Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

experience the music of john williams, john williams
Călătorie muzicală spectaculoasă pe scena Ateneului Român, în această vară: Star Wars, Schindler’s List, Indiana Jones, Jurassic Park sau Superman! București, 14 aprilie, 2025 – Ateneul Român va găzdui pe data de 8 iulie, la ora 20:00, un concert de excepție dedicat uneia dintre cele mai strălucite figuri ale muzicii de film: ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
Despre plajele insulei Ammouliani   Vei întâlni multe plaje pe această insulă, unele organizate, altele mai sălbatice în locuri izolate, însă un lucru îl vor avea în comun toate: apa limpede, puțin adâncă și nuanțele ei ce pornesc de la albastru intens și până la verde smarald. Este un loc ...
Read More

Produsele care ne distrug sănătatea

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

In articolul nostru de azi, dragii nostri cititiori de pe drinkfood.ro, Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi ne va spune despre acele produse (in afara de cele eco), care sunt bogate in chimicale. Acestea ne predispun la boli foarte grave, care pot duce la decesul persoanei care le consuma regulat.

  • Pateurile vegetale si mezelurile de post

Depasesc numar de 12 E-uri: crenvurstii vegetali, pateurile si salamul de soia, care, desigur, “put” de chimicale, intrucat producatorul urmareste propriul sau interes: sa inlocuiasca (cu orice pret) lipsa carnii, din care, de fapt, ar trebui sa si fie produsul. Imita, deci, gustul, mirosul si culoarea alimentului 100% sanatos. Acestea sunt doar cateva din cele pe care le folosesc astfel de producatori: otrăvuri, arome, stabilizatori, emulgatori, agenți de îngroșare, coloranți, alergeni și să nu uităm și de reziduurile de pesticide samd.

Iata si ce afectiuni pot dezvolta: fosfatii nu lasa calciul sa se prinda in oase, copii nu mai cresc corespunzator, osteoporoza, obezitatea, gumele pentru omogenizare nu pot fi digerate de tubul digestiv decat in 10 ani, apar gastrite, ulcere,ba chiar cancer (colono-rectal).

  • Pateul de ficat

Da, numai numele a ramas de acest produs. Ce ficat sa mai aiba azi, cand cele mai multe dintre producatori folosesc un procent de 15-25 % ficat de porc. Dar se mai baga si: slanina, sorici, faina alba de grau, proteina vegetala din soia, amidon din porumb, apa, sare iodata (dupa gust, fara specificarea cantitatii), zahar, carmin (colorant), gluten (agent alergen), nitrit de sodiu (E-250) drept conservant (potential cancerigen), E-uri pentru colorare din belsug si…cate si mai cate.

  • Crenvursti de pui

Crenvurstii de pui au 40% carne facuta mecanic, 60% apa si slanina. Prin urmare, am putea spune ca 10 kg de crenvursti au doar 4 kg de piept de pui. Carnea este smulsa de pe oase in mod mecanic, dupa care macinata bine si adaugata cu slanina, piele de pui, dupa care urmeaza adaugarea apei peste toate astea, precum si: condimente, amidon si soia.  Carminul confuza consumatorul, acesta crezand ca mananca un adevarat crenvursti. In fine, sunt imbracati in membrane, fierte si afumate. Tot ce mai ramane e sa fie trimis spre comercializare.

  • Branza topita cu cascaval

Branza topita cu cascaval de azi are numai 30% branza, restu mai e: apa si cascaval 23%, lapte praf degresat, amidon din cartof, unt, saruri de topire (E-452, E-339) – care blocheaza asimilarea corecta de calciu, magneziu si fier si, deci, are loc atrofierea oaselor. Mai sunt si alte ingrediente ca: corector de aciditate: carbonat de sodiu.

RESPECTATI MEREU CE ZICE DRINKFOOD.RO: SANATATEA E MAI IMPORTANTA CA TOATE, AVETI GRIJA DE EA SI STAY HEALTHY! NE VEDEM MAINE, CA DE OBICEI, INTR-UN NOU ARTICOL 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation