Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Reprezentanții companiei IKEA au emis de curând un comunicat care-i privește pe toți! Clienții care au achiziționat o cana de voiaj Troligtvis trebuie să știe următoarele lucruri. Mai multe analize/studii realizate asupra acestui produs a scos la iveală o mulțime de substanțe chimice prezente pe suprafața obiectului, care-s, evident, toxice ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
fermierii campioni, hibrizii de porumb pioneer
„Suntem la început de an, pentru mulți este momentul bilanțurilor și al socotelilor, iar pentru noi, compania Corteva Agriscience, este momentul să observăm care sunt preferințele fermierilor în ceea ce privește hibrizii pe care îi aleg pentru propriile ferme. Mulți dintre ei și-au comandat deja sămânța pentru acest sezon, iar ...
Read More
corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
AMMOULIANI AVENTURI ÎN GRECIA, LÂNGĂ MUNTELE ATHOS Aventuri în Grecia trăiau, încă de demult, românii, ehe, de pe vremea palicarilor. De pe când era un spațiu comun Balcanii, de pe vremea când machidonii, românii macedoneni hălăduiau prin Pind, pe-aici ne cam făceau veacul. Dar și după 1989, adică din 1990 ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Prajitura perfectă pentru diabetici! Fără zahăr, fără făină!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Daca doresti sa optezi in perioada aceasta pentru un preparat dulce, fara multe calorii care sa te ingrase, atunci poti alege reteta de prăjitură cu portocale și migdale. Ceea ce e de fapt “frumos” la prajitura aceasta, este ca nu are in compozitie nici un fel de zahar.

De ce ai nevoie:

  • 2 portocale medii (cel mai bine ar fi sa fie bio deoarece o sa vrem sa utilizam si coaja ei, nu numai continutul)
  • 5 oua de tara
  • 250g indulcitor
  • 250 faina de migdale sau migdale rasnite fin
  • 2 lgt praf de copt

Mai intai spalam bine de tot fructele/alimentele, dupa care luam portocalele si le fierbem intregi pana cand se transforma intr-o structura mai moale (in jur de 50 de min dureaza). Urmatorul pas este sa le taiem 4 bucati, scoatem samburii si le punem in robotul de bucatarie. In acest timp batem spuma albusurile cu indulcitorul. Cu ajutorul unei ustensile mixtam toate ingredientele usor. Compozitia ei o introducem intr-o cratita cu un fund detasabil si punem prajitura la foc mediu, 160C, pentru un timp de 50 de minute. Dupa ce asteptam 5 minute,o scoatem din forma si asteptam sa se si raceasca. Putem pune peste si ceva frisca sau crema de cocos, pentru a-i oferi un gust aparte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation