Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Studiile clinice finale care încearcă să creeze un nou vaccin coronavirus, realizat în principal u ajutorul AstraZeneca şi Universitatea Oxford, s-au oprit în urma unei reacții adverse al unuia dintre participanții din Marea Britanie.  Vestea este foarte tristă și, poate, îngrijorătoare, deoarece acesta era vaccinul care se credea că va ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
corteva agriscience, corteva
Premii de recunoaştere a excelenţei în leadership, sustenabilitate, lanţuri de distribuţie şi operaţiuni Corteva Agriscience a anunţat că a fost desemnată câştigătoare a mai multor premii „Manufacturing Leadership Awards” decernate de Asociaţia Naţională a Producătorilor. Categoriile şi tehnologiile recunoscute pentru rezultatele excelente sunt: Premiul pentru leadership în excelenţă operaţională, acordat ...
Read More
corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
et in elada ego, grecia, ammouliani
CEL MAI APROPIAT REFUGIU: GRECIA Ammouliani ne așteaptă, chiar și pe timp de pandemie Cel mai apropiat refugiu, pentru români, de lungul timpului, s-a dovedit Grecia; chiar și pe vremurile când se numea Elada. Așa că ar părea simplu/și firesc, să ne refugiem pe vremurile de vipie și pandemie, la ...
Read More
Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Nu știți unde să vă duceți de Anul Nou? Citiți acest articol!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

 Cel putin asa ne arata ultimele studii de anul acesta, iar daca nu stiti unde sa va duceti acuma pe sfarsit de an si doriti neaparat sa va relaxati, eh, atunci trebuie sa citit acest articol, cu siguranta va va ajuta, va garantam! 🙂

Astfel, unul din patru români a ales să își petreacă vacanţa de iarnă pe tărâmuri exotice, plajele de destinaţie fiind cele din Maldive, Cancun, Seychelles sau Phuket, potrivit VarbitTour, una dintre cele mai vechi agenţii de turism din România.

Vrei sa mergi la schi?

În schimb, petrecerea sărbătorilor mai aproape de casă, în Europa,  este opțiunea pe care au mers 6 din zece români, aceștia alegând piețele de Crăciun precum Budapesta, Viena sau Praga. De altfel, în aceeași categorie intră și românii care aleg să facă schi la Kopaonik, Tirol sau Bansko. Romantismul nu lipsește din sângele celor care vor ceva mai special, așa că city break-ul la Paris, Milano sau Veneția a fost și ea una dintre alegerile românilor care vor petrece sărbătorile peste hotare.

15% dintre cei care au ales pachetele VarbitTour preferă destinaţiile româneşti precum Straja, Poiana Brașov, zonele Maramureșului sau Bucovinei.

Ofertele last minute, încă la mare căutare

Dacă încă nu v-aţi hotărât unde să petreceţi trecerea dintre ani, VarbitTour vă așteaptă cu oferte precum Revelion la Kopaonik, care nu vă costă mai mult de 400 euro pentru o persoană. „În acest pachet sunt incluse 5 nopţi de cazare cu demipensiune și cină festivă. Dacă preferaţi să vă faceţi Revelionul într-o destinaţie mai caldă, staţiunea Hurghada din Egipt vă așteaptă de la 660 euro / persoană, pentru 7 nopţi de cazare la Hotel Sivas Grand Beach 4*, taxe, all inclusive, transferuri, transport avion din Budapesta incluse”, a declarat Cristian Rusu, director executiv Varbitour.

În schimb, dacă Revelionul petrecut într-o țară pe rit vechi este alegerea dumneavoastră, atunci Moscova poate fi o destinație destul de bună pentru  cei nehotărâți. Așa se face că, de la 775 de euro de persoană, puteți vedea Rusia. În acest preț aveți incluse transport avion, transferuri, taxe, 6 nopți cazare cu mic dejun, însoțitor grup.

Profilul românului care pleacă în vacanţă

Cuplurile sunt cele care aleg să își petreacă o vacanță în afara confortului casei proprii, astfel că 40% dintre clienții VarbitTour provin de pe acest segment. Alături de aceştia, menționăm și familiile cu copii, care deţin o proporție de 30%. Doar 20% dintre clienți sunt tineri de până în 35 de ani, care preferă Crăciunul sau Revelionul pe schiuri sau pe nisipul fierbinte al unei plaje exotice. Părinții sau bunicii sunt ultima categorie de clienți, care constituie 10% din clienții VarbitTour.

Sau vrei sa mergi la mare?

Dacă ne uităm la perioada în care și-au făcut rezervările, cei mai mulți (40%) au ales să își rezerve vacanța de iarnă în luna octombrie, în timp ce 30% au fost ceva mai precauţi și și-au rezervat încă din septembrie. „Acest lucru ne face să credem că evenimenele din vară nu i-au speriat pe români, iar early bookingul este încă una din opţiunile alese de turiştii noştri. Ofertele generoase și încrederea în brand rămân, încă, printre principalii factori după care turiștii își aleg vacanţele de iarnă”, a declarat Cristian Rusu, director executiv Varbittour.  

Până de Revelion, VarbitTour va lansa o nouă variantă a site-ului, modernă, mult mai interactivă şi cu un sistem complet de rezervări.

Kopaonik, o Austrie mult mai iefitnă

Bijuteria din coroana montană a Serbiei este văzută de vecinii noștri, dar și de către românii care au fost acolo ca fiind echivalentul pârtiilor de schi din Austria, dar mult mai ieftină. Kopaonik este o stațiune aflată la o altitudine de 1800 m, care funcționează circa 6 luni pe an. Kopaonik se află la 600 km de Bucureşti, Sibiu, Braşov, 650 km de Cluj, 400 km de Timişoara și la 350 km de Craiova.

VarbitTour vă oferă ocazia să petreceți Revelionul la Kopaonik pentru 400 de euro de persoană, în Apart Hotel & Spa ZONED 4*, pe perioada 28.12.2016 – 02.01.2017, în cameră dublă, demipensiune și cină festivă de Revelion.

Despre VarbitTour

VarbitTour este una din cele mai vechi agenţii de turism de pe piaţa românească. A fost înfiinţată în anul 1994, în Timişoara, ca şi agenţie tour-operatoare. A organizat nenumărate chartere pe Grecia continentală. Este agenţie acreditată IATA, cu un grad foarte mare al vânzărilor de bilete de avion. De anul acesta, agenţia are un nou acţionariat, unul dintre scopuri fiind extinderea la nivel naţional, cu ajutorul sistemului online de rezervări.

Alte articole articole pe aceeasi tema:

http://turismhoreca.ro/apetit-de-dragasani/

 http://www.drinkfood.ro/2016/12/27/breaking-news-iohannis-nu-o-vrea-pe-shhaideh-in-stat/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/24/in-sfarsit-e-oficial-ion-iliescu-sub-acuzatie/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/23/subventii-solicitarile-pentru-exploatatiile-agricole-sunt-terminate/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation