Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Un nou tip de unitate de alimentaţie publică a inceput sa prinda radacini la noi in tara, de la lansarea sa in 2017. Pe atunci, era vorba despre schimbarea/inlocuirea Ordinului președintelui ANSVSA nr. 111/2008 și facilitarea condiţiilor de funcţionare și de înregistrare sanitar-veterinară a unităţilor de tipul punctelor gastronomice locale ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
amo, liani, liani + ammos=love
AMO, LIANI Adică LIANI + AMMOS=LOVE! Ammouliani este dragoste la prima vedere. Pentru că n-ai cum să o urăști. Și chiar dacă ai putea-o urî, tot ar fi o disjuncție/di(c)hotomie imposibilă: iubire sau ură, o iubi-ură care, până la urmă, s-ar topi, cu totul, în iubire. Este o insulă bătrână, ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Prajitura perfectă pentru diabetici! Fără zahăr, fără făină!

Daca doresti sa optezi in perioada aceasta pentru un preparat dulce, fara multe calorii care sa te ingrase, atunci poti alege reteta de prăjitură cu portocale și migdale. Ceea ce e de fapt “frumos” la prajitura aceasta, este ca nu are in compozitie nici un fel de zahar.

De ce ai nevoie:

  • 2 portocale medii (cel mai bine ar fi sa fie bio deoarece o sa vrem sa utilizam si coaja ei, nu numai continutul)
  • 5 oua de tara
  • 250g indulcitor
  • 250 faina de migdale sau migdale rasnite fin
  • 2 lgt praf de copt

Mai intai spalam bine de tot fructele/alimentele, dupa care luam portocalele si le fierbem intregi pana cand se transforma intr-o structura mai moale (in jur de 50 de min dureaza). Urmatorul pas este sa le taiem 4 bucati, scoatem samburii si le punem in robotul de bucatarie. In acest timp batem spuma albusurile cu indulcitorul. Cu ajutorul unei ustensile mixtam toate ingredientele usor. Compozitia ei o introducem intr-o cratita cu un fund detasabil si punem prajitura la foc mediu, 160C, pentru un timp de 50 de minute. Dupa ce asteptam 5 minute,o scoatem din forma si asteptam sa se si raceasca. Putem pune peste si ceva frisca sau crema de cocos, pentru a-i oferi un gust aparte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation