Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

ammouliani, grecia eterna, grecia fascinanta
Grecia eternă, Grecia fascinantă: UN PRELUDIU LA MUNTELE ATHOS Trebuie să legi, ÎNTOTDEAUNA, călătoriile tale de un reper, pentru ca lumea să le înțeleagă. Iar Ammouliani se relaționează, inevitabil, la Muntele Athos, ca la o autoritate (zeitate) tutelară. Asemeni oricărui muritor ortodox, am visat să pot intra, măcar nițeluș de puțintel, ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
ammouliani, grecia eterna, grecia fascinanta
Grecia eternă, Grecia fascinantă: UN PRELUDIU LA MUNTELE ATHOS Trebuie să legi, ÎNTOTDEAUNA, călătoriile tale de un reper, pentru ca lumea să le înțeleagă. Iar Ammouliani se relaționează, inevitabil, la Muntele Athos, ca la o autoritate (zeitate) tutelară. Asemeni oricărui muritor ortodox, am visat să pot intra, măcar nițeluș de puțintel, ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Rețeta secretă: Drob de vinete, PLUS încă o surpriză pentru voi

Drob de vinete. Da, ce? Mie imi place la nebunie drobul de vinete! Nah, serios vorbesc! Este destul de simpla si nu dureaza mult de facut. In plus, azi chiar ma tot gandeam: ce sa tot pun pe site?

Ingrediente

  • 700 g vinete
  • 6 catei usturoi
  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • o legatura marar
  • unt
  • sare
  • piper

Cum?

Spalati si curatati vinetele, urmand sa le taiati micut si sa le lasati la fiert pentru 15 minute in apa putin sarata. Dupa ce fierbeti o treceti printr-o strecuratoare.

Caliti ceapa, puneti ardeiul pe care l-ati taiat inainte, urmat de mararul tocat si usturoiul pisat. Peste toate vin vinetele si incepeti sa amestecati bine de tot. Se amesteca si ouale si se mai pune compozitia de vinete racorita, faina, sare si piper.

Ceea ce rezulta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si il lasati la cuptor la un foc mediu pentru jumatate de ora. Gata.

  • Rețeta In Plus – Pepeni verzi murați

Sunt foarte usor de facut, mai ales ca le faci chiar la tine acasa. Este, de altfel, o reteta clasica, dar foarte eficienta.

Ingrediente

  • 5 kilograme de pepeni verzi (mici, pentru murat)
  • 1 pahar cu sare
  • 1/2 pahar cu zahar
  • 5 litri de apa
  • 250 de grame de frunze de visin, vita de vie si hrean

Cum?

Logic ca vei spala mai intai tot ceea ce folosesti, inclusiv butoaiul sau frunzele pentru aromat. Pe fundul butoiului sa nu uiti sa asezi un strat gros de frunze, urmata de pepeni. Acuma pui si frunze printre pepeni, iar la sfarsit mai adaugi cateva frunze de vita de vie deasupra lor.

Saramura: dizolvi sarea si zaharul in 5 litri de apa si apoi pui ce ai in butoi.

Faci asta inca o data, pastrand cantitatea aleasa, pana cand ai acoperit toti pepenii de apa. Important este ca dupa sa inchizi bine de tot butoiul, fara sa lasi sa iasa aer, si sa-l pui undeva racoros si intunecat pentru cam 1-2 luni/cand vezi ca s-a murat.

Ideea e ca atunci cand pepenii si-au modificat culoarea si au inceput sa se inmoaie, inseamna ca s-au murat. Cei cu coaja mai tare logic ca se vor mura mai greu, de aceea mai bine incepi cu cei cu coaja mai subitre, sa-i poti manca si tu linistit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation