Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

combaterea bolilor la culturile de cereale paioase, Verben™ - fungicidul NR 1 din T1, Corteva Agriscience
Un nou STAR în combaterea bolilor la culturile de cereale păioase! Protecția cerealelor începe din T1 Principalele boli care afectează puternic culturile de cereale păioase își fac apariția chiar din primăvară, cum ar fi făinarea, pătarea în ochi, septorioza, iar dacă factorii de mediu sunt favoribili și restul bolilor pot ...
Citește mai mult
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
GRECIA, Ammouliani, Ammouliani turnat in pahare
Anul acesta, 2021, și-a respectat pe deplin blazonul. În Ammouliani, am reușit să facem o degustare, eu îi spun degustarea anului. Fiindcă anul 2021 a fost sărac în degustări și evenimente, iar noi am mai avut doar încă o degustare de referință, cea pe care am menționat-o/am scris în numărul ...
Read More

Se fac angajări la MAI! Ce trebuie să știe românii interesați de posturi în Poliție

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Se fac angajări la MAI! Lucian Bode a făcut anunțul în cadrul unei amisiuni TV, declarând că vor fi organizate concursuri în mod transparent.

Ce trebuie să știe românii interesați de posturi în Poliție
Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat marți, într-o emisiune TV că își dorește să rezolve problema împuterniciților pe funcții din cadrul Ministerului și să fie organizate concursuri în mod transparent, la care să participe persoane bune pregătite.

Se fac angajări la MAI! Mai mult, acesta a mărturisit că nu vrea să fie spectator la ce se întâmplă în Ministerul lui și că va face tot ce îi stă în putință să schimbe lucrurile în bine și să recâștige încrederea în sistemele publice din România, potrivit b1.ro.

”Este absolut obligatoriu să reconstruim încrederea în sistemele publice în România. Ecosistemul de ordine și siguranță publică pentru a avea credibilitate are nevoie de un management performant, are nevoie de resurse umane și financiare corect dimensionate. Eu mi-am propus, printre obiectivele cele mai importante, să aduc în față și să prezint pe cei care își fac datoria față de cetățeni. Am văzut de foarte multe ori, că într-un mod incorect se punea semnul egal între o instituție fundamentală în funcționarea statului român și un derapaj a unuia sau altuia, indiferent de funcția pe care o ocupă.

Vă asigur că eu nu voi fi spectator la ce se întâmplă în MAI. Eu nu am venit în fruntea acestui minister să satisfac nevoia unui grup sau a unei persoane din sistem. Eu am venit să mă implic în tot ce înseamnă organizarea acestui minister, de sus până jos, pentru că îmi doresc ca, în cel mai scurt timp, să avem conducerea de la vârful ministerului și să eliminăm una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă ministerul în ceea ce privește managementul lui, problema împuterniciților pe funcții. Sunt decis să dăm drumul la concursuri, să le organizăm într-un mod cât se poate de transparent astfel încât la aceste concursuri să participe cât mai mulți oameni bine pregătiți, specialiști”, a spus ministrul de Interne.

Lucian Bode vrea să rezolve problema deficitului de personal
Se fac angajări la MAI! În cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, Lucian Bode a vorbit și despre soluțiile avute în vedere pentru rezolvarea problemei deficitului de personal din MAI.

”Eu sunt conștient că vulnerabilitatea cea mai mare a unui sistem public este resursa umană. Dacă ea este insuficientă, neperformantă și are și probleme de integritate, colapsul acelui sistem este garantat. (…) Noi ne confruntăm de ani buni cu un deficit major de personal, având două cauze majore: ieșirile din sistem, pensionarea într-un număr foarte mare, avem astăzi aproximativ 87.800 de pensionari în sistem, și numărul mic de școlarizare în raport cu sistemul. În ultimii cinci ani, au plecat 30.000 de persoane din sistem.

În aceste condiții, deficitul de personal este unul major pe fiecare ramură în parte și putem acționa pe mai multe paliere. În primul rând, am finalizat un concurs pentru trecerea în corpul ofițerilor a agenților care îndeplinesc condițiile legale. Am avut peste 18.700 de solicitări pe 2.086 de poziții. Alt element pe care trebuie să îl luăm ăn calcul este creșterea cifrelor de școlarizare în toate instituțiile de învățământ ale MAI. Al treilea element este încadrarea specialiștilor din surse externe și limitarea cazurilor de ocupare a funcțiilor de conducere prin împuternicire”, a mai spus Lucian Bode.

Comments are closed.

Post Navigation