Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

studiu Google, romanii din diaspora, conectati cu tara prin intermediul tehnologiei
Milioane de români trăiesc în străinătate. Indiferent de țara unde se află, ei sunt în continuare în contact cu cei dragi și cu România, fie căutând pe Google în limba română, citind știri din țară sau urmărind video-uri cu conținut în limba maternă pe YouTube. Cu ocazia Zilei Naționale a ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
la valleta, capitala unei mari iubiri, malta
MALTA Deși e o capitală mică pentru o țară mică, ea e foarte inimoasă Malta. Și La Valletta. O capitală mică. O țară mică. Dar plină de inimă. Oricum ai întoarce-o. Și fiindcă Malta poate fi o mare iubire pentru noi, atunci negreșit Valletta este capitala unei mari iubiri. La Valletta, ...
Read More

Acreditări Red Bull SoundClash

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Red Bull SoundClash, Spike castiga Red Bull SoundClash 2022, confruntare muzicala, Irina Rimes

Spike câștigă Red Bull SoundClash 2022, într-o confruntare muzicală cu Irina Rimes decisă la doar 1 decibel distanță

Spike VS Irina Rimes: 2 artiști, 2 ore de show, 2 scene pe care au urcat și David Ciente, Damian Drăghici, Surorile Osoianu, Adrian Minune și Carlas Dream. Scor final: 450.2 versus 449.1.

București, 14 mai 2022 – Fanii au decis: trofeul celei de-a patra ediții Red Bull SoundClash pleacă în Lumea lui Paul (aka Spike). Aseară, la Romexpo, după 4 runde dificile, peste 3.500 de spectatori au ovaționat show-ul excepțional dintre Spike și Irina Rimes, care-a întins limitele creativității și expresivității muzicale ale celor 2 artiști.

Multă distracție, adrenalină și surprize peste surprize – de asta au avut parte cei prezenți seara trecută, la Romexpo, la Red Bull SoundClash. Cu o galerie de invitați speciali și mai neașteptați ca niciodată – David Ciente, Damian Drăghici, Surorile Osoianu, Adrian Minune, Carlas Dreams – ediția a 4-a Red Bull SoundClash a fost o bătălie creativă a genurilor muzicale din România.

Pe cele 2 scene față-n față de la Romexpo, cu publicul aflat decisiv în mijlocul arenei, confruntarea muzicală a fost una extrem de disputată de ambele părți. Adrian Despot a fost MC-ul evenimentului, iar Gojira DJ-ulîntregului show. Formatul competiției a inclus 4 runde muzicale plus una de încălzire, runde care-au provocat limitele creativității fiecărui artist și i-au obligat să iasă serios din zona lor de confort.

Cei doi artiști s-au antrenat timp de o lună și jumătate pentru acest show și au muncit serios ca să ducă producția acolo unde merita: un show muzical unic în România în care doar ovațiile publicului decid câștigătorul serii. De la megahiturile cu care au devenit faimoși până la experimente muzicale neașteptate, cei doi adversari au dat tot ce-au avut mai bun.

Runda The Cover s-a jucat pe „Crazy” (Gnarls Barkley), pe care Irina a interpretat-o în pași de dans, iar Spike a prelucrat-o în limba română. La runda Takeover, piesele lui Spike au fost cântate de Irina Rimes și invers. „În Palme”, „Nimic”, „Bagă” și „Paparude” au fost testul pe care l-au dat cei doi artiști din muzica celuilalt și l-au trecut cu brio. The Clash i-a purtat pe miile de fani din arenă în alte zone muzicale. Gojira, DJ-ul evenimentului, i-a trimis să experimenteze rând pe rând, pe Irina, Spike și cei peste 3.500 de fani prezenți reggae, electro și folclor.„Naufragiat”, „Bandana” și „Piesa noastră” s-au reinventat pe ritmuri jamaicane, publicul având ocazia să asculte și interpretările pieselor „Modest” și „Octombrie Roșu” în stil electro, dar și „Scandal” și ,,Sânzienele” în cheie folclorică, ultima interpretată alături de Damian Drăghici la nai și Surorile Osoianu la voce.

La ultima rundă, The Wildcard, cei doi au trebuit să scoată „asul” din mânecă și să aducă un invitat special pe fiecare scenă. Spike a surprins pe toată lumea cu apariția lui Adrian Minune, iar pe scena albastră au răsunat hit-urile „Manele”, „Chef de chef” și „Așa sunt zilele mele”. Irina a făcut un adevărat show alături de Carla’s Dreams cu „Eroina” și „Ne bucurăm în ciuda lor”.

La final, aplauzele publicului contorizate de decibelmetrul Red Bull SoundClash au fost calculate, iar omul serii a fost declarat SPIKE! (cu un număr total de 450.2 versus 449.1 puncte acumulate de Irina).

Irina Rimes: ,,Vreau să mulțumesc Red Bull pentru acest proiect cool, pentru challenge-ul în fața căruia am fost pusă. Și cum spunea Despot, e un proiect pe care, după ce-l termini, ești mai bun din toate punctele de vedere. Proiectul ăsta picat mănușă pentru mine și echipa mea, care asta facem de obicei – ne jucăm în sala de repetiții, creăm piese noi din piese vechi. Aceasta este pasiunea noastră si vrem sa mulțumim pentru șansa care ni s-a dat să arătăm asta publicului într-un format de show în care totul este binevenit și muzica nu cunoaște limite. Mulțumesc Surorile Osoianu, Damian Drăghici, David Ciente, dar și Carlas Dreams pentru că mi-au servit inspirație și mi-au dat o bucățică din arta lor ca să construim acele momente ce vor rămâne, sper, mult timp in capul publicului nostru. A fost EPIC.””

Spike: M-am bazat pe Wildcard, dar nu știam dacă vine. Pe Adrian Minune eu l-am văzut pentru prima oară în viața mea pe scenă la Red Bull SoundClash. Acum l-am văzut prima dată live și a fost wow! Showul Irinei mi s-a părut senzațional. Și ea știe asta. Câștigătorul trebuie să fie arbitru la următorul SoundClash pentru că-mi place atât de mult că aș mai vrea să vin, dar nu mai pot în calitate de artist…

Evenimentul a fost transmis integral pe VOYO, Facebook și TikTok. Ediția din acest an Red Bull SoundClash a fost susținută de Lidl, powered by Kiss FM și difuzată în exclusivitate de către PROTV prin platforma VOYO.

TikTok s-a alăturat anul acesta show-ului Red Bull SoundClash pentru a sprijini artiștii români și industria muzicală din România. La Romexpo, comunitatea TikTok a avut ocazia să își susțină artistul preferat, Irina sau Spike, prin activarea TikTok live a celor doi îndrăgiți creatori de conținut, Louis Florea și Lorena Vișan.

„TikTok a devenit parte integrantă a industriei muzicale din întreaga lume. Este locul unde muzica este descoperită și redescoperită și unde fanii își găsesc melodiile și artiștii preferați. Pe TikTok, artiștii se conectează cu publicul din întreaga lume, iar fanii au ocazia să cunoască artiștii așa cum sunt ei și chiar să descopere procesul creativ din spatele melodiilor preferate. Ne bucurăm că fanii au putut să își susțină artistul preferat și pe TikTok și că am arătat comunității de pe platforma noastră experiența celor doi creatori de conținut de la acest SoundClash”, a declarat Paula Kornaszewska, Head of Operations Central and Eastern Europe, TikTok.

Mai multe informații despre Red Bull SoundClash pot fi accesate pe pagina evenimentului: https://www.redbull.com/ro-ro/events/red-bull-soundclash

Evenimentul poate fi urmărit accesând acest link: https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=279977267590390

Comments are closed.

Post Navigation