Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

hibrizi linoleici Pioneer®, hibrizilor linoleici ExpressSun®
Anul acesta a fost unul foarte dificil pentru culturile agricole in special in Sud -Est-ul tarii unde seceta a depasit chiar si cele mai pesimiste asteptari. In aceste conditii hibrizii Pioneer® Express si-au aratat superioritatea si stabilitatea. Fermierii care au mizat pe genetica noastra au avut rezultate peste asteptari. In ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
corteva agriscience, corteva
Premii de recunoaştere a excelenţei în leadership, sustenabilitate, lanţuri de distribuţie şi operaţiuni Corteva Agriscience a anunţat că a fost desemnată câştigătoare a mai multor premii „Manufacturing Leadership Awards” decernate de Asociaţia Naţională a Producătorilor. Categoriile şi tehnologiile recunoscute pentru rezultatele excelente sunt: Premiul pentru leadership în excelenţă operaţională, acordat ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
malta se redeschide, malta
După un an în care turismul s-a dovedit eclectic, Malta anunță din nou disponibilitatea sa de a primi, cu brațele deschise, turiștii români. Malta poate fi și refugiul râvnit, pe vreme de pandemie, căci toată lumea jinduie la un tărâm fărăr griji, atunci când lumea este de fapt, copleșită de ...
Read More
Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Produsele care ne distrug sănătatea

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

In articolul nostru de azi, dragii nostri cititiori de pe drinkfood.ro, Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi ne va spune despre acele produse (in afara de cele eco), care sunt bogate in chimicale. Acestea ne predispun la boli foarte grave, care pot duce la decesul persoanei care le consuma regulat.

  • Pateurile vegetale si mezelurile de post

Depasesc numar de 12 E-uri: crenvurstii vegetali, pateurile si salamul de soia, care, desigur, “put” de chimicale, intrucat producatorul urmareste propriul sau interes: sa inlocuiasca (cu orice pret) lipsa carnii, din care, de fapt, ar trebui sa si fie produsul. Imita, deci, gustul, mirosul si culoarea alimentului 100% sanatos. Acestea sunt doar cateva din cele pe care le folosesc astfel de producatori: otrăvuri, arome, stabilizatori, emulgatori, agenți de îngroșare, coloranți, alergeni și să nu uităm și de reziduurile de pesticide samd.

Iata si ce afectiuni pot dezvolta: fosfatii nu lasa calciul sa se prinda in oase, copii nu mai cresc corespunzator, osteoporoza, obezitatea, gumele pentru omogenizare nu pot fi digerate de tubul digestiv decat in 10 ani, apar gastrite, ulcere,ba chiar cancer (colono-rectal).

  • Pateul de ficat

Da, numai numele a ramas de acest produs. Ce ficat sa mai aiba azi, cand cele mai multe dintre producatori folosesc un procent de 15-25 % ficat de porc. Dar se mai baga si: slanina, sorici, faina alba de grau, proteina vegetala din soia, amidon din porumb, apa, sare iodata (dupa gust, fara specificarea cantitatii), zahar, carmin (colorant), gluten (agent alergen), nitrit de sodiu (E-250) drept conservant (potential cancerigen), E-uri pentru colorare din belsug si…cate si mai cate.

  • Crenvursti de pui

Crenvurstii de pui au 40% carne facuta mecanic, 60% apa si slanina. Prin urmare, am putea spune ca 10 kg de crenvursti au doar 4 kg de piept de pui. Carnea este smulsa de pe oase in mod mecanic, dupa care macinata bine si adaugata cu slanina, piele de pui, dupa care urmeaza adaugarea apei peste toate astea, precum si: condimente, amidon si soia.  Carminul confuza consumatorul, acesta crezand ca mananca un adevarat crenvursti. In fine, sunt imbracati in membrane, fierte si afumate. Tot ce mai ramane e sa fie trimis spre comercializare.

  • Branza topita cu cascaval

Branza topita cu cascaval de azi are numai 30% branza, restu mai e: apa si cascaval 23%, lapte praf degresat, amidon din cartof, unt, saruri de topire (E-452, E-339) – care blocheaza asimilarea corecta de calciu, magneziu si fier si, deci, are loc atrofierea oaselor. Mai sunt si alte ingrediente ca: corector de aciditate: carbonat de sodiu.

RESPECTATI MEREU CE ZICE DRINKFOOD.RO: SANATATEA E MAI IMPORTANTA CA TOATE, AVETI GRIJA DE EA SI STAY HEALTHY! NE VEDEM MAINE, CA DE OBICEI, INTR-UN NOU ARTICOL 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation