Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

Organizarea unei degustări de whisky acasă poate fi o experiență rafinată și memorabilă, iar alegerea paharelor potrivite joacă un rol esențial în aprecierea completă a băuturii. Paharele din cristal Bohemia sunt recunoscute pentru designul lor elegant și capacitatea de a evidenția aromele fine ale whisky-ului. În acest ghid, îți vom ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
Despre plajele insulei Ammouliani   Vei întâlni multe plaje pe această insulă, unele organizate, altele mai sălbatice în locuri izolate, însă un lucru îl vor avea în comun toate: apa limpede, puțin adâncă și nuanțele ei ce pornesc de la albastru intens și până la verde smarald. Este un loc ...
Read More

Prajitura perfectă pentru diabetici! Fără zahăr, fără făină!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Daca doresti sa optezi in perioada aceasta pentru un preparat dulce, fara multe calorii care sa te ingrase, atunci poti alege reteta de prăjitură cu portocale și migdale. Ceea ce e de fapt “frumos” la prajitura aceasta, este ca nu are in compozitie nici un fel de zahar.

De ce ai nevoie:

  • 2 portocale medii (cel mai bine ar fi sa fie bio deoarece o sa vrem sa utilizam si coaja ei, nu numai continutul)
  • 5 oua de tara
  • 250g indulcitor
  • 250 faina de migdale sau migdale rasnite fin
  • 2 lgt praf de copt

Mai intai spalam bine de tot fructele/alimentele, dupa care luam portocalele si le fierbem intregi pana cand se transforma intr-o structura mai moale (in jur de 50 de min dureaza). Urmatorul pas este sa le taiem 4 bucati, scoatem samburii si le punem in robotul de bucatarie. In acest timp batem spuma albusurile cu indulcitorul. Cu ajutorul unei ustensile mixtam toate ingredientele usor. Compozitia ei o introducem intr-o cratita cu un fund detasabil si punem prajitura la foc mediu, 160C, pentru un timp de 50 de minute. Dupa ce asteptam 5 minute,o scoatem din forma si asteptam sa se si raceasca. Putem pune peste si ceva frisca sau crema de cocos, pentru a-i oferi un gust aparte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation