Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

Dealul Dorului, crama
Da, cu dor te lasă – și cu JIND. Cu DOR de EL – și cu JIND asameni. După o sticlă ar mai merge o sticlă. Iar după un pahar, ar merge un alt pahar. Un al doilea – sau un alt treilea. Te lasă și cu ALEAN. Privind, gânditor, ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
comori turistice, toscana, bucurești
Toamna la Crama Știrbey este un adevărat spectacol de culoare și liniște, unde peisajele de vis amintesc de Toscana și se îmbină cu tradiția viticolă românească. La doar câteva ore de București, în inima regiunii Drăgășani, Crama Știrbey vă așteaptă să descoperiți farmecul naturii în tonuri de arămiu, sub cerul ...
Read More

O altă fabrică de zahăr a fost închisă!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Germanii de la Pfeifer & Langen au decis sa opreasca activitatea fabricii Zahărul Oradea, iar producția de zahăr preluata de alte fabrici din cadrul grupului, se arata in comunicatul firmei:

”Ultimele luni au adus schimbări semnificative ale mediului de reglementare european în industria zahărului, în special prin liberalizarea piețelor. Această reformă impusă de UE schimbă fundamental modelele de afaceri ale fiecărui jucător din piață și creează noi realități pentru industria europeană a zahărului. Noi credem că succesul viitor al companiilot care produc zahăr se va decide mai ales la nivel de performanță a portofoliului lor de produse, orientat spre o competitivitate din ce în ce mai ridicată”, au spus reprezentanții companiei.

Deci, productia de zahar de la Zahărul Oradea S.A se va muta la alte fabrici din grupul Pfeifer & Langen. De altfel, o alta persoana juridica noua a luat fiinta: Pfeifer & Langen România SRL, avand drept scop comercializarea produselor și strategiile de marketing al acestora privind piața locală.

”Prin acestă optimizare regională dorim să intensificăm utilizarea capacităților noastre de producție și să reducem costurile pentru clienții noștri. Transferul portofoliului de clienți de la Zahărul Oradea SA la Pfeifer & Langer România se va realiza în 2018 și nu va avea niciun impact asupra clienților noștri, produselor, mărcii sau condițiilor contractuale deja stabilite”, au mai mentionat oficiali producătorului.

Ultimele date ararta c a Zahărul Oradea a avut un an financiar destul de bun, inregistrand pe anul 2016 o cifră de afaceri de 351,77 de milioane de lei, adica majorat cu 17% in comparatie cu anul trecut, insa pierderile de 28,6 milioane de lei i-au tras putin jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation