Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

ediția ro wine, ro wine
E TOAMNĂ, deci: Atmosfera promite să fie fantastică! Vineri 11 octombrie, începe la București, ediția de toamnă, a minunatului RO WINE, cel mai important festival de vinuri din București, a cărui primă ediție anuală are loc, de obicei, în primăvară, în luna mai, tot la Fratelli. Ca și în anul anterior, ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
malta, darul de fiecare zi
Ca suprafață, vorbim despre cea mai mică țară din Comunitatea Eiropeană, dar asta nu o împiedică să fie dorită (cu ardoare ) de către turiști. Mai cu seamă de către cei britanici. De cum se desprimăvărează, chiar din luna mai (care este o lună minunată spre a vizita Malta), se ivesc, ...
Read More

STEJARUL ROMÂNESC, LA ORA ADEVĂRULUI

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!
* Pădurea e frate cu românul și prin intermediul butoaielor
Stejarul românesc va fi și mai cunoscut, în lume și în țară, datorită butoaielor.
Știința pe care o deținem în construcția butoaielor este o adevărată artă de tradiției – și s-a adâncit în gena noastră românească.
COMOARĂ ESTE CEEEA CE ȘTIM DIN BĂTRÂNI, restul este, doar, o tehnologie modernă pe care o învățăm din mers.
Să fii dogar, tâmplar, meșter de butoaie a fost, întotdeauna, o carte de vizită.stejarul_romanesc_1stejarul_romanesc_2stejarul_romanesc_3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation