Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Astazi va prezentam o reteta de tiramisu italiana, cea mai buna dintre toate! Nu se pune la cuptor, ci trebuie să o lasati câteva ore la frigider, daca considerati necesar chiar si o noapte intreaga. Daca simtiti nevoia, puteti adauga fructe (zmeură, căpșuni sau afine) sau fulgi de migdale ușor ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
vara asta: malta e a ta, numai a ta
MALTA E A TA. NUMAI A TA :) Malta  are o delicioasă pronunție malteză. Care îți face foame/sau îți stârnește pofta de mâncare: malta egal fonetic: mɐltɐ/; iar în engleză:  mɒltə/). Oficial, denumirea se unge pe pâine. Ca mierea. Deci este denumită Republica Malta (în malteză Repubblika ta' Malta, în engleză, Republic of Malta). Prin definiție, este vorba de/despre: o țară ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Despre mituri: iată că putem slăbi și cu ajutor berii

Berea în curele de slăbire

Consumată moderat, berea nu pune în pericol dieta persoanelor care își doresc să slăbească, spun nutriționiștii. Fabricată exclusiv din ingrediente naturale – apa, cereale și hamei – berea  aduce organismului un aport de minerale, vitamine și antioxidanți esențiali.

Nu în ultimul rând specialiștii precizează că berea nu conţine colesterol, iar cantitatea de zaharuri este scăzută.

Ce se intampla de fapt? Zaharurile care se afla in bere si anumiti produsi de fermentatie pot obliga organismul sa reactioneze mult mai rapid in moment in care exista un excedent caloric in alimentele mancate.

free-beer

Bere

Alte articole pe aceeasi tema:

http://beeruniversity.ro/2016/06/30/berea-nu-ingrasa-posibile-beneficii-nutritionale-ale-berii/

http://beeruniversity.ro/2016/06/28/despre-mituri-berea-nu-ingrasa/

http://beeruniversity.ro/2016/06/21/5-beneficii-putin-stiute-ale-consumului-de-bere/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation