Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Daca mergi in fiecare zi cam 8.900 de paşi aceasta practica ar contribui la evitarea declinului cognitiv şi a pierderii ţesutului cerebral cauzate de boala Alzheimer, conform unui studiu recent preluat in urma cu cateva zile de Press Association. Analiza incearca sa dovedeasca ca scaderea factorilor de risc vascular precum ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
ammouliani, grecia eterna, grecia fascinanta
Grecia eternă, Grecia fascinantă: UN PRELUDIU LA MUNTELE ATHOS Trebuie să legi, ÎNTOTDEAUNA, călătoriile tale de un reper, pentru ca lumea să le înțeleagă. Iar Ammouliani se relaționează, inevitabil, la Muntele Athos, ca la o autoritate (zeitate) tutelară. Asemeni oricărui muritor ortodox, am visat să pot intra, măcar nițeluș de puțintel, ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Reorintare pentru producătorii de carne de pasăre către piețele externe

Firma producatoare de carne de pasăre Safir din Vaslui si-a extins activitatea pe export – o felie care absoarbe cam 20% din producție – din moment ce piața internă e mai mult pe ideea de ieftin cel mai bine, explica George Safir, directorul executiv al companiei.

„În 2017 ne-am propus să creștem exporturile pentru brandul Deliciosul de Vaslui și am reușit mai mult decât ne-am propus – le-am dublat. Pentru anul acesta intenția este de creștere cu 50% a volumului anului anterior”, declara George Safir.

Aceasta are brandurile Deliciosul de Vaslui, Zdravăn Moldovenesc și Fomică, pe care le vinde în alte state membre UE ca Italia, Olanda sau Estonia.

„De o atenție mare a beneficiat anul trecut fabrica noastră de preparate din carne de pasăre (pârjoale, carnați, condimentate, pesmetate) sub brandul Fomică, ce a fost construită de la zero. În 2017 a lucrat la capacitate aproape de maxim. La aceasta vom extinde în continuare linia. (…) Vom pune în aplicare un proiect cu finanțare europeană pentru FNC care vizează extinderea producției și a capacității de stocaj”, mai spune directorul executiv al companiei.

In Romania 40% din producție este distribuite catre retailul modern, firma dorind sa aiba această pondere.

„De-a lungul timpului ponderea comerțului tradițional a scăzut de la un maxim la începutul activității spre ceea ce este acum, din păcate. În zona pe care activăm cu distribuția încă distribuim la un număr mare de comercianți doar că și aici, din păcate, marele retail își face resimțite efectele”, mentioneaza George Safir.

Grupul de firme Safir are in proprietate în judeţul Vaslui 3 ferme de creştere a păsărilor care au 1 milion de pui pe serie, alte 2 ferme în județul Botoșani, un abator, o fabrică de făinuri proteice, o fabrică de nutreţuri combinate precum şi propria reţea de distribuţie. A inceput acum 27 de ani, iar acum firma a juns în 2016 cu afaceri care depasesc 30 milioane de euro cu un număr mediu de 366 de angajați, ne informeaza datele lor. Patronul acesteia este Ghiorghi Safir, impreuna cu cei doi fii ai sai – George și Iulian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation