Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

cooperativa “Țara Mea”, a livrat o tonă de caviar românesc, începe să crească creveți în fabrica din Timișoara, caviar made in România
După programul pornit în vara anului 2022 în parteneriat cu Carrefour - “Pește de la Marea Neagră”, Cooperativa Agricolă Integrată “Țara Mea” face încă un pas înainte pentru dezvoltarea pieței de pește autohton și își extinde portofoliul cu cea mai mare fermă piscicolă și fabrică de procesare din România. Cu ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
experimente de vacanta, greek ammouliani
GREEK AMMOULIANI O INSULĂ DE DESCOPERIT  Dacă ZORBA THE GREEK e mult mai la sud, aici, în Thesalia, este/există Ammouliani. E O OAZĂ de autenticitate și o nesperată DOZĂ de Grecie arhaică. Conține, într-o pastilă, istoria Greciei din ultima sută de ani. Grecia cum a fost ea, Grecia izgonită din ...
Read More

O zi de toamnă însorită!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

A venit toamna! Hai ca ai auzit destul vorba asta, nu e asa? Dar, totusi, pe buna dreptate ca a venit toamna si, de data asta, intr-un mod mai placut, cu zile insorite! Asa ca, fiind frumos afara, m-am gandit sa fac un gratar. Pac, am scos rapid din magazie gratarelul de pe doua roti si l-am lasat in mijlocul gradinii. Apoi, am scos frumos friptura de porc si am fript-o bine! Hihi, alaturi de prieteni si amici, cu un pahar de bere in mana, uneori chiar si de vin. Mai schimbam putin, “ma plictiseam” de aceeasi bautura.

Am luat produse de la Vegeta, caci stiu ca de acolo sunt foarte bune condimentele si le-am turnat frumos peste friptura de pe gratar! Stiind ca au un super premiu delicios, am facut o poza cu prietenii mei  ca sa ma inscriu si eu la concursul lor! Poate castig si eu un gratar! Ca asta e cam vechi deja…

Carnea a fost foarte buna, mai ales ca stiam ca indiferent de carne, condimentele mergeau perfect! Trebuie sa recunosc ca, desi nepoliticos, m-am lins pe degete. Vegeta Grill Condimente, cea pentru carne la grătar, a reusit sa o marineze și să o frăgezească bine, nu gluma. Cred ca daca viitoare am sa fac si niste hamburgeri, asa ca sa mananc mai americaneste, ca si acolo merg bine condimentele lor. Mai ales ca ingredientele sunt naturale, hihi 🙂

BARBECUE!

Sincer mie mi-a placut mult si a fost frumos gratarul cu prietenii, am pus si niste muzica, ca atmosfera sa fie completa! Hm, chiar sper sa castig ceva la concursul ala de sezon.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation