Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Pate-ul de hrișcă este foarte apropiat în privința aspectului de hummus. Acesta poate fi consumat pe lipii, pâine, chipsuri șamd. Este adorat de mulți cunoscători, având proprietăți detoxifiante, laxative, dar menține în valori normale și nivelul glicemic, colesterolul. Ca valori nutriționale, în compunerea sa regăsim o tonă de fier, seleniu, ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
fgcr, garantii dedicate achiziției de utilaje
Dacă ești fermier, FGCR te ajută, în mod concret , pentru achiziția de utilaje agricole. Garanția FGCR poate acoperi până la 80% din valoarea creditului. Vrei să achiziționezi un utilaj agricol pentru a desfășura o activitate pe cont propriu în agricultură ori poate că ești agricultor profesionist și vrei să ...
Read More
corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
dor, dealu dorului, maestoso, ma non troppo, doru husarciuc
MAESTOSO, MA NON TROPPO! :) Doru Husarciuc recidivează :) Începem cu MAESTOSO, la Crama Dealul Dorului, în mod firesc, pentru că e un nou început. Și, ca un etern început, firește, și un nou vârf-de-lance. Și fiindcă tot ce e bun este/reprezintă, de fapt, un nou început. He-hei, este vorba ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

De ce să consumi păstură

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Daca va ingrasati considerabil, daca obositi foarte rapid, aveti exces de toxine în organism și/sau în alimentație ori în produsele cosmetice, inclusiv oamenii care locuiesc în regiuni poluate au astenia de primăvară.

Exista insa un leac pentru toate acestea: ”pâinea albinelor”, păstura poarta deja titlu de superalimentul cu proprietăți miraculoase, pe langa faptul ca gustul chiar e superb. Mai ales ca e buna si daca nu aveti guma de mestecat la indemana, un fel de guma naturală, i-am putea zice, datorită texturii păstoase, oferind prospețimea gurii instant.

Păstura este un polen care in stup trece prin mai multe procese naturale, incepand cu aducerea de catre albine în faguri, atasat cum trebuie pentru a scoate aerul și glazurat apoi cu o peliculă de propolis.

Temperaturile crescute din stup da fermentatia, aceasta urmand sa devina un fel de păstură, un produs plin de vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi, enzime, factori antibiotici și multe altele asemenea.

Totusi, structura sa aminteste foarte mult de cea a polenului, pastura pastrand anumite trasaturi chiar si mai valoroase, in urma conținutului ridicat de zaharuri simple, vitamine A, B, C, E și K, acid lactic, enzime și minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), aminoacizi esențiali.

Incercati cel putin 1 linguriță de păstură pe zi sa luati, recomandata mai ales persoanelor cu colesterolul din sânge ridicat, cu probleme hepatice și ale tubului digestiv, care suferă de ateroscleroză, dar și persoanelor cu probleme circulatorii.

Păstura are urmatoarele proprietati:

  • Ajută la detoxifierea organismului
  • Protejează ficatul și tubul digestiv
  • Reduce colesterolul din sânge
  • Previne și tratează anemiile
  • Întărește sistemul imunitar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation