Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Vara este unul dintre cele mai frumoase anotimpuri (pentru majoritatea, desigur) si este si perioada in care trebuie sa fim foarte atenti la alimentatia noastra, altfel, exista riscul de a face un atac cerebral sau infarct. Spunem ca anotimpul acesta este cel mai periculos dintre toate, pentru ca in aceasta ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
ammouliani, grecia eterna, grecia fascinanta
Grecia eternă, Grecia fascinantă: UN PRELUDIU LA MUNTELE ATHOS Trebuie să legi, ÎNTOTDEAUNA, călătoriile tale de un reper, pentru ca lumea să le înțeleagă. Iar Ammouliani se relaționează, inevitabil, la Muntele Athos, ca la o autoritate (zeitate) tutelară. Asemeni oricărui muritor ortodox, am visat să pot intra, măcar nițeluș de puțintel, ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

O altă fabrică de zahăr a fost închisă!

Germanii de la Pfeifer & Langen au decis sa opreasca activitatea fabricii Zahărul Oradea, iar producția de zahăr preluata de alte fabrici din cadrul grupului, se arata in comunicatul firmei:

”Ultimele luni au adus schimbări semnificative ale mediului de reglementare european în industria zahărului, în special prin liberalizarea piețelor. Această reformă impusă de UE schimbă fundamental modelele de afaceri ale fiecărui jucător din piață și creează noi realități pentru industria europeană a zahărului. Noi credem că succesul viitor al companiilot care produc zahăr se va decide mai ales la nivel de performanță a portofoliului lor de produse, orientat spre o competitivitate din ce în ce mai ridicată”, au spus reprezentanții companiei.

Deci, productia de zahar de la Zahărul Oradea S.A se va muta la alte fabrici din grupul Pfeifer & Langen. De altfel, o alta persoana juridica noua a luat fiinta: Pfeifer & Langen România SRL, avand drept scop comercializarea produselor și strategiile de marketing al acestora privind piața locală.

”Prin acestă optimizare regională dorim să intensificăm utilizarea capacităților noastre de producție și să reducem costurile pentru clienții noștri. Transferul portofoliului de clienți de la Zahărul Oradea SA la Pfeifer & Langer România se va realiza în 2018 și nu va avea niciun impact asupra clienților noștri, produselor, mărcii sau condițiilor contractuale deja stabilite”, au mai mentionat oficiali producătorului.

Ultimele date ararta c a Zahărul Oradea a avut un an financiar destul de bun, inregistrand pe anul 2016 o cifră de afaceri de 351,77 de milioane de lei, adica majorat cu 17% in comparatie cu anul trecut, insa pierderile de 28,6 milioane de lei i-au tras putin jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation