ga('require', 'GTM-NGHVXQ6');
Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

Eveniment oficial de prezentare a Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont, la Teatrul Național București Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont, a susținut o prezentare oficială în fața partenerilor săi pe 14 ianuarie, la Teatrul Național. La eveniment au participat circa 500 de fermieri, parteneri, reprezentanți ai autorităților, ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
Eveniment oficial de prezentare a Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont, la Teatrul Național București Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont, a susținut o prezentare oficială în fața partenerilor săi pe 14 ianuarie, la Teatrul Național. La eveniment au participat circa 500 de fermieri, parteneri, reprezentanți ai autorităților, ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
ti amo, ammou-liani, ti ammouliani
Ti ammouliani :) Io ti amo, Ammouliani! Dacă am fi italieni, așa aș spune/am spune. Cu temei. Fiindcă noi chiar iubim Ammouliani. Și, dacă te-ai îndrăgostit de un loc, dacă tu chiar iubești un loc de pe Pământ, acela chiar te va atrage- și încă o va face cu mare ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

1000 DE CHIPURI

Procesul de vinificatie este dedicat revelarii personalitatii varietale a fiecarui soi, in conditiile oferite de zona Fintesti din DealuMare. Vinurile albe sunt obtinute prin fermentarea la rece a musturilor, limpezite in prealabil prin decantare gravitationala, tocmai pentru a retine prospetimea si aromele caracteristice soiului. Toate aceste procese sunt efectuate in tancuri din inox alimentar deoarece acestea nu afecteaza organoleptic produsul finit.

vinuri, 1000 de chipuri, zona fintesti, dealumare

In cazul vinurilor rosii, se practica o macerare-fermentare timp de 3-4 saptamani la temperaturi intre 20 si 28 grade Celsius pentru o extractie optima a culorii, aromelor si taninilor. Vinul rezultat cu fermentatia alcoolica finalizata sau pe final va fi separat de boabe si tras in tancuri pentru finalizarea fermentatiei malolactice ce va face vinurile mai catifelate, onctuoase.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN