Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Probabil ați mai auzit de supa de legume. Este una dintre cele mai cunoscute supe, în primul rând pentru cât de hrănitoare poate fi, dar și cât de ieftină poate fi. În sec XX și mai ales în timpul războiului (dar și după) supa de legume, cum ar spune astăzi ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
fermierii campioni, hibrizii de porumb pioneer
„Suntem la început de an, pentru mulți este momentul bilanțurilor și al socotelilor, iar pentru noi, compania Corteva Agriscience, este momentul să observăm care sunt preferințele fermierilor în ceea ce privește hibrizii pe care îi aleg pentru propriile ferme. Mulți dintre ei și-au comandat deja sămânța pentru acest sezon, iar ...
Read More
corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
AMMOULIANI AVENTURI ÎN GRECIA, LÂNGĂ MUNTELE ATHOS Aventuri în Grecia trăiau, încă de demult, românii, ehe, de pe vremea palicarilor. De pe când era un spațiu comun Balcanii, de pe vremea când machidonii, românii macedoneni hălăduiau prin Pind, pe-aici ne cam făceau veacul. Dar și după 1989, adică din 1990 ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

CONCERTUL BLACK pe 4 MARTIE 2016

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

CONCERTUL BLACK SE VA DESFASURA LA HARD ROCK CAFE

Evenimentul va avea loc vineri, 4 martie 2016

 

German Quality Entertainment readuce in prim-plan evenimentul BLACK aka Colin Vearncombe. Concertul se va desfasura pe data de 4 martie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 22,30, intr-un cadru intim, perfect pentru muzica solistului si compozitorului englez.

Wonderful Life, piesa de referinta pentru industria muzicala a tuturor timpurilor, clasata in 1987 pe locul 2 in Franta si Germania, pe locul 1 in Austria, o bijuterie care nu si-a pierdut din stralucire nici pana in acest moment, hit ce este inca fredonat de sute de milioane de oameni de pe intreg mapamondul, dar si alte secvente muzicale de real succes, precum: Everything Coming Up Roses, Sweetest Smile, Paradise, I Am Not Afraid, This Is Life.  Toate vor putea fi ascultate live, intr-o atmosfera acustica pe scena Hard Rock Cafe.

Cu o tehnica vocala de invidiat si care si-a pastrat prospetimea ce l-a facut celebru, britanicul si poetul Black (Colin Vearncombe) te va purta pe aripile unei muzici sensibile.

Totodata, celebrul Black iti aduce in premiera in Romania si piese proaspete, de pe noul album aparut in acest an.

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

  • Categoria VIP – 150 lei (intalnire cu artistul si in fata scenei)
  • Categoria 1 – 120 lei (loc la masa in fata scenei)
  • Categoria 2 – 90 lei (loc la masa in sala)
  • Categoria 3 – 60 lei (loc in picioare)

Acestea pot fi achizitionate online de pe:

  • bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos;
  • iabilet.ro sau in magazinele Muzica, Uman, Senia, si Perfect Tour din toata tara
  • eventim.ro;

 

DESPRE BLACK (COLIN VEARNCOMBE)

Nascut in Liverpool, Marea Britanie, pe 26 mai 1962, Black (pe numele sau adevarat Colin Vearncombe) este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru hiturile sale deja legendare “Wonderful Life ” si ” Sweetest Smile”. A lansat mai mult de 10 albume de studio, precum si mai multe materiale live in ultimii aproape 25 de ani.

Black si-a inceput activitatea muzicala in 1981, astfel ca putini iubitori ai pieselor lui cunosc ca solistul, printre multe activitati artistice, este si poet, publicandu-si anul trecut si prima colectie de poezii: I Am Not The Same Person. Cea de-a doua colectie este de gasit sub denumirea de Walk the Dottet Line.

Discret, Black a preferat sa nu iasa in evidenta si sa ramana undeva in umbra, sa compuna, sa recite si sa cante, fiind un dorit al organizatorilor de evenimente muzicale.

Acum, se gaseste din nou in atentia publicului, ocupandu-se de inregistrarea primul sau album in 6 ani, care urmeaza sa fie lansat în primavara anului 2015.  Anul trecut, Colin a lansat o campanie de finantare pentru a sprijini aparitia noului produs discografic, alaturi de partenerul de studio, Calum MacColl (fiul lui Ewan MacColl și Peggy Seeger și fratele lui Kirsty MacColl). Albumul este produs de legendarul Calum Malcolm. Colin explica: “Calum Malcolm a produs unii dintre artistii mei preferati din toate timpurile și sunt extrem de flatat ca lucreaza pentru noul meu material. El este , de asemenea, o mare personalitate pe care o am in studio-ul de inregistrari”.

Un album intens, cu melodii emotionante ce sunt invaluite de timbrul ca un fum a lui Colin . Rezultatul pare sa fie un clasic modern album ‘Black’ , care va încanta fanii lui de lunga durata, precum și angajarea unui public mai larg, cum ar fi cei care prefera Nick Drake, Rumer, Robert Palmer si Pet Shop Boys .

In ultimii doi ani a lansat doua EP-uri, a avut mai multe concerte din Europa si Rusia, apariții TV, trei turnee Marea Britanie si oaspete de seama in Moscova pe Stadionul Olimpic in fata a peste 24.000 de oameni .

Noul album Blind Faith a fost lansat pe 13 aprilie 2015 si va fi urmat de un turneu in Marea Britanie, Europa si nu numai.

Discografie:

1987        Wonderful Life                          

1988        Comedy  

1991        Black

1993        Are We Having Fun Yet?                          

1999        The Accused                              

1999        Abbey Road Live                                          

2000        Water On Snow     

2001        Live At The Bassline                                                     

2002        Smoke Up Close                        

2005        Between Two Churches                           

2009        The Given                                    

2009        Water On Stone                        

2013        Wonderful Life (Expanded & Remastered)

2014       Blind Faith

Site-uri online: Site-ul oficial – http://www.colinvearncombe.com/

Facebook – https://www.facebook.com/blackakacolinvearncombe

Twitter – cvblack         

posterBLACK_martie2016_edit               

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation