Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

rezerva de insule, ammouliani, grecia
Ammouliani, urma pe Pământ a PARADISULUI PIERDUT GRECIA te așteaptă cu tot cu bagajul de fericire promis Ammouliani, cunoscută și sub numele de Amoliani,  nu este altceva decât o insulă. Una dintre cele 1.000 de insule, salba proverbială a grecilor. Rezerva de insule. Ea se află situată în unitatea regională ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
EUROPA TRAVEL
rezerva de insule, ammouliani, grecia
Ammouliani, urma pe Pământ a PARADISULUI PIERDUT GRECIA te așteaptă cu tot cu bagajul de fericire promis Ammouliani, cunoscută și sub numele de Amoliani,  nu este altceva decât o insulă. Una dintre cele 1.000 de insule, salba proverbială a grecilor. Rezerva de insule. Ea se află situată în unitatea regională ...
Read More

AMMMOORE!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

 

GRECIA RURALĂ/AUTENTICĂ:
AMMOULIANI, FIRST BEGUINING. ȘI SECOND BEGUINING, ȘI CONTINUĂRI 🙂

Să lansezi pe piață o destinație nouă, precum Grecia/Ammouliani, nu e un lucru deloc ușor. Douăzeci (și mai bine!) de oameni, inclusiv cel care vă vorbește – mihail.galatanu@talk21.com – au contribuit la asta.

A fost lucru de echipă. Muncă în grup. Efort constant, hei-rup!, ca la galere! Glumesc. A fost mai multă plăcere decât efort. Și a fost de partea noastră. Iată, acum, prezentarea fimului complet al acțiunii.

Proiectul: NUME DE COD Ammouliani

Proiectul se numeste/s-a numit, dintru bun-început, Ammouliani.ro – și o să fie/este, deja, un ghid turistic prezent in online. Unde anume? Păi, pe www.ammouliani.ro . Precum și pe pagina de Facebook Ammouliani.ro, ghid ce va îngloba informații utile pentru cei ce vor vizita insula, unități de cazare, restaurante/taverne, croaziere, magazine de cadouri și suveniruri, etc. dar și experiențe trăite chiar de noi acolo și povestite și altora.

De altfel, lansarea oficială a proiectului s-a consumat la Târgul de Turism al României, din noiembrie, asta înseamnă că, până cel târziu jumatatea lunii octombrie, sunt șanse să avem gata siteul.

Tot odată, va fi purtat acest proiect (care are o deosebită mobilitate!) în toate târgurile de turism la care vor participa membrii grupului de inițitivă (la ambele figurează Claudiu și Nicoleta Vatău), dar și DescoperimRomania.ro, adică – mai ales – în București în noiembrie 2020 – și februarie, Brașov, Timișoara și Craiova în martie, și – poate – chiar in saloanele de vin ale Luciei Pârvu.  În toate aceste târguri se organizează niște prezentări de destinație, în care să arătăm, așa cum am văzut noi insula, agențiilor de turism și presei. La Craiova deja s-a discutat, iar organizatorul Târgului de Turism al Olteniei, ne-a asigurat că avem tot suportul lui, pentru prezența în târg a proiectului, dar și pentru organizarea prezentării destinației, într-o sală de conferință.

Parerea tuturor a fost că nu va fi usor, dar cred ca Nikitas Martingakis, Kaiti și grupul SUNRISE HOTEL meritau, din plin, acest tratament de promovare, pentru cei trei ani în care am experimentat Ammouliani împreună.

Ghidul turistic online www.ammouliani.ro, într-un cadru cât se poate de prietenesc și familial. Am reușit să strângem laolaltă într-o conferință, jurnaliști și bloggeri de turism, fotografi și videografi de travel, agenții și ghizi de turism, hotelieri, dar și asociații de promovare a turismului din frumoasa insulă. Țineți aproape și veți descoperi povești extraordinare pe www.ammouliani.ro și Ammouliani.ro“.

GATA, U-IU-IU, S-A LANSAT 🙂

S-a lansat! S-a lansat oficial ghidul turistic online: www.ammouliani.ro. Cum? Păi, într-un cadru cât se poate de prietenesc. Și familial. Am reușit să strângem laolaltă într-o conferință, jurnaliști și bloggeri de turism, fotografi și videografi de travel, agenții și ghizi de turism, hotelieri, dar și asociații de promovare a turismului din frumoasa insulă grecească.

ACUM ESTE ONLINE!

Siteul www.Ammouliani.ro a fost lansat online; și este gata, în proporție de 90%. Mai sunt, întotdeauna, de făcut mici corecturi și completări, după care nu ne rămâne decât să-l promovăm. Proiectul se vrea a fi un ghid de călătorie în Ammouliani, dedicat turiștilor români, dar, în egală măsură, și un instrument de informare pentru agențiile de turism.

Pentru promovarea proiectului, dar în special a insulei, am reușit (ce-i drept cu ceva eforturi) să organizăm niște conferințe/prezentări de destinație, în 3 târguri în această primăvară.

Publicul țintă pe care vrem să-l atingem cu aceste prezentări sunt, în principal, agențiile de turism, care pot aduce parteneriate – și, implicit, turiști pe insulă, dar și presa de turism – și nu numai, care poate mediatiza (cât mai mult!) Ammouliani.

ȘI PE FACEBOOK/On Facebook too:

At the TTR – Romexpo took place the launch of the project ammouliani.ro, a tourist destination that we have been promoting – for 3 years – in Romania. In a wonderful setting with my fellow journalists, travel agents, tour guides, bloggers and Influencers, I presented Ammouliani Island a destination dear to my soul, because it is unique, because it is safe and because of the 600 inhabitants you have the island are wonderful.

But because I want to find out more interesting things, I present to you what we know to do better, a video premiere. Thanks to my team from Doctortravel (Cristi, Claudiu, Radu, Mihail ) and all those who have been with me in this journey of 3 years!

I also want to thank our dear friends from Ammouluiani, for being honest and beautiful.

ÎN ROMÂNĂ:

Lansarea proiectului ammouliani.ro, o destinatie turistică pe care o promovam de 3 ani in Romania. Într-un cadru minunat, alături de colegii mei jurnaliști, agenții de turism, ghizi de turism, bloggeri și Influencers, am prezentat Insula Ammouliani, ca o destinatie draga sufletului nostru, pentru că este unică, pentru că este safe  – și pentru că acei 600 de locuitori ai insulei sunt minunați.

Multumesc echipei mele de la Doctortravel: (Cristi Nitu, Claudiu Vatău, Radu Georgescu, Gălățanu Mihail) și toți cei care au fost alături de proiect, în acest periplu de 3 ani.

ÎN LIMBA GRECO-ROMÂNĂ 

ROMEXPO 2020:

Βουκουρέστι,το νησί έχει γίνει πλέον προορισμός στην Ρουμανία,το όφελος όμως δεν είναι μόνο αυτό, νέα γενιά στον τουρισμό που ακολουθεί και συμμετέχει. NEW GENERATION GO ON. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φίλους απο την Ρουμανία που βοήθησαν για την καλύτερη προβολή του νησιού μας.

Romexpo 2020, București:

Insula a devenit acum o destinație (și) în România, dar beneficiul nu este doar atât, o nouă generație în turism care urmează/ și participă. Noua generație continuă. Mulțumim frumos tuturor prietenilor din România, care au ajutat la o mai buna vizualizare a insulei noastre, au spus grecii, în încheiere.

#
45Tu, Galatanu Cristian, Maria Albu şi alţi 42
12 distribuiri
Îmi place 🙂

Documentar realizat de:
CLAUDIU VATĂU, NICOLETA VATĂU, CRISTIAN GĂLĂȚANU, DANIELA VIZIREANU, NICOLETA BACHEȘ, FLORIN ALBU, MARIA ALBU, MIHAI VASILE, EMIL STANCIU 🙂

Comments are closed.

Post Navigation