Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Sake la București În ziua de marți 17 septembrie, a avut loc, la București,  EVENIMENTUL: SAKE JAPONEZ, organizat de JETRO Bucuresti (Organizatia Japoneza pentru Comert Exterior), la Capital Plaza Hotel. In prima parte a evenimentului, am avut o prezentare si un workshop despre cum se poate consuma sake cu diferite ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
amo, liani, liani + ammos=love
AMO, LIANI Adică LIANI + AMMOS=LOVE! Ammouliani este dragoste la prima vedere. Pentru că n-ai cum să o urăști. Și chiar dacă ai putea-o urî, tot ar fi o disjuncție/di(c)hotomie imposibilă: iubire sau ură, o iubi-ură care, până la urmă, s-ar topi, cu totul, în iubire. Este o insulă bătrână, ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

De ce să consumi păstură

Daca va ingrasati considerabil, daca obositi foarte rapid, aveti exces de toxine în organism și/sau în alimentație ori în produsele cosmetice, inclusiv oamenii care locuiesc în regiuni poluate au astenia de primăvară.

Exista insa un leac pentru toate acestea: ”pâinea albinelor”, păstura poarta deja titlu de superalimentul cu proprietăți miraculoase, pe langa faptul ca gustul chiar e superb. Mai ales ca e buna si daca nu aveti guma de mestecat la indemana, un fel de guma naturală, i-am putea zice, datorită texturii păstoase, oferind prospețimea gurii instant.

Păstura este un polen care in stup trece prin mai multe procese naturale, incepand cu aducerea de catre albine în faguri, atasat cum trebuie pentru a scoate aerul și glazurat apoi cu o peliculă de propolis.

Temperaturile crescute din stup da fermentatia, aceasta urmand sa devina un fel de păstură, un produs plin de vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi, enzime, factori antibiotici și multe altele asemenea.

Totusi, structura sa aminteste foarte mult de cea a polenului, pastura pastrand anumite trasaturi chiar si mai valoroase, in urma conținutului ridicat de zaharuri simple, vitamine A, B, C, E și K, acid lactic, enzime și minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), aminoacizi esențiali.

Incercati cel putin 1 linguriță de păstură pe zi sa luati, recomandata mai ales persoanelor cu colesterolul din sânge ridicat, cu probleme hepatice și ale tubului digestiv, care suferă de ateroscleroză, dar și persoanelor cu probleme circulatorii.

Păstura are urmatoarele proprietati:

  • Ajută la detoxifierea organismului
  • Protejează ficatul și tubul digestiv
  • Reduce colesterolul din sânge
  • Previne și tratează anemiile
  • Întărește sistemul imunitar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation