-ce-spunem-ca-cafeaua-consumata-in-cantitati-mari-ne-afecteaza-somnul/
http://topbrands.com.ro/lifestyle-cat-de-des-este-recomandat-sa-bem-cafea-sa-cand/
http://topbrands.com.ro/horeca-un-nou-city-grill-in-baneasa-shopping-city/
http://topbrands.com.ro/best-of-turismhoreca-ro-oferte-vacante-reveria-travel-pentru-luna-septembrie/

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation