Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

UPL Europe, easyconnect, sustinerea sistemului de transfer inchis
București, Romania, 19 octombrie 2021 – UPL Europe s-a alăturat grupului de lucru easyconnect (ECWG), care s-a angajat să introducă sistemul de transfer închis (CTS - Closed Transfer System) easyconnect pe piața europeană. Alături de acest nou membru, toți actorii importanți din industria agroalimentară din Europa depun în prezent eforturi ...
Citește mai mult
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
turism-grecia, ammouliani-muntele athos, sunrise hotel
AMMOULIANI: TO PAREAKI TOU PINEZA O țară vremelnică și obișnuită. Dar obișnuită cu cântările😊 Cele mai grozave momente în insula Ammouliani le-am trăit în cârciuma TO PAREAKI TOU PINEZA. Bine, unii îi spun mai frumos, o dezmiardă cu apelativul restaurant. Ce este? De fapt, este o cafenea.  În care, din ...
Read More

O zi de toamnă însorită!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

A venit toamna! Hai ca ai auzit destul vorba asta, nu e asa? Dar, totusi, pe buna dreptate ca a venit toamna si, de data asta, intr-un mod mai placut, cu zile insorite! Asa ca, fiind frumos afara, m-am gandit sa fac un gratar. Pac, am scos rapid din magazie gratarelul de pe doua roti si l-am lasat in mijlocul gradinii. Apoi, am scos frumos friptura de porc si am fript-o bine! Hihi, alaturi de prieteni si amici, cu un pahar de bere in mana, uneori chiar si de vin. Mai schimbam putin, “ma plictiseam” de aceeasi bautura.

Am luat produse de la Vegeta, caci stiu ca de acolo sunt foarte bune condimentele si le-am turnat frumos peste friptura de pe gratar! Stiind ca au un super premiu delicios, am facut o poza cu prietenii mei  ca sa ma inscriu si eu la concursul lor! Poate castig si eu un gratar! Ca asta e cam vechi deja…

Carnea a fost foarte buna, mai ales ca stiam ca indiferent de carne, condimentele mergeau perfect! Trebuie sa recunosc ca, desi nepoliticos, m-am lins pe degete. Vegeta Grill Condimente, cea pentru carne la grătar, a reusit sa o marineze și să o frăgezească bine, nu gluma. Cred ca daca viitoare am sa fac si niste hamburgeri, asa ca sa mananc mai americaneste, ca si acolo merg bine condimentele lor. Mai ales ca ingredientele sunt naturale, hihi 🙂

BARBECUE!

Sincer mie mi-a placut mult si a fost frumos gratarul cu prietenii, am pus si niste muzica, ca atmosfera sa fie completa! Hm, chiar sper sa castig ceva la concursul ala de sezon.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation